- Konu Sahibi naznaznaznaz
-
sizin bitkilerede alerjiniz varmıydı... benim alerjilerim (bildiklerim) ev tozu, kedi, köpek ve değişik tür bitkiler....
evet benim de bir cok bitkiye alerjim var.
ama ersag kullandıktan sonra ilginc bir şekilde alerjilerimde büyük oranda azalma oldu ve eski alerjik astım krizlerim tutmuyor ilac kullanmıyorum artık bunlar cok önemli şeyler bence.
ıslak kalan her yerde
ama özellikle duşa kabinin alt kısmında sürgü yeri varya girinti olan yer orda oluyo
ve ulaşmak işkence resmen
hepten sökücem o olcak
ohh efil efil yer gök su olsun artık fark yok zaten
cok ilginc kime denk geldiyseniz acaba :44:yok canım ya ilk alışverişte 150 tllik almanız gerekiyor dedi. kargo ücreti ile ilgili değildi... istanbulda değilim malesef. yinede teşekkür ederim
tabiki bende aynı şeyleri yaşıyordum toza karşı alerjim olduğu icin ama ürünler tozlanmayı ve kirlenmeyi geciktirdiği icin bu sorun ortadan kalkıyor.ben temizlik yapmadığım zamanda sıkıntı yaşıyorum astım ile... ama yinede deniyeceğim. bazı ürünlerini kullanan tanıdıklarım var... sadece kokulu olduğundan çekindim işin açıkçası... benim kadar hassas biriyle karşılaşmadımda.
aynı sorunlar bende de vardı:)ama artık yok ersağ ürünleri diye bitkisel ürünle tanıştım..harika sonuçlar aldım..ersağ temizlik ürünleri üye olup getirtiyorsunuz...banyo wc süper temizliyor ve tamamen bitkisel.lavabonuz eskisi gibi kirlenmiyor bunu göreceksiniz...ben üye oldum her türlü kazançtasınız.en güzelide kansörecen deil ürünler..tek yapmanız gereken sponsor numarasıyla üye olmak.sponsor no:508499
yazıldımı bilmiyorum ama
doğal mucize her derda deva müthiş ikili
sirke ve limon suyu karıstırın silin
limonu ben caydanlığımda kirece karsı kullanırım tek leke kalmaz
dusakabindeki izleri çok kolay cıkarır
sirkeyi de arada cam bardaklarımı leğene doldurur sirkeyle bir-iki saat bekler sonra yıkarım bardaklarım parıldar
hatta sirkeyi makinemin parlatıcı gözüne koyarım hep makinede koku da olmaz parlatıcıdan daha da iyi iş görür
belki sacma gelebilir ama nazara karsı arada ev sildiğiniz kovayaa biraz sirke dökün evinizi silin derler
nazarı kovmasa bile evinizi temizleyeceği kesin
aynı sorunlar bende de vardı:)ama artık yok ersağ ürünleri diye bitkisel ürünle tanıştım..harika sonuçlar aldım..ersağ temizlik ürünleri üye olup getirtiyorsunuz...banyo wc süper temizliyor ve tamamen bitkisel.lavabonuz eskisi gibi kirlenmiyor bunu göreceksiniz...ben üye oldum her türlü kazançtasınız.en güzelide kansörecen deil ürünler..tek yapmanız gereken sponsor numarasıyla üye olmak.sponsor no:508499
sirkemi nazara çok iyi geliyor hmm ilk defa duydum
ben sirkeli su ile temizliyorum ardından duruluyorum ve pırıl pırıl oluyor ve geç kirleniyor..kesinlikle deneyin bende annemden öğrenmiştim bu formülü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?