• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşkünlük

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
kızlar selam kaynanamla en son yüzyüze pazar görüştük, şimdi eşimi aradı diyor ki hiç aramıyorsun , eşimde arıyorum ya anne dedi. Aşırı düşkün eşime yaa bir gün konuşmasalar hemen eşime diyor bide aramıyorsun sormuyorsun diye. Sizde nasıl durumlar? Bu sefer eşimi çok etkiliyor bu durum sürekli kendi baskı altında gibi oluyor :/
Kv eşime acayip düşkün bu arada benim yanımda sürekli oğluşum oğluşum diye seslenir

Kv oyledir hergun fiks menu sabah 11 aksam 8 teldeler iki asik gibi,yalniz dikkat ettim annemde ogullariyla ayniymis bunu farkettim edeli annemede kızar oldumm...

Benim gelecekteki halim şaka şaka aman yok yok olmamaya çalışıcam

Oğluşum demeyeydi de ne diyeydi, Mahmut mu diyeydi?

:işsiz:

Kadının oğluna nasıl hitap ettiğine niye takılıyorsunuz ki, annesinden mi kıskanıyorsunuz yoksa eşinizi? Bırakın arasın, sorsun, oğluşum desin. Absürt saatlerde arayıp, planlarınıza salça olmadıktan sonra, eşiniz de ayarlıyorsa konuşma sürelerini, karışmayın.

Her anne evladına düşkündür ,bunda bir anormallik yok ,ahh bu gelinler alıyorlar oğluşlarımızı elimizden sonrada diyolar ki ,kocam anacı :) ayol göbek bağımız var bağlı olacaz tabi

Not: bir oğlan anası,ilerinin belki de istenmeyecek olan kayınvalidesi :) :)

Siz mi diyeceksiniz oğluşum diye, elbette annesi diyecek.

Kaldı ki ben de hem kendi annemle hem de kv ile günde minimum birer kez konuşurum. Eşim de çoğu zaman benim annemle benden sık konuşur. Bu konuşmalar saatlerce sürmez, naber nasılsınız biraz geyik sonra kapatırız.

Bilemedim şimdi biz de mi düşkün olduk? Bana normal geliyor yaşlı insanlara günde 10dk ayırmak, çocuk gibi seviniyor kv hissedebiliyorum.

Ama biz uzak mesafelerdeyiz her iki tarafa da, yılda en fazla birkaç kez görüşebiliyoruz maalesef. Belki onun da etkisi oluyordur.

İlerde sanıyorum eğer nasip olur olmezsem benim gelinimde buraya konu açacak. Buraya üye oldugumu bilmeden. Evlat kıymetlidir,bizde benim annem kvdeniz gibi sarı kanaryam der bana annem,eşim ne düşünüyor bilmem ama ben bazen daraliyorum.

Benim kv min eşime hiç niye aramiyorsun tarzı birşey dediğini duymadım.oglusum falan da tarzı değildir :) öyle olsa rahatsız olur muydun bilemedim

kızlar selam kaynanamla en son yüzyüze pazar görüştük, şimdi eşimi aradı diyor ki hiç aramıyorsun , eşimde arıyorum ya anne dedi. Aşırı düşkün eşime yaa bir gün konuşmasalar hemen eşime diyor bide aramıyorsun sormuyorsun diye. Sizde nasıl durumlar? Bu sefer eşimi çok etkiliyor bu durum sürekli kendi baskı altında gibi oluyor :/
Kv eşime acayip düşkün bu arada benim yanımda sürekli oğluşum oğluşum diye seslenir
oglusum diye seslenmesinde bir gariplik yok sizin cocugunuz olsun ne hitap sekilleri yaratacaksiniz e
kiskaniyorsunuz evlendi diye o onun evladi olmaktan cikmiyor

Her anne evladına düşkündür ,bunda bir anormallik yok ,ahh bu gelinler alıyorlar oğluşlarımızı elimizden sonrada diyolar ki ,kocam anacı :) ayol göbek bağımız var bağlı olacaz tabi

Not: bir oğlan anası,ilerinin belki de istenmeyecek olan kayınvalidesi :) :)
Aynı ben :)

Back
X