Dişceğizlerim hakkında duyabileceğim en güzel şey sanırım. 'sempatik'Bence gayet sempatik duruyor
haklısınız, burun demeyin, burun demeyin!Sizi seven her halinizle sever , sevmeli. Ama her insanin takintisi oluyor mesela ben ergenligimden beri burnumun buyuklugunu takarim artik eskisi kadar olmasada. Ama sizinkinin cozumu kolay diş teli falan taktirin . ama bunu sevdiginiz kisi icin degil kendiniz icin yapin . cunku insan kendini guzel hissederse ozguveni de artiyor.
Çok şükür temizlik konusunda da hatrı sayılır bir takıntım vardır.Temizlik yamukluktan çok daha önemli. Ama gülümsemeniz sevimli geldi bana. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda
Bildirimlerimde mesajınızı görünce dedim 'bak kk'nın dobrası geldi,şimdi göreceksin' dedim ama... Teşekkür ederimBazı burunlar ve dişler kusursuz olmasa da o yüze aittir sanki başka türlüsü o kadar da yakışmaz.
Sizin dişleriniz de yüzünüze gayet uygun rahatsız etmiyor eğriliği.
yaa bu ne tatlı bir yorumdur böyleKonuyu okumadan önce fotoğrafınıza bakınca, aa ne sevimli kadın, dişleri çok şeker yapmış ifadesini dedim ve sorunuzu görünce de "aaa" dedim :) Zayıf olup da çok şişmanım diye ağlayanlar gibisiniz vallahi, şahane bir gülüşünüz var, gülüşünüzü eksik etmeyin efendim :)
ay yarabbim, şu dişlerime bir ben öcü ibi göruyormuşum demek ki.Teşekkür ederim.Çok güzel dişleriniz var,imrendim valla. Benim dişlerimi görseniz,hik diye gidersiniz. Sevdiginizlede hayirli kapılar açsın rabbim çok mutlu olun.
: ) tesekkur ederim,çıkmayın zaten tehlike her yerde.ay yarabbim, şu dişlerime bir ben öcü ibi göruyormuşum demek ki.Teşekkür ederim.
Ayrıca size de geçmiş olsun.Sayenizde kulaklıkla dişarı çıkamıyorum
Teşekkür ederim..Bence gülüş önemli Rabbim gülen yüzünüzü soldurmasın kötü durmuyor kesinlikle göze de batmıyor
Teşekkür ederimGüler yüzün var o herşeye değer Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah
Ben 'tatlı'Hayır hiçte kötü durmuyor. Tatlı bir kızsın ayrıca
Şimdi farkettim de fotoda gözleri kaçırmışım birazBence gülen gözlerinizin olması daha önemli dişler hiç sırıtmıyor
Kesinlikle kötü durmuyor, cocugun yanında gönül rahatlıgıyla gülebilirsiniz :)Merhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigimEki Görüntüle 2019437 Eki Görüntüle 2019438
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?