senin yaptigin dupe duz zina kardesim ne kadar hosuna gitmesede Allah beni nasil affeder diye dusunecegine sen kalkmisin adam benimle olmak istemiyor diyorsun yazik gercekten yazik
Ben de boyle dusunuyorum.
Yani bunun arada cinsellik olup olmamasiyla bir alakasi yok, yasla ve duurmla alakasi var derim.
21 yasindaki erkege ben adam demem, cocuk derim.
Ote baskasindan etkilenip ona asik olabilir sevgilisini tam sevmiyorsa, bu yetiskinlerde de olan bir sey. Eski isyerimde 6 yillik sevgilisini birakip isyerinde tanistigi kzila evlenen bir erkek arkadasim vardi.
Her sey olabilir yani.
Ote yandan yorumlar cok onur kirici, hevesini aldi, paket acti, bilmem ne.........Madem acilan paket sayginin bitmesi, yorum yapan evli hanimlar, o zaman sizin de hicbir degeriniz yok cunku kendinizi tamamen teslime ettiniz, ustune bir de asla terk etmicem diye imza atip kendinizi iyice kaybedilme korkusundan uzak bir konuma soktunuz bu teorinize gore ?
Yani bunun arada cinsellik olup olmamasiyla bir alakasi yok, yasla ve duurmla alakasi var derim.
Ote baskasindan etkilenip ona asik olabilir sevgilisini tam sevmiyorsa, bu yetiskinlerde de olan bir sey. Eski isyerimde 6 yillik sevgilisini birakip isyerinde tanistigi kzila evlenen bir erkek arkadasim vardi.
Her sey olabilir yani.
Ote yandan yorumlar cok onur kirici, hevesini aldi, paket acti, bilmem ne.........Madem acilan paket sayginin bitmesi, yorum yapan evli hanimlar, o zaman sizin de hicbir degeriniz yok cunku kendinizi tamamen teslime ettiniz, ustune bir de asla terk etmicem diye imza atip kendinizi iyice kaybedilme korkusundan uzak bir konuma soktunuz bu teorinize gore ?
Noktasından virgülüne katılıyorum..sor. neden de. eskisi gibi değilsin bir sorunmu var de.
ve buradaki bazı mesajların sinirini bozmasına izin verme. hatta seni paket gibi görmelerinede takılma. çünkü sen paketle kıyaslanamazsın. sen insansın pakette bir obje
Her sey olabilir yani.
Bir pakete benzetmediğiniz kalmıştı kadınları
ve üzülerek söylüyorum ki erkekler evlenmeden elde ettikleri zaman değer vermiyor
olur olur. sen kalkıp bir kadına paket lakabını layık görürsen evet,hata olur.Teşbihte Hata Olmaz
Ewt olabilir. Eşim biz sevgiliyken öpüştüjten sonra kelşke seni zorla öptüğüm halde bana tokat atsaydın dedi. Hem öpüp hem tokat beklemiş yani. Hemen kendimi teslim etmem onu düşündürmüş...Lütfen beni de belki sacma gelebilecek bu sorum icin yadirgamayin ama cidden kafam cok karisik oldugu icin soruyorum. 5-10 saniyelik kisa bir öpüsme yasanirsa da erkekler elde etmis gibi görüp deger vermeme durumu olabilir mi acaba? Yani sadece 5-10 saniyelik öpüsme söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?