Durumlar 😢

Aslında yüksek binalar zaten sağlam olmak zorunda olduğundan daha güvenliymiş, bugün bir uzmanı izledim o dedi. Mantıklı da. Tabii burada önemli olan o yüksek binanın ne zaman yapıldığı. Ne zevk alınır o kadar yüksek binalarda oturmaktan, anlamam. Maksimum 4-5 kat yap, yeter. Nedir bu 10 kat sevdası? Komşu apartmanlar 4 katlı hep. Iki sokak aşağıda 10 katlı çift daireli bi apartman var. Öyle de çirkin duruyor ki anlatamam. Her yer 4 kat, bu 10 kat. İnsan bi iş mi var diye düşünüyor ister istemez o binada.
Ben katılmıyorum yuksek daireli binalar daha güvenli değildir sonucta devrilme ihtimali daha yuksek
Ayrıca
Kiyamet alametleri arasında yuksek binalarin olmasi var . Bunu iyice dusunmek lazim once...

Bu sıralara en büyük korkumu dile getirdiğin için teşekkür ederim.🙂 Adamın yanına gidip bir saat durup kaçıyorum. Korktuğumu anlıyor da ses etmiyor Allah'tan.
Valla ben bir saat kalsam olay yaratır. İlla kalmamı isterdi, vakit geçirmek isterdi. Neyse ayrıldım da kurtuldum 😂

Ben de ayaktayım hala daha ve çok uykum var
Dün sabah 7.30-8 gibi gitti gözlerim ama bugün ne olur bilmiyorum gerçekten gözlerim çok yanıyor ama yağmur var havada yağmur sesinden dolayı bile irkilir oldum üst kattakilerin en ufak sesi ayağa kaldırıyor beni , ve Wurstria bu 7 katlı bina sanki benim üstümde omuzumda gibi şu an 🤦🏻‍♀️ kapalı alan fobisine dönecek diye korkuyorum nefes alamama gibi şeyleri düşünmeye başladım en altta olduğum için bunun korkusundan soğuk ter atıyorum

Ben katılmıyorum yuksek daireli binalar daha güvenli değildir sonucta devrilme ihtimali daha yuksek
Ayrıca
Kiyamet alametleri arasında yuksek binalarin olmasi var . Bunu iyice dusunmek lazim once...

Kıyamet alametlerinin konusu açılınca bende hala katırın çocuğu olmadı diyerek kendimi sakinleştiriyorum. Bir gün gözümün önünde olurda doğuracak diye korkuyorum artık.

Kıyamet alametlerinin konusu açılınca bende hala katırın çocuğu olmadı diyerek kendimi sakinleştiriyorum. Bir gün gözümün önünde olurda doğuracak diye korkuyorum artık.
Onu hic duymadim canım
Ayrıca maalesef bugunlerde unutulacak cunku hicbir aci ilk gunki gibi kalmiyor sakinlesmelitiz. Buna mecburuz. 99 depreminde 16 bin kisi vefat etti kim hatırlıyordu dune kadar. Rabbim tekrarini yasatmasin

Şarjım 85 ve priz yatağıma baya uzak uzatmalı da taksam olmaz bide bu yöntem çıktı 😔😭😭 yaşayacağımizin senedi yok ama olursa bir şekilde yaşarsak telefonla yardım istemek için şarj fullemeden uyuyamiyordum şimdi ne yapacağım bilmiyorum 😭😭😭

Bende uyuyamıyorum 😔 azcık uyucak gibi olsam bi çıtırti duyup hopluyorum. Bence bu durumda olmamız da insani. Cok büyük bir felaket yaşadık çünkü 😔

Dün sabah 7.30-8 gibi gitti gözlerim ama bugün ne olur bilmiyorum gerçekten gözlerim çok yanıyor ama yağmur var havada yağmur sesinden dolayı bile irkilir oldum üst kattakilerin en ufak sesi ayağa kaldırıyor beni , ve Wurstria bu 7 katlı bina sanki benim üstümde omuzumda gibi şu an 🤦🏻‍♀️ kapalı alan fobisine dönecek diye korkuyorum nefes alamama gibi şeyleri düşünmeye başladım en altta olduğum için bunun korkusundan soğuk ter atıyorum
Korkma canım, yağmur sesi sakinleştirir, huzur verir. Yağmur güzeldir. Berekettir. Toprağın can suyudur. Lazımdır. Kötü şeyler düşünme kendini güzel bir tatilde falan hayal etmeye çalış. Ne seversin mesela deniz mi? Yürüyüş mü? Yolculuk mu? Bunları düşünüp sakinleşmeye çalış.

Şarjım 85 ve priz yatağıma baya uzak uzatmalı da taksam olmaz bide bu yöntem çıktı 😔😭😭 yaşayacağımizin senedi yok ama olursa bir şekilde yaşarsak telefonla yardım istemek için şarj fullemeden uyuyamiyordum şimdi ne yapacağım bilmiyorum 😭😭😭

Anksiyete ve panik atağa hoşgeldin. İlerlemeden atlatmalisin. Soğuk ter bunun habercisi kendine bu zulmü yapma. Düşüncelerini kontrol edebilmeyi çözmelisin. Ben o illetten kurtulmak için çok çaba sarf ettim yapma bu kötülüğü kendine. Elinde olan bir şey değil biliyorum lakin soğuk kanlı olmanın yollarını bul.

85 iyi bence

İyide bı anda 100 den 50 ye de düşüyor cidden öyle bir durum olsa yardım istemeye telefon bile yok bu güçsüzlükle sesim bile çıkmaz 😔😭 yarın ilk işim birkaç tane düdük almak olacak

İyide bı anda 100 den 50 ye de düşüyor cidden öyle bir durum olsa yardım istemeye telefon bile yok bu güçsüzlükle sesim bile çıkmaz 😔😭 yarın ilk işim birkaç tane düdük almak olacak

GÜVENDEYİM uygulamasina baksana Akut yapmış. Seste çıkarıyor sanırım siren gibi

Benim de 79
Telefon olsa ne olacak belki de çekmeyecek yani?
Bak sana az önce ne dedim, sevdiğin şeyleri düşün dedim. Lütfen tekrar oku ❤️

GÜVENDEYİM uygulamasina baksana Akut yapmış. Seste çıkarıyor sanırım siren gibi
Bir inceleyeyim ama hiçbir önlemin olmaması da bence bu kadar tetikliyor beni ama gerekenden fazla önlem düşünerek bu düşünceleri beslemek istemiyorum bir şekilde aşmamız lazım hepimizin 😔😭

Back
X