Aynen bana da anlamsız geldi mantıkli yorumunuz. Adamı reddedince arkadaş çevresi düşman olurmuş ne mana yani.Sevgilinizi kimsenin bilmemesinin başka sebebi yok mu yani? Sadece nazar korkunuz mu? Bana anlamsız geldi de.
Adamı da dümdüz reddedeceksiniz. Evlenmek istemediğiniz için çevrenizin size tavır alacak olması da pek olası gelmedi. Zorla istemediğiniz biriyle evlenecek haliniz yok.
Ya anlatmadığınız bir şey var, ya gerçek olamayacak endişeleriniz. Anlayamadım.
Yok doğru anladın. Sevgilimi tanıştırmadım, sadece çekirdek aile ve 10+ yıllık en samimi arkadaşım biliyor. Şimdi bu çıkma teklif eden adama anlatır ve geçen yazdan beri 1 senelikSevgilin var bir de ilgisi olan bir adam var ilgisi olan adamı nasil reddebilirim diye soru soruyorsun yanlış mı anladım ? Doğru anladıysam da ne saçma bir dert. Sevgilinin olması geçersiz bir sebep mi ?
Hayatımda bu kadar saçma çok az şey duydum. Daha doğrusu buna inanmamızı beklemeniz saçma. Sizinle ilgilenip buluşmak isteyen adama sevgiliniz olduğunu söylemiyorsunuz, çünkü nazar değdirirajskjsjs düşündüm yine çok saçma.Mevcut uzatmalı flört/sevgili arası olan ve beğendiğim adamı, ne buluşmak isteyen adama ne de arkadaşlarıma anlatıp nazara gelmek de istemiyorum
Nazar ve duymak istemediğim yorumlar/dayatmalar duyma korkusu.Sevgilinizi kimsenin bilmemesinin başka sebebi yok mu yani? Sadece nazar korkunuz mu? Bana anlamsız geldi de.
Adamı da dümdüz reddedeceksiniz. Evlenmek istemediğiniz için çevrenizin size tavır alacak olması da pek olası gelmedi. Zorla istemediğiniz biriyle evlenecek haliniz yok.
Ya anlatmadığınız bir şey var, ya gerçek olamayacak endişeleriniz. Anlayamadım.
Hiç bir gerekçe sunmadan da reddebilirsiniz.Yok doğru anladın. Sevgilimi tanıştırmadım, sadece çekirdek aile ve 10+ yıllık en samimi arkadaşım biliyor. Şimdi bu çıkma teklif eden adama anlatır ve geçen yazdan beri 1 senelik
muhabbet olduğunu da anlatmak zorunda kalacağım. Anlatmadıklarım kırılıp gücenecek. Her türlü samimiyetim veya iyi niyetimden şüphe olunacak yani
Yok dağlara vurmak değil zaten üzmek kırmak niyetim yok kimseyiAdam siz reddettiniz diye kendini dağlara vurmaz merak etmeyin.Kisaca istemiyorum diyeceksiniz.Herhangi bir dert göremedim konunuzda.
Kimseye herhangi bir açıklama yapma zorunluluğunuz yok,sadece red edeceksiniz.Yok dağlara vurmak değil zaten üzmek kırmak niyetim yok kimseyi
Sevgilim var demeden ve tepki çekmeden reddetme fikri istiyorum sadece
Peki dışlanmaz/tepki görmez miyim?Hiç bir gerekçe sunmadan da reddebilirsiniz.
He bir de bu var. Mecnun gibi çöllere düşecek sanki adam. “Hoşlanmadım” bitti gitti. Beğenmek zorunda mı? Ortak arkadaşları da kırılırmış. Arkadaşlar aracılığıyla tanıyıp sevgili olmak isteyen hep oluyor, kimsenin buna alınacağını sanmam. Milletin de çok umrundaydı.Adam siz reddettiniz diye kendini dağlara vurmaz merak etmeyin.Kisaca istemiyorum diyeceksiniz.Herhangi bir dert göremedim konunuzda.
Ya zaten nolur saçma ve yüzeysel bulun, ciddi değil demenize seviniyorum. Ben baya ciddiye aldım, kafa yordumHayatımda bu kadar saçma çok az şey duydum. Daha doğrusu buna inanmamızı beklemeniz saçma. Sizinle ilgilenip buluşmak isteyen adama sevgiliniz olduğunu söylemiyorsunuz, çünkü nazar değdirirajskjsjs düşündüm yine çok saçma.
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz yahu. Sevgiliniz olmasaydı bile adamı beğenmeyebilirsiniz, ilişkiye hazır olmayabilirsiniz vs. Karşımıza çıkan, buluşmak isteyen herkesi kabul etmek zorunda olsaydık yanmıştık. Hiçbir arkadaşınız da -ergen ya da salak değilse- buna darılıp gücenmez merak etmeyin.Ya zaten nolur saçma ve yüzeysel bulun, ciddi değil demenize seviniyorum. Ben baya ciddiye aldım, kafa yordum
Kaç gündür dert edindim, söyleyecek yalan düşünüyorum Allah affetsin
Kime ne yahu dışlayan baskı yapan zaten arkadaş dost değildir. İnsanlar ailesinden görse çekmez bu baskıyı . Siz çok söz hakkı vermişsiniz çevrenize.Peki dışlanmaz/tepki görmez miyim?
29 yaşındasın daha neyi bekliyorsun diye psikolojik baskı yapan birçok tanıdığım var
İnsanların negatif yorumları ve dayatmaları ile çoğu konuda başa çıkarım ama ilişki konusunda çok çabuk negatif yükleniyorum
Ergen değiller, sanırım salak da değillerKimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz yahu. Sevgiliniz olmasaydı bile adamı beğenmeyebilirsiniz, ilişkiye hazır olmayabilirsiniz vs. Karşımıza çıkan, buluşmak isteyen herkesi kabul etmek zorunda olsaydık yanmıştık. Hiçbir arkadaşınız da -ergen ya da salak değilse- buna darılıp gücenmez merak etmeyin.
Hoşlanmadığınızı,beğenmediğinizi ya da hayatınızda şu an kimseyi istemediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu neden zor olsun ki? Birini seçip söyleyin gitsinYok dağlara vurmak değil zaten üzmek kırmak niyetim yok kimseyi
Sevgilim var demeden ve tepki çekmeden reddetme fikri istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?