- Konu Sahibi umutsuzzzzzz
-
Lütfen biraz fikir verin kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Eski konularına baktım. Kusura bakma ama sakın barışmaya falan kalkma. Gurur yapıp nafaka tazminat istememeye kalkma. Altınlarınıda iste, nafakanı da tazminatını da iste iyi bir avukat bul.Lütfen biraz fikir verin kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Kızlar daha önceki konulardan durumumu biliyorsunuz.boşanma aşamasındayım ve duruşma günüm belli oldu bu hafta içi. Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum gitmelimiyim? Gitmemelimiyim.gidince ne yapmalıyım.kafam çok karışık nolur akıl verin.
Arkadaşlar sanırım soruyu eksik sordum ve yanlış anlaşıldım.bir avukatım var ve bütün haklarımı talep ettim evet yaşadığım bütün kötülüklere rağmen hala sevgim var ama bitmesi gerektiğini biliyorum.benim asıl kararsız kaldığı konu avukatım gelmesenizde olur dedi.bu ilk duruşma gitmeyip herşeyi avukatımamı bırakıyom yoksa gidiyim mi?evet bitmesi gerekiyor ama yinede insanın içi acıyo oraya çıkınca nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.yardım istediğim konu bu.yani ben girmezsem dava düşmüyor.benim derdim davayı uzatmak değil bugün affetsem yarın yine aynı olacak biliyorum.sadece mahkemede nasıl davranmalıyım hâlim tavrım nasıl olmalı onu bilmiyorum ve fikir bekliyorum bu duyguyu yaşayanlardan.
Bence git ve onların savunmasını dinle. Avukatta olsa ben onların suçlamalarını kelime kelimesine duymak isterdim. Çok düzgün giyin, aşırı makyaj yapma. Kimseden de utanma çekinme korkma. Sen onlar için önemli olmayabilirsin ama annen ve baban için önemlisin, değerlisin bunu unutma tamam mı? Hiç bir zaman Allahtan başka hiçbir şeyin karşısında eğilip bükülme. Yaşayacak başka hayatın yok. Bundan sonra hep çok mutlu ol huzurlu ol. Sil at onları hayatından. Halk eğitimin kursları var, boyama kursu, vb. kursları oraya git kafan dağılsın. Ve sakın kendini suçlama, Allah yolunu açık etsin.Arkadaşlar sanırım soruyu eksik sordum ve yanlış anlaşıldım.bir avukatım var ve bütün haklarımı talep ettim evet yaşadığım bütün kötülüklere rağmen hala sevgim var ama bitmesi gerektiğini biliyorum.benim asıl kararsız kaldığı konu avukatım gelmesenizde olur dedi.bu ilk duruşma gitmeyip herşeyi avukatımamı bırakıyom yoksa gidiyim mi?evet bitmesi gerekiyor ama yinede insanın içi acıyo oraya çıkınca nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.yardım istediğim konu bu.yani ben girmezsem dava düşmüyor.benim derdim davayı uzatmak değil bugün affetsem yarın yine aynı olacak biliyorum.sadece mahkemede nasıl davranmalıyım hâlim tavrım nasıl olmalı onu bilmiyorum ve fikir bekliyorum bu duyguyu yaşayanlardan.
Eski konularını bilmiyorum ama ben sizleri anlamıyorum. Yahu hem yazıyosunuz yok kocam evi terkettı onu sevmiyorum kaynanam sunu dedı kocam destekledi vs vs daha bu suru örnek çoğaltılabilir. Sonrada Is bosanmaya gelince gutsemmı gıtmesemmı.arkadaşım gızleyecek korkcak bıseylerın varsa gitmekten cekınıyosundur. Yoksa haklıysan göğsünü gere gere gider anlatırsın. Bıde su davaları uzatma çabalarınız yokmu (genel konuşuyorum ) ne olacak sanki en fazla 3 yıl uzatmış oluyosunuz sonra herkes ıstesenızde ıstemesenızde herıew yoluna bakıyor. Ancak bu sure icınde kendi hayatınızdan da odun veriyorsunuz manevi dunyanız yıoranıyor. Bırakın ğıtsın herkes yoluna. Sizde gidin mahkemeye korkacak bıseyınuz yoksa anlatın açık açık herşeyi
Bence git ve onların savunmasını dinle. Avukatta olsa ben onların suçlamalarını kelime kelimesine duymak isterdim. Çok düzgün giyin, aşırı makyaj yapma. Kimseden de utanma çekinme korkma. Sen onlar için önemli olmayabilirsin ama annen ve baban için önemlisin, değerlisin bunu unutma tamam mı? Hiç bir zaman Allahtan başka hiçbir şeyin karşısında eğilip bükülme. Yaşayacak başka hayatın yok. Bundan sonra hep çok mutlu ol huzurlu ol. Sil at onları hayatından. Halk eğitimin kursları var, boyama kursu, vb. kursları oraya git kafan dağılsın. Ve sakın kendini suçlama, Allah yolunu açık etsin.
Sakın anlaşmalıya girme. Çekişmeli olsun boş ver nasılsa avukatında delillerinde varmış. O bahanelerle dava falan kazanamaz, tabi ki evliliğini kurtarmak için çabalamışsın doktora gitmeyi bile önermişsin bu suç mu? değil. Sen ahlaksızlık yapmadın, hırsızlık yapmadın, İşte tam da bu yüzden kimsenin seni üzmeye hakkı yok. Evlenmeseymiş o zaman seninle, ne hakkı varmış senin hayatını mahvetmeye.Beni çok mutlu etti yazdıkların.yaşadıklarım çok ağrıma gidiyor bu girdaptan kurtulmak için Anlaşmalıya çevirmek istedim davayı avukatım saçmalamayın elimizde bukadar kanıt varken neden haklarınızdan vazgeçiyorsunuz dedi. Eşim kendi davasında ilk ayrıldığımız dönemde biraz bocalayıp evliliğimizi kurtaralım doktora gidelim falan dedim arayıp onları sebep göstermiş sadece.beni sık sık aradı toplum içinde rezil etmişim.bunlar suçmu yaa.hem öyle yazıyo hem arayıp ağlıyo. Bu bahanelerle davayı kazanabilir mi sence. Evet kafamda bitirdim ama kalbim çok acıyo.ya gidince dayanamaz ağlarsam😞
Beni çok mutlu etti yazdıkların.yaşadıklarım çok ağrıma gidiyor bu girdaptan kurtulmak için Anlaşmalıya çevirmek istedim davayı avukatım saçmalamayın elimizde bukadar kanıt varken neden haklarınızdan vazgeçiyorsunuz dedi. Eşim kendi davasında ilk ayrıldığımız dönemde biraz bocalayıp evliliğimizi kurtaralım doktora gidelim falan dedim arayıp onları sebep göstermiş sadece.beni sık sık aradı toplum içinde rezil etmişim.bunlar suçmu yaa.hem öyle yazıyo hem arayıp ağlıyo. Bu bahanelerle davayı kazanabilir mi sence. Evet kafamda bitirdim ama kalbim çok acıyo.ya gidince dayanamaz ağlarsam sana şiddet uyguladığı günleri düşün.annesinin yaptıklarını düşün.bu aşamaya gelindiyse vardır geçerli sebepleri.o yüzden kendine inan boşanmakla en doğru kararı verdiğin konusunda.bence git ve boşanmakta ne kadar haklı olduğunu kendi gözlerinle gör...
Kızlar daha önceki konulardan durumumu biliyorsunuz.boşanma aşamasındayım ve duruşma günüm belli oldu bu hafta içi. Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum gitmelimiyim? Gitmemelimiyim.gidince ne yapmalıyım.kafam çok karışık nolur akıl verin.
Canım önce sakin ol. Avukatın varmış. Dolayısıyla vekaletinide avukatına vermişsindir. Davan görülürken birsürü iftiraya uğrayacaksin. Buna hazirlikli ol. Eşim çok iyiydi şunu şunu yapardi, bizim için uğraşırdi demeyecekler emin ol. Çünkü onlarda davayı kazanabilmek için mücadele edecektir. Senin yerinde olsam gitmezdim. Orada söyleyeceğin bir kelime, yada mimiklerin bile hakimi olumlu yada olumsuz etkileyecektir. He ben aglamam söylenen herşeye susarim diyorsan git. Zaten dava sonrası avukatın tutanağı okutacaktır sana. Senin şu aşamada yapacağın tek şey sakin olup avukatına guvenmek ve doğru net deliller sunarak davayı kazanabilmek olmalı. Maddi manevi tazminatınıda talep et. Nafakanıda. Varsa ziynet esyalarinida. Rabbim yardımcın olsun
Ziynet eşyalarımı daha 3günlük evliyken aldılar şim kendi isteğiyle verdi diyorlarmış geri vermemek için.kazanırlar mı acaba.kafam Allak bullak bin tane soru var beynimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?