Düsenın dostu olmuyor

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Insan düsünce kötü bir duruma etrafinda kim kaliyor?
kim anlamaya calisiyor?
insanlari devir mi degistirdi.yani hayat daha rahatlasti.

Düştüğüm zaman yanımda olmayacak insanı zaten hayatıma almam ki...Az olsun ama öz olsun..Az dostum vardır ama sıkıştığımda hiç yalnız hissetiğim kimle dertleşsem dediğim olmadı..Olmazda inşallah.

Sakın ahkam kesiyormuşum gibi düşünme ama hiç kötü anımda dostalrımdan vazgeçmedim.Gerçekten çok seçiciyimdir 25 yaşındayım dost dediğim 4 bilemedin 5 kişi vardır fazlasına da gerek yok zaten.Ha düştüğüm zaman mutlu olacak insanlara da düştüğümü hissettirmem eğer görürlerse de dik dururum.
Kötü birşey yaşamadın umarım...

bu devirde gerçek dost bulmak çok zor bence
bilmiyorum belki çok seçiciyim ama ben şu yaşıma kadar kendime dost edinemedim.arkadaşlar tanıdıklar var tabi ama hepsi ile samimiyetim sınırlıdır
eşim çok çevresi geniş biridir çok değer verir sevdiklerine ama her zaman aynı değeri görmez
işte bu benim kaldırabileceğim bir durum değil belki bu sebepten dostuğa inancım kalmadı.etrafımda kuru kalabalığa ihtiyacım yok.gerçekten biri dostum olmuyacaksa hayatıma hiç girmesede olur

Yok ne demek istedigini anladim.
ama insanin akrabasi bile olabiliyor bu dost olamaynlar.

cok kötü sey yasadim,yasiyorum.

canım benim bu biyandan iyi bi yandan kötü.. kimin dostun kimin düşmanın olduğunu öğreniyosun.. çevrende böyle insanlar varsa hemen hiç düşünmeden çıkart at .. gerekirse yanlız kal ama onlar olamsın hayatında... belki biz çok uzağızbelki hiç birbirimiz görmedik ama nezman istersen yanında olurum ...

Cok tesekkür ederim canim

yani hani düsersin ya iyice,artik benim gibi kara görürsün hayati,birde bakarsin,vay be kim kalmis yaninda,kim varmis ki

insanları tanımak çok zor..insan gün geliyor en samimi arkadaşının başka yüzünü görüyor..güvenlere brşey oluyor yani azalmalar oluyor...çoğu insan hatta ben bile sizin gibi "düşenin dostu olmaz" diyerek düşünürdüm ama çoğu insan zor günlerinde hassas olduğu için bekleyen oluyor heep..yani aramayanı inadına arayın bir süre..inanın herkes kabuğuna çekiliyor gbi oluyır ama konuşarak çözüm bulabilirsiniz..artık güvenler zadeleniyor..teknoloji ilerledikçe insanlar gerliyor sanırım..artık sanal ortama yada keni derdine önem arttı..sorun olduğunda çoğu sıkıntısını yakınıyla paylaşmak yerine buralarda arıyor çözüm..

zaten ınsanın ne mal oldugu kavga da ya da kotu gunlerde bellı oluyo ben de cok yakın buldugum arkadasımın gercek yuzunu gordum ınsanlar sıze cok guzel oynuyabılıyo dıkkat etmek lazım

artık kimse kimsenin yanında değil maalesef..zatende beklentide de olmamak gerekli..beklersen hayal kırıklığı yaşarsın..eşin yanında mı yeter:)

ah canlarım evet acı ki düşenin dostu olmuyor. çünkü insanlar çok bencil.

benim hiç arkadaşım yoktur. görüştüğüm gezdiğim tozduğum kız veya erkek hiç kimseyle bu kadar samimi olmam. güvenmemde çünkü devir öyle bir hale geldi ki zamanı geliyor ailenden bile fayda olmuyor. Allah a şükü şimdiye kadar büyük bir derde sıkıntıya düşmedim. Allah yardımcın olsun

ara sira dusup yerlerde surunmek iyidir
etrafinda kim var kim yok en iyi o zaman anlarsin
kalktigin zaman da dustugunde yaninda kalanlarla yoluna devam edersin.

bence insanın en yakın arkadaşı annesidir veya kız kardeşi.bnm en yakın dostum annemdir anlayışlı tecrübeli ne olursa olsun senin hep iyiliğini diüşünen bir insan daha ne olsunki
eş denilmiş ama ben buna inanmıyorum.şimdiye kdar eşimden bişey görmedim veya sezmedim ama sonuçta O da el oğlu.el olmasa bile erkek kısmı kadın gibi düşünemiyor.bizi anlayamıyorlar.

Aile nerdeyse hep yaninda kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…