Dürüst olacağım.

Dişlerin dogal mi? Sanki yapılı gibi :)

Evet işte şu malum kişi bağladı elimi kolumu. 1 ay var tam 1 ay
eşimin dişleri yamuk benimde.
ama ınanin hiçbir zaman bakarken dişlerini görmedim.benim için hiç bir zaman onun karakterinin temizliğinin önüne geçmedi.
rahatsız etmeyi bırak aklıma bile gelmedi ne sevgiliyken ne evliyken.
gayet güzel ve hoş bir bayansiniz.
hakkınızda hayırlısı olsun.
umarım herşey istediğiniz gibi ilerler

Evet böyle gülmüyorum ama sözlümün telden çektiğim için saçma sapan bir poz

Eklentiler

• PhotoGrid_1499787440356.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 79
Evet böyle gülmüyorum ama sözlümün telden çektiğim için saçma sapan bir poz

Ooo saçlar tarzz

Normal, düz dişler, benimki gibi işte.
Esasen konu içinde arkadaşın biri doğru bir noktaya temas etmiş; dişler temiz olur tamamdır, ancak gülüş önemli.
Çekingen, dişleri saklayan özgüvensiz bir gülüş, insanı iten bir şey. Yamuk ya da değil, ağız dolusu tebessüm lazım

Siz bir başka konuda dişleri zumlayarak çekmiştiniz. Orda öndekiler çarpık gelmişti ama şu fotoda yüzün genel ifadesiyle birlikte bakinca hiçbir sorun yok

İşte bunu buldum seninki kadar iyi değil Ama seninki tam pürüzsüz

Eklentiler

• PhotoGrid_1499787907467.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 71
Göze batan bir çirkinliği yok kötü durmuyor. Ama tel taktırsan daha güzel bir görüntü olur ben takmıştım o yüzden tavsiye ederim.
Benim diş takıntım yok ama tel taktrmayı düşünüyorum daha güzel görüntü için aşamalarını anlatabilir misiniz

İşte bunu buldum seninki kadar iyi değil Ama seninki tam pürüzsüz

Senin dişler de düz işte, daha ne? :)
Bi dişlerim var, geri yerlerden yamuk olduğumdan, onlar o kadar oluversin

Benim dişlerin iyiliği, sağlamlığı; ilk yorumumda dediğim gibi, kenarlardan az çıkık vampir gibi olsa mesela daha hoşuma giderdi. Konu sahibinin dişlerine az benzese önden duruşu, köpek dişleri, olabilirdi yav.

Ne olursa olsun gülmekten vazgecmeyin
Görünüşü takmayin ( dişleriniz de bir sey yok zaten olsa da takmayin )
Sevdiğiniz kişi de sizi seviyorsa her halinizle kabul edecek sevecektir

Ben de aynı dediğin gibi seviyorum. Ama diğer yerleri de bakımla dindirmeye çalışıyorum yoksa biterdim herhalde liseden beri göz altlarım karanlık hafif.
Dişlerim de sağlamdır. O değil de daha fazla översek dişleri akşama dökülür gibime geldi
O zaman hayata küserim sanırım. Elimde bir onlar var sağlam beni uğraştırmayan

çok aşırı bir durum yok.
ben de düzgün duran dişleri farketmeden önemserim ve gözüme kesinlikle kötü görünmedi.
hatta tatlı duruyorsunuz :)
amaa çok canınızı sıkıyor, özgüveninizi eksiltiyorsa diş tedavisi işine girişebilirsiniz ki bence çok zor iş

Ay tövbe; sabah bi uyanıyormuşum yatağa saçılmışlar filan, ağzım nene gibi içeri kaçmış
Ayy Allah korusun.

Benim diş takıntım yok ama tel taktrmayı düşünüyorum daha güzel görüntü için aşamalarını anlatabilir misiniz
Ben takalı 10 sene olacak neredeyse herkesin diş ve çene yapısına göre farklı bir süreç. Metal olanlardan takmıştım önce alt çeneme bir ay sonra üst çeneme taktılar ilk 3 4 gün çok ağrıyordu ağrı kesici içiyordum sürekli sıvı şeyler tüketiyordum ayda bir gidiyordum farklı işlemler yapıyordu doktor sıkıyordu gevşetiyordu ekstra şeyler falan. Yine bir iki gün fazla hassasiyet oluyordu geçiyordu. Tel varken dişler hassas oluyor ısırarak yemek zorluyor insanı koparıp ya da dilimleyip yiyordum. En önemlisi diş temizliği. Braketler çok fazla besin artığı tutuyor üzerinde o yüzden çok sık dişini fırçalamak ve arayüz fırçasıyla temizlemek gerek, bu açıdan dikkat edilirse çıkınca sonuç harika oluyor. Ama dikkat etmezseniz arkadaşım gibi teller çıkınca ön dişlere bile dolgu yaptırmak zorunda kalınabilir. Tel taktırmaya karar verdiyseniz çürük dişinizin olmaması gerekir önce onlara dolgu falan yaptırmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…