durumu yadirgayacak olanlar yoruum yapmasin lutfen

Daha 21 yaşındayımış.. Bu yaşta bir erkekten evlilik bekleyemessin zaten ne zannediyordun ki ?
Senden hevesini almış.. elde etmiş artık onun için basit biri olmuşşun
kendini güzelce bir kullandırmışşsın bence
O güzelim aşkı sevgiyi tertemiz duyguları öldürmüşşünüz..
Bu aceleniz neden di niyeki
Onun gözünde artık nasıl bir konumdasınız farkındamısınız
Zaten ayrılacaksınız siz er yada geç malesef.
Hayırlısı olsun.

Normal davranışları nasıl acaba? Durgun mu, kızgın mı, normal halinden farklı mı? Eğer normalde de dalgınsa ya da olumsuz bir durum söz konusuysa senden soğuduğundan değildir. Sen adım atmaya çalış, bakalım napıcak? Bir de benim gördüğüm genelde erkekler ayrılığı kadınlardan bekliyor. Bir de hayatında değişiklik olucaksa bir şey onu tedirgin ediyorsa illaki zor günler geçiriyor demektir. Sevgiler.

Agzina yüreğine sağlık ablacim

Noktasından virgülüne katılıyorum..

Evlenmeden önce oldugundan değilde yaşı çok genç oldugundan sıkılmış olma ihtimali olabilir.Yada cinsel bir problemi vardır söylemeye çekindiği.Yada arkadaşların dediği gibi başkasından hoşlanmaya başladı sana birşey hissetmiyordur.Ayrıca bende eklemek istiyorum kullanılmışsın diyenlere..İki tarafta istekli oldugu zaman niye kullanılmış olsunki ? O zaman erkeklerde kullanılmış olması gerek çok saçma bu.

Oldu canım başka ricanız var mı hem konu açıyorsunuz hem yadırgayacak olanlar yazmasın diyorsunuz. Kızım daha 19 yaşındasın ne acelen vardı çok mu merak ediyordun nasıl birşey diye. Nesine güvendin de birlikte oldu bu insan seninle birlikte olmuş hevesini almış ve hevesi de geçmiş. Şimdi ne yapacaksınız onu düşünün ha bunu sorun etmeyecek bir çevrede yaşıyorsanız ne ala ama sonra ben biriyle birlikte olmuştum yeni erkek arkadaşıma söyleyemedim nasıl söylücem filan da demeyin yani. İlişki yaşı bu kadar düştü mü gerçekten korkutucu. Nasıl kanıyorsunuz anlamıyorum birlikte olunca bırakamaz bağlanır mı sanıyorsunuz. Sonra bir de evlenseniz kaynana evine yerleşir şikayet edersiniz hayır yani sevgiliniz de küçük zaten. Biz ne yapalım şimdi.

ben de gercekten hemcinslerimizin bu kadar kati,kaba ,anlayissiz olmalarini anlayamiyorum.Sizin kadinlar hakkindaki görüsleriniz bunlarsa erkeklerden neden saygi bekliyorsunuz ki.Annelerinize ninelerinize de bunlari söyleyin o zaman.15 -16 yaslarinda evlendikleri icin.Eger imza atilirsa ya da hoca nikahi kiyarsa sevisebilirsin yoksa böyle linc edilirsin.Bütün dürtülerine karsi koy.40 yasina da gelsen o imza olmadan sevisemezsin öyle mi?Önce insanlara saygi duymayi ögrenelim.Kac yaslarinda olursa olsunlar.

Yorumları gören herkes 19 yasinda tanistigi adamla evlendi sonsuz mutluluğa erişti sanır.

19 yasinda baslamis bir ilişki zaman içinde cinsellik olmasa da çoğu zaman biter zaten. Bir çok değişim yasanir çünkü bu yaslarda.

Kullanılmak nedir ya bu kadınlar hic mi zevk almiyor sevismekten :)

Yadirgamayin demenize ragmen klavyelerine sahip olamayip sizi rencide edici yorum yapan bayanlarin yorumlarina aldiris etmeyin lutfen zaten paylasimi kolay bi sorununuz olsa gelip burada dertlesmezdiniz.Bu sorunuzu evli bayanlardan da sik diyar olduk size onerim kendinizi geri cekmeniz her istedigin de birlikte olmamanizdir.Cesitli mazeretler sunun ki kendinizi caziplestirin.Benim de kisisel fikrim evlilik oncesi birlikteligin bu kadar ileri ve bu kadar sik yasanmasi sizi sevgilinizin nezninde degerli ve ulasilmaz kilmaz ama bu sekil de yasam tarzinizi benimsemisseniz de dedigim gibi kendinizi surekli sunar gibi davranmayin.

Belki ailevi sorunu vardır, öğrenci adam sonuçta belki maddi sıkıntısı vardır, derslere canı sıkılıyordur vs. Bunun yanısıra 21 yaşında kanı deli akan bir çocuk belki ilişkinizle ilgili farklı planları vardır, al karşına konuş onu suçlamadan yap ki gerçeği öğrenebilesin

ve üzülerek söylüyorum ki erkekler evlenmeden elde ettikleri zaman değer vermiyor

Lütfen beni de belki sacma gelebilecek bu sorum icin yadirgamayin ama cidden kafam cok karisik oldugu icin soruyorum. 5-10 saniyelik kisa bir öpüsme yasanirsa da erkekler elde etmis gibi görüp deger vermeme durumu olabilir mi acaba? Yani sadece 5-10 saniyelik öpüsme söz konusu

Yeni biri var ve siz yedektesiniz, el altında bulunduruyo sizi. Nasıl olsa her istediğinde hazırsınız siz. Bana bunları düşündürdü.

Ewt olabilir. Eşim biz sevgiliyken öpüştüjten sonra kelşke seni zorla öptüğüm halde bana tokat atsaydın dedi. Hem öpüp hem tokat beklemiş yani. Hemen kendimi teslim etmem onu düşündürmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…