Duruşmaya gitmeli miyim?

Çok ağrıma gidiyor herşey anası şimdiden bıraktı gitti oğlunu başka şehre kaldı tek başına ortada buna rağmen ne bi pişmanlık gösteriyor ne başka bişey ara sıra yaşandan ağlıyor. Bitirmiş galiba o kafasında kendinide dövmekte haklı görüyor.bana ne yaptıki sadece biraz canımı yaktı o kadar olan kendine oldu şimdiden yapayalnız kaldı.gururundan gelemiyormuş güya.kesin para için ağlıyordur pişmanlığından değil:)of yaa neyi yazacağımı bile karıştırıyorum kafam çorba gibi😞anca ağlamayı biliyo bide vurmayı

Bunları düşünme. Gerçi şimdiki psikolojini çok iyi anlıyorum ben de böyleydim ama hayat devam ediyor. Hep aynı şeylere odaklanırsak sağlığımız bozulur. O yüzden bırak, herşey olması gerektiği gibi oluyor zaten. Sen istediğin gibi çabala başına geleceği yaşıyorsun. Ben dua ederek kendime geldim. Allah'a havale et onu. Rabbim bizim vekilimiz. İnan mazlumun ahı yerde kalmazmış. Zamana bırak, otur ve izle.

Canım özelden yazabilir misin bana ben yazamadım telden. cevaplayabiliyorum ama😃

Bence gitme, çünkü net değilsin gider ve kendisini görürsen biraz duygu yoğunluğu yaşarsın gibime geldi. Gidipte hiç gözgöze bile gelmeç Kararlıysan gitmemek daha güzel bi ders karşı tarafa bence.

Boşanmak istemediğin icin mi gitmeyeceksin yoksa süründürmek icin mi?

Ben olsam boşanırdım, Allah sizi birbirinize yazdıysa iki imza ile yeniden evlenilebilir ama sürüncemede kalan hersey huzursuzluk verir.

seni çok iyi anlıyorum boşanman hayırlı ama içinden gelmiyordur çünkü hiç bir kadın bosanmak için evlenmez nekadar kötülük görürse görsün nekdar acı çekerse çeksin kadın hep bir umut ya düzelirse der size sadece şunu söyleyim ama mutlaka uygulayın GURURUNUZDAN TAVİZ VERMEYİN KADIN KAZANIRSA GURURUNDAN KAZANIR KARSINIZDAKİ KİŞİ NE KADAR GURURLU VE GÜCLÜ GÖRURSE OKDAR PİŞMAN OLUR HİÇ EYVALLAHTA ETMEYIN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN BWLKİ HAYATINIZ DAHA GUZEL OLUCAK HERSEYDE BIR HAYIR VAR

Avukatın da olsa celselere git, işini kendin yakından takip et. Bir şey yapmana gerek yok davayı izle ve gerekirse kendini ifade et. Annemle babamın boşanma davasından bilirim avukatına bile güvenme, zordur tabi orada bulunmak ama dişini sık.

boşanmak istemiyor musun? konu ne eski konularını bilen biliyor da bilmeyenler de var? boşanmak istiyorsan neden çekimsersin de avukatın falan yok mu?

biraz güçlü olun lütfen duruşmaya gidin hem de en şık en güzel şeklinizle ve ayrılacağınız kişiye bir yabancı gibi davranın uzak durun ama uzak durmaya çabalar gibi değil gerçekten yabancı olduğunu hissederk yapın bu tavrınızı bakın o zaman size yaptığı her kötülükten nasıl pişmanlık duyacak sağlam ve kararlı durun ayrıca da asla mutsuz görünmeyin içiniz kan ağlasa bile... avukatınızla gülün şakalaşın sanki birazdan yeniden doğacakmışsınız gibi hissedin ki aynen öyle rahatlıyor insan...

Giyinin süslenin daha evvel hiç giymediğiniz kıyafetlerinizi giyin onun görmediği, saçınıza fön çektirin makyajınızı yapın ve dimdik gidin.

Yüzünüzü de asmayın güçlü durun , madem avukatınız da var adınızı soyadınızı söylemekten başka birsey ytapmayacaksınız.

Kimliğiniz muhakkak elinizde olsun hakim isteyince hemen verin ve de salona girince hakim oyurun demeden oturmayın.

Soyadınızı da söylerken hala eşinizin soyadını söyleyin.

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…