Dürüst olun ve söyleyin ben deli miyim bu yaptığım aşırı mi?

Bu yazdıklarınızdan dolayı sizi kınıyorum. İncitici, ayrıştırıcı, ötekileştirici...

Ayrıca bu konu ile siyasetin ne alakası var...

Söylemlerinizde saygıya dikkat edin.

genel olarak bende üzülüyorum ama bu iş artık başka boyutlar da sanıyorum iş yerindeki arkadaş onun için öyle demiş..sen çocuğu giydir 2 dk sonra o çocuk yine çıplak olacak..onların sermayesi yani çocuk

Aglayacak ne var anlamadim?
Abi denen kisinin kendi fikri ok der gecersiniz

Haa cocuga cok uzulup agliyrlorsaniz ucuz bir ayakkabi ucuz bir kiyafet alip verin o zaman annesine

İnsanlar ne ar kalmış ne vicdan ne insanlık
Deli falan değilsin tabiki
Allah ıslah etsin hepsini sonumuz cok kötüye gidiyor

Bilerek o sekilde gezdiriyordur yardim yapilsin diye. Maalesef ki insanlar kendi cocugunu suistimal ediyor. Siz kiyafet alsaniz yine ciplak gezdirir mesela... Uzulmek bir yere kadar maalesef. Kimseye inanc, guven kalmadi.

"Bu yaptığım aşırı mı?" demişsiniz, evet ağlamanız aşırı. Bunun dışında yaptığınız bir şey yok ki.
Bir arkadaşım gelip bana "eski kıyafetlerin var mı? birine çok üzüldüm ona vereceğim" dese ben de boş boş bakarım yüzüne. Başkasının eskisiyle yardım yapmaya çalışmışsınız, vicdansız olan adam olmuş.

Siz yeni bir şey alsanız da o çocuk öyle gezerdi emin olun. Bir aile büyüğü ile çicek satan, mendil satan ya da para dilenen çok çocuk görüyorum. Annesi, babası ya da abisi bir köşede bekliyor, kimi gözüne kestirirse onun üstüne salıyor çocuğu. İnsanlar üzülüp bir şeyler verdikçe o çocuklar kullanılmaya devam ediyor. Yolda her önünüze gelen çocuğa yardım etmek o çocukların daha fazla sömürülmesinden başka bir işe yaramıyor.

Bu kadar uzulduysen. Bi tisort, sort, sandalet alabilirsin. Niye adamin basinda agliyorsun ki?
Insanligin ne hale geldigini ilk kez o zaman mi gordun yani...
Yardim etmek istemeniz dogal ama tepkileriniz abarti.
Belki de aldım dediklerimizi ama daha fazla ne yapabilirim diye düşündüm belki de durumun yoktu bu şekilde aracı olup verebilecek birinden isteyerek yardımcı olabilecegimi düşündüm. Bunları bosverirsek deli denmesinin asiri denmesinin sebebi kıyafet istemem değil uzulmem. Üzülmek delilik aşırılık midir sorum da bu? Zaten dokunan ağlama sebebin de üzülmesin aşırılık olarak değerlendirmesi yani insanlığın geldiği nokta.

hayr normal olan sensın
aksıne bunlara uzulme dıyen kısı anormal ve hasta ruhlu geldı bana

Ayakkabısı olmayan bir çocuğa üzüldüğümü söylediğimde karşıdaki aşırı deyince deli deyince bende film koptu.niye aglamamak gerekiyor. Ağlamak, duygulanmak kötü bisey mi?

bilmem bana gayet akli basinda geldi, onun aglamasi vicdanina güvendigi abisinin ona deli muamalesi yapmasi yüzünden, yardim edin diye agalamamis, sadece durum zoruna gitmis.
Derdimi anlatabildigim icin cok sevindim. anladiginiz için teşekkür ederim

Yardımınızı kendi imkanlarınız ile yapın. Burda bile duyar kalmışsınız gibi hissettim.
Hayra vesile olmak da güzeldir ki kimseyi z orlamadim nazimin geçeceğini düşündüğüm birine bir kerecik sordum. Zira gördüğüm çocuktan biraz büyük oğlu var. Ayrıca burda niye duyar kasiyim ki kk bana aaa ne iyi dese nolacak. Beni bilen tanıyan biri bile yok burda.

Son düzenleme:
Çok acıdıysanız 2 parça şey alabilirdiniz. Başkasının ne düşündüğünün önemi yok. İster aptallık desin,ister harika bulsun. Nolacak ki..
ustune giyecek kıyafeti olmayan ayakkabısı olmayAn magdur bir çocuğa üzülmek delilik ve aşırılık oyle mi? Benim icin insanligin geldigi nokta açısından onemli

Olması gereken olmuyorsa gözümüzü mu kapatalım. Sahile vuran deniz yıldızlarını denize atan adamın hikayesini bilir misiniz?

Çocuğun ve annesinin kim olduklarına göre değişir. Bildiğimiz kapı komşumuz gibi insanlar miydi yoksa dilenci gibi mi. Çünkü ikinci durumda yapılan her yardım onlar için teşvik. O yüzden dilenen çocuklara para vermem, selpak satin almam ya da baska yardimda bulunmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…