Duşakabin İşkencesi

yok canım ya ilk alışverişte 150 tllik almanız gerekiyor dedi. kargo ücreti ile ilgili değildi... istanbulda değilim malesef. yinede teşekkür ederim

sizin bitkilerede alerjiniz varmıydı... benim alerjilerim (bildiklerim) ev tozu, kedi, köpek ve değişik tür bitkiler....

evet benim de bir cok bitkiye alerjim var.
ama ersag kullandıktan sonra ilginc bir şekilde alerjilerimde büyük oranda azalma oldu ve eski alerjik astım krizlerim tutmuyor ilac kullanmıyorum artık bunlar cok önemli şeyler bence.

ben temizlik yapmadığım zamanda sıkıntı yaşıyorum astım ile... ama yinede deniyeceğim. bazı ürünlerini kullanan tanıdıklarım var... sadece kokulu olduğundan çekindim işin açıkçası... benim kadar hassas biriyle karşılaşmadımda.

ıslak kalan her yerde
ama özellikle duşa kabinin alt kısmında sürgü yeri varya girinti olan yer orda oluyo
ve ulaşmak işkence resmen
hepten sökücem o olcak
ohh efil efil yer gök su olsun artık fark yok zaten

sizin sorununuzun cözümü de gayet kolay yine diğer arkadaşlara da tavsiye ettiğim gibi ERSAG ürünlerini sizede tavsiye ediyorum.
antibakteriyel mantar ve küflere karşı cok etkili banyo wc diye bir ürün var sağlık bakanlığından onaylı.

yok canım ya ilk alışverişte 150 tllik almanız gerekiyor dedi. kargo ücreti ile ilgili değildi... istanbulda değilim malesef. yinede teşekkür ederim
cok ilginc kime denk geldiyseniz acaba :44:
ama böyle bir sınırlama yok sadece eğer ücretsiz üye olursanız ki ersag üyelik sistemiyle calışıyor tıpkı avon,oriflame,amway... gibi diğer networking sistemlerde olduğu gibi o zaman 100 liralık ürün karşılığında kargo ücreti ödenmiyor onun dışında 150 tl lik ürün siparişi edildiğinde yaklaşık 70-80 lira civarında orijinal ürün hediye ediliyor şirket tarafından.
hepsi bu kadar

tabiki bende aynı şeyleri yaşıyordum toza karşı alerjim olduğu icin ama ürünler tozlanmayı ve kirlenmeyi geciktirdiği icin bu sorun ortadan kalkıyor.

ayrıca kesinlikle denemeden hic bir ürüne karar veremeyiz maalesef ama inanın şimdiye kadar kullanıpta memnun olmayan kimseyle karşılaşmadım.

belki yazan olmuştur yorumları okumadım ben her banyodan sonra aşağıdaki gibi bi silecekle siliyorum..tuvaleti temizlediğimde de cam sille silip bi güzel kuruluyorum hiç kireç olmuyo

Sirke ve yemeklik sodayi (1-2 yemek kasigi) az biraz suyun icinde karistir ve sil. Camlar dusakabinler hepsi mis gibi oluyor tertemiz

özel sprey temizleyiciler var
sen fazla birsey yapmiyorsun
her tarafa sIkIp bir saat falan bekletip
sonra duruluyorsun yani su fiskirtiyorsun dusla
bu kadar
hersey akip gidiyor
kim ovacak o kadar
ugrasilmaz valla

ayni dert bendede var saldim gitti kirecli kirecli duruyor oyle sil sil nereye kadar ugrasilacak gibi degil omur boyu duskabin camiylami ugrasacam

Yazıldımı bilmiyorum ama ELMA SİRKESİ DİYORUM.
Bir bezi elma sirkesiyle ıslatın ve duş kabin camlarınızı silin farkı göreceksiniz :)
Ben hatta fayanslarımıda bununla siliyorum sonuç süper. Hem zararsız.

ben sirkeli su ile temizliyorum ardından duruluyorum ve pırıl pırıl oluyor ve geç kirleniyor..kesinlikle deneyin bende annemden öğrenmiştim bu formülü:))

Bulaşık deterjanıyla temizleyebilirsiniz kokusu rahatsız etmiyor. Yada ben camsil de kullanıyorum oda güzel temizliyo. Sirke tavsiye edenlerde olmuş oda mantıklı geldi. Sirke bi çok şeye birebir.

yazıldımı bilmiyorum ama
doğal mucize her derda deva müthiş ikili

sirke ve limon suyu karıstırın silin
limonu ben caydanlığımda kirece karsı kullanırım tek leke kalmaz
dusakabindeki izleri çok kolay cıkarır
sirkeyi de arada cam bardaklarımı leğene doldurur sirkeyle bir-iki saat bekler sonra yıkarım bardaklarım parıldar
hatta sirkeyi makinemin parlatıcı gözüne koyarım hep makinede koku da olmaz parlatıcıdan daha da iyi iş görür

belki sacma gelebilir ama nazara karsı arada ev sildiğiniz kovayaa biraz sirke dökün evinizi silin derler
nazarı kovmasa bile evinizi temizleyeceği kesin

siz de işi baya reklama çevirmişssiniz

sirkemi nazara çok iyi geliyor hmm ilk defa duydum

Son düzenleme:

arkadaşım sponsor numaranızı niye veriyorsunuz eger biz bu numaradan üye olursak sizde kazançlı çıkacaksınız degilmipeki üye olduk diyelim arkadaşım bi yerden duymuştum ilk seferde 150 tl ve üstü mü alışveriş yapmamız lazım eger öyle ise bana göre sçma çünkü bilmedigim bi ürün için 150 tl veremem peki bunun aslı nedir dogurumu sizce birde bitkisel demissiniz benim lafım bu ürün için degil ben hiç bir ürünün bitkisel olduguna inanmıyorum hepsinde azıcıkta olsa kimyasal vardır bana göre tabi bu benim düşüncem

Ben porçözle temizliyorum,kokusu dayanılmaz ama temizliyor özellikle kireç,sabun artığını.Sirke ve limonu deniyeceğim en azından daha sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…