Durup dururken mesaj atmayan bir bey

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Eski sevgilimle konuşuyorduk 2 haftadır fln malum evdeyim oda askerde gece nöbet tutuyo gğndüz uyuyo dün günaydın yazmadım geceden kalan mesaja da cevap vermedim oda bana uyanmadın mı daha yazmış bende o şekilde tekrar yazdım dün gece gayet güzel konuşuyoduk annesigile tatlı göndermiş bende nasıl sevinmişlerdir yazdım gece 2 de mesaj o mesaj bidaha yazmadı bugun akşam oldu gördüde yazmadı bidaha yazıyım mı kalsın mı böyle

Meşguldür canım askeriyede iş çok olur benim eski sevgilim de 18 ay askeriyedeydi

Askerde olduğu için belki müsait olmamıştır ama ikiniz de sıkıntıdan konuşuyorsunuz çok belli, heyecan, heves yok. Yaz bence ne yapıyorsun diye nasıl olsa öylesine konuşmalar

Görünce yazar. Ya da siz günaydın falan yazarsınız. Takılmayın böyle sen yazdın ben yazdımlara. Bana da oluyor bazen. Çok geç saatte birinin mesajını görüp yazmak istemiyorum ya da uyku sersemi olup yazmayı unutuyorum sonra da aklıma gelmiyor yazmak. Normal şeyler bunlar.

Tribe girmedim ama gerçekten hiç huyu olmayan şeyler kaç kez konuşmamız bitti ve en azından bir emoji atar ayrılık konuşmasını bile Şu şekilde en son mesajı atmıştı . Cevap vermemek huyu değil yani meşgulde değil aslında cevrimici dün ben yaptım diye mi yapıyo acaba
Adam askerdeymis triplere girmenin manasi yok.
Meşguldür canım askeriyede iş çok olur benim eski sevgilim de 18 ay askeriyedeydi
Askerde olduğu için belki müsait olmamıştır ama ikiniz de sıkıntıdan konuşuyorsunuz çok belli, heyecan, heves yok. Yaz bence ne yapıyorsun diye nasıl olsa öylesine konuşmalar

Kalsın. Sizinle vakit öldürmesine izin vermeyin.

O zaman konuşası yoktur belki boşluktan sana yazdı zaten bi defa bitirmişsiniz 2 hafta çok uzun süre değil. Seni önemsese yazardı diye düşünüyorum çevrimiçiyse

Bu toplamda ayrıl barış 2 aydır hiç görmeden adam askerdeyken ilişkimsi bişey yaşamaya çalıştığınız bey değil mi? Adam sizi zaman öldürmek için kullanıyor, ilk konunuza da yazmıştım. Bolta kaldıkça, canı sıkıldıkça yazıyor. Askerlik bitince siz de biteceksiniz. İnstagramdan eklediği kızla takılacak

İttir et üstüne düşme o yağdığında görüldü at bırak hiç ilgilenme

Ne kadar abartyorsunz ya böyle şeyleri anlamıyorum at nolcak sanki onada cevap vermezse konuşmak istemiyodur zaten bunu bu kadar düşünüp bide buraya konu açmışsn

E iyi de bir gece önce de siz adama cevap vermemişsiniz.
Biraz ite kaka yürüyor muhabbet sanırım. Öyle zar zor giden muhabbetlerde insan bir süre sonra ne yazacağını bilemeyin sıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…