Dürüst olacağım.

haklısınız, burun demeyin, burun demeyin! Kendisi bundan 6 ay önce açılmış bir konu olarak arşivimizde mevcuttur.

Bazı burunlar ve dişler kusursuz olmasa da o yüze aittir sanki başka türlüsü o kadar da yakışmaz.
Sizin dişleriniz de yüzünüze gayet uygun rahatsız etmiyor eğriliği.

Bazı burunlar ve dişler kusursuz olmasa da o yüze aittir sanki başka türlüsü o kadar da yakışmaz.
Sizin dişleriniz de yüzünüze gayet uygun rahatsız etmiyor eğriliği.
Bildirimlerimde mesajınızı görünce dedim 'bak kk'nın dobrası geldi,şimdi göreceksin' dedim ama... Teşekkür ederim

yaa bu ne tatlı bir yorumdur böyle hoşgeldiniz aramıza..
Kusura bakmayın yeni gördüm yorumunuzu

Sen benim dişlerimi bir görsen hayrina bana tel taktırırsın bacım.

Çok güzel dişleriniz var,imrendim valla. Benim dişlerimi görseniz,hik diye gidersiniz. Sevdiginizlede hayirli kapılar açsın rabbim çok mutlu olun.

Çok güzel dişleriniz var,imrendim valla. Benim dişlerimi görseniz,hik diye gidersiniz. Sevdiginizlede hayirli kapılar açsın rabbim çok mutlu olun.
ay yarabbim, şu dişlerime bir ben öcü ibi göruyormuşum demek ki.Teşekkür ederim.
Ayrıca size de geçmiş olsun.Sayenizde kulaklıkla dişarı çıkamıyorum

Bence gülüş önemli Rabbim gülen yüzünüzü soldurmasın kötü durmuyor kesinlikle göze de batmıyor

Güler yüzün var o herşeye değer Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Kesinlikle kötü durmuyor, cocugun yanında gönül rahatlıgıyla gülebilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…