konuya göz atarken yorumunuzu gördüm kahkaha attım valla ne iyi geldi.Ay tövbe; sabah bi uyanıyormuşum yatağa saçılmışlar filan, ağzım nene gibi içeri kaçmış
Ayy Allah korusun.
Kız seni de gördük ya daha da gam yemeyiz. :)Merhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigimEki Görüntüle 2019437 Eki Görüntüle 2019438
NiyekineKız seni de gördük ya daha da gam yemeyiz. :)
Konuya gelirsek dişin o kadar da kötü değil hatta gülüşüne renk katıyor.Sevimlisin yani
Ayy evetSiz bir başka konuda dişleri zumlayarak çekmiştiniz. Orda öndekiler çarpık gelmişti ama şu fotoda yüzün genel ifadesiyle birlikte bakinca hiçbir sorun yok
Şarkıcı Mine Koşan'a olan isim benzerliğinden dikkatimi çekiyordun.Onun gibi şuh bir sarışın olarak hayal etmiştim.Biliyorum çok saçma amaNiyekinedur kezban gibi soru soruyorum evet çok mu merak etmistin beni
İdare edeceksin artık vampirlenŞarkıcı Mine Koşan'a olan isim benzerliğinden dikkatimi çekiyordun.Onun gibi şuh bir sarışın olarak hayal etmiştim.Biliyorum çok saçma ama
Tedvi tamamda bana bu ay sonu lazımOmur boyu aklında hep bu soru isareti olacaksa tedavi ettir yok cevaplardan tatmin olduysan kalsin
sevimli yapiyor siziMerhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigimEki Görüntüle 2019437 Eki Görüntüle 2019438
Ettirecegim ama ne bileyim cuvaldizi önce kendime batırmak istedimkötü durmuyor, tertemiz, ama benim dişlerim olsa tedavi ettirirdim.
bir erkeğe itici gelecek kadar kötü asla değil, ama ben de takardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?