bence insanın en yakın arkadaşı annesidir veya kız kardeşi.bnm en yakın dostum annemdir anlayışlı tecrübeli ne olursa olsun senin hep iyiliğini diüşünen bir insan daha ne olsunki
eş denilmiş ama ben buna inanmıyorum.şimdiye kdar eşimden bişey görmedim veya sezmedim ama sonuçta O da el oğlu.el olmasa bile erkek kısmı kadın gibi düşünemiyor.bizi anlayamıyorlar.
bence insanın en yakın arkadaşı annesidir veya kız kardeşi.bnm en yakın dostum annemdir anlayışlı tecrübeli ne olursa olsun senin hep iyiliğini diüşünen bir insan daha ne olsunki
eş denilmiş ama ben buna inanmıyorum.şimdiye kdar eşimden bişey görmedim veya sezmedim ama sonuçta O da el oğlu.el olmasa bile erkek kısmı kadın gibi düşünemiyor.bizi anlayamıyorlar.
Eh ben ne yapayım bende ne eş var ne anne ne de kızkardeş
Yok ne demek istedigini anladim.
ama insanin akrabasi bile olabiliyor bu dost olamaynlar.
cok kötü sey yasadim,yasiyorum.
Düştüğüm zaman yanımda olmayacak insanı zaten hayatıma almam ki...Az olsun ama öz olsun..Az dostum vardır ama sıkıştığımda hiç yalnız hissetiğim kimle dertleşsem dediğim olmadı..Olmazda inşallah.
Insan düsünce kötü bir duruma etrafinda kim kaliyor?
kim anlamaya calisiyor?
insanlari devir mi degistirdi.yani hayat daha rahatlasti.
Evet malesef bende çevresindeki herkezden kazık yemiş biriyim ama bu kazık atanlar düştügünde hala hiç utanmadan gelip benden yardım isteyebiliyor ne garip degilmi ???
Evet malesef bende çevresindeki herkezden kazık yemiş biriyim ama bu kazık atanlar düştügünde hala hiç utanmadan gelip benden yardım isteyebiliyor ne garip degilmi ???
17 yıllık dostundan kazık yemiş biri olarak şuan kimsenin samimiyetine inanmıyorumm..İnsanlar işi düşünce arkadaş dost işi bitince yüzüne dönüp bakmıyolarrr....Ve etrafında kim dost kim düşman başın zora düşünce anlıyosunnn...Herkes resmen ayarını ortaya koyuyor....
Insanlik!!!!
insani insan olarak kabullenmek.
huzuru aramak,nefsini yenmeyi basarabilmek,huzuru aramak...
kac kisi yapiyor bunu etrafimizda?
Paran var mi,güzelligin var mi? tamam o zaman cogu insanin gözünde insansin...
Nerde kalbin özgürlügü,güzelligi?
Artık kalp güzelliğine bakan yok...Kim kimi nasıl kullanırım derdinde...Karşısındakini anında satmaya hazırrr....
Insan düsünce kötü bir duruma etrafinda kim kaliyor?
kim anlamaya calisiyor?
insanlari devir mi degistirdi.yani hayat daha rahatlasti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?