- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Adam askerdeymis triplere girmenin manasi yok.
Meşguldür canım askeriyede iş çok olur benim eski sevgilim de 18 ay askeriyedeydi
Askerde olduğu için belki müsait olmamıştır ama ikiniz de sıkıntıdan konuşuyorsunuz çok belli, heyecan, heves yok. Yaz bence ne yapıyorsun diye nasıl olsa öylesine konuşmalar
Kalsın. Sizinle vakit öldürmesine izin vermeyin.Eski sevgilimle konuşuyorduk 2 haftadır fln malum evdeyim oda askerde gece nöbet tutuyo gğndüz uyuyo dün günaydın yazmadım geceden kalan mesaja da cevap vermedim oda bana uyanmadın mı daha yazmış bende o şekilde tekrar yazdım dün gece gayet güzel konuşuyoduk annesigile tatlı göndermiş bende nasıl sevinmişlerdir yazdım gece 2 de mesaj o mesaj bidaha yazmadı bugun akşam oldu gördüde yazmadıbidaha yazıyım mı kalsın mı böyle
O zaman konuşası yoktur belki boşluktan sana yazdı zaten bi defa bitirmişsiniz 2 hafta çok uzun süre değil. Seni önemsese yazardı diye düşünüyorum çevrimiçiyseTribe girmedim ama gerçekten hiç huyu olmayan şeyler kaç kez konuşmamız bitti ve en azından bir emoji atar ayrılık konuşmasını bileŞu şekilde en son mesajı atmıştı . Cevap vermemek huyu değil yani meşgulde değil aslında cevrimici dün ben yaptım diye mi yapıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?