Durup dururken mesaj atmayan bir bey

Şöyle oldu gece mesaj atmış ben uyurken sohbetin devamını getirmiş yani bende sabah gördüm ondan önce uyandıgım için genelde günaydın yazıyodum hiç bişry yazmadım oda uyanmadın mı daha demiş bende bahane buldum yeni uyandım fln dedim büyük ihtimalle yeni uyanmadıgımı anladı ve bugun bana aynısını yaptı şaşırdım çünkü yapmadıgı bişey
Ama siz yazmamışsınız tekrar karşı taraf yazmış kii. O yazdı ben yazdım olayına girmeyin normal devam edin bence.

Evet gelmesini bekliyoruz çünkü ben sıkıldım aylardır görüşmeden konuşunca böyle oluyo galiba
E iyi de bir gece önce de siz adama cevap vermemişsiniz.
Biraz ite kaka yürüyor muhabbet sanırım. Öyle zar zor giden muhabbetlerde insan bir süre sonra ne yazacağını bilemeyin sıkılıyor.

Yani siz sabah günaydın yazmamışsınız ya onun bi sebebi var mı. Hani karşı taraf bişey yaptıysa ve ona tepki olarak mesaj atmadıysanız bence doğru olmasa da anlarım. Ama sebepsiz yereyse karşı taraf haklı.

instagramdan .. sayfasının gönderilerinin hepsini okumayan calisin sonra doğru adim atarsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuyorum sıkı takipçisiyim :) ama karşınızda adım atmayan atsa bile bişeyleri düzeltmeye çabası olmayan biri olunca doğru adımlar olmuyo
instagramdan .. sayfasının gönderilerinin hepsini okumayan calisin sonra doğru adim atarsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuyorum sıkı takipçisiyim :) ama karşınızda adım atmayan atsa bile bişeyleri düzeltmeye çabası olmayan biri olunca doğru adımlar olmuyo
o yazmadan yazmayın , cepte olmayın hep çabalayan o olsun , erkekler avcı ruhludur kovalamayi sever

instagram durum at ilgisini cekecek, gorupte halen umrunda olmuyorsa

sakin ustune gitme , doğru insan olduğundan emin ol

askerlik ortamı çok kalabalıktır insan sevdiğini düşünecek vakit bulamaz yoğunlukta vardır

ustune gitme niye yaziyon diye

ama sende yazma merak etsin

doğru insan derken

isi sağlammı
sağlığı yerinde mi
ailesi nasıl

bu etkenler çok onemli

İnstagramda ekli değiliz silmiştim ayrılınca bidaha ne o ekledi be ben anca profilimi açıp durum atabilirim o da bakarsa o görcek diye açıyorum başkaları musallat oluyo bu seferde
İlişkimiz varken o kadar üstüne gittim ki bu yüzden bitirdim zaten ben bunalttım baya çünkü oda kaçtı doğal olarak çünkü askerde benim tartışmamı mı çekcek bişeye kızdıgında tamam tartışmayalım zaten kısıtlı konuşuyoruz derdi

o zaman tatlım film izle kitap oku ders çalış , odak noktani uzaklaştır , yazdığında yaz aradığında aç

nasıl davranıyorsa sende öyle davran

erkekler kısıtlamaya hesap sorulmasına gelemez

zaten şuan zor bir dönemde böyle dönemde ayrılıklara müsait oluyorlar

sen hayatını ona değil hedeflere odakla

Ergen gibi mesajı görüp cevap vermemek de ne ya.. Aynısını o yapınca da hemen acaba neden diye düşünmüşsünüz büyük ihtimalle siz neden cevap vermediyseniz oda o sebeple vermemiştir. Huyunuzu biliyordur takacağınızı bildiği icin sizi gıcık etmek için yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…