Düşman etmeden kibarca reddetmek

Bura sizin çevreniz değil gerçek isimlerimizi kullanmıyoruz. Hem üyeler bu linç işini çok abartıyor. Ugrasaniz ne olacak ki, yazıyor millet eleştirince de siz kotusunuz deyip üyeliği kapatıyorlar. Gerçek çözüm için işi doğru düzgün anlatın.

Hayır hayır burada değil gerçek çalışma ortamımda

Burada sevgilim var diyebiliyorum mesela. Onlara desem yedi sülalesini merak ederler

Yumuşatmaktan kastım tipim değilsin, evlilik düşünmüyorum, seninle ciddi düşünmem vs demek yerine daha yuvarlak, gönül kırmayacak cevaplar vermek

Date tekliflerine de bahane bulmak

Yumuşatmaktan kastım tipim değilsin, evlilik düşünmüyorum, seninle ciddi düşünmem vs demek yerine daha yuvarlak, gönül kırmayacak cevaplar vermek

Date tekliflerine de bahane bulmak
Bunun yumuşak bir yolu yok ya karşındaki beklenti içinde olduğu sürece senden gelen her türlü red onu üzecektir ister istemez. Ama uzattıkça o kişinin daha da beklentiye girmesine sebep olursun. Bence güzel bir dille beklentilerinizin farklı olduğunu,evlenmek istemediğini bu yüzden onunda vaktini çalmak istemediğini söyle.

Nazar değse bu ünlülere değerdi... Sebep tek nazarsa bu korku blokojlarinizi iptal etmeniz gerek. Adamı da direkt red edeceksin.

Sorununuz nazar değil kendi sınırlarınizi cizememek, gardinizi alamamak kendinizi koruyamak yani kendinizi ifade edememek

Site bekar üyeden geçilmiyor. Adamın çevresindeki tek bekar kadın da siz olmasanız gerek. Reddetmek istediğiniz bu üstün nitelikli adamın özellikleri ve bulunduğu lokasyonu paylaşın; bu çok büyükkk derdiniz de sona ersin.

Sorununuz nazar değil kendi sınırlarınizi cizememek, gardinizi alamamak kendinizi koruyamak yani kendinizi ifade edememek
Kendimi net ifade edip özel hayatım kimseyi ilgilendirmez vs dersem de yaşça büyük ve statü olarak üstümde olan evli barklı iş arkadaşlarım beni dışlayacak, belki psikolojik baskı ve yıldırmalar başlayacak.

Sırf kendini güzel ifade eden, kimseye haddini aştırmayan güçlü ve dominant kadın olup kendini ezdirmedi dedirtmek için hem iş hem özel hayatta huzurumu riske atamam. 20’lerin başında hepsini yaşadım. Ben tatlı sert üste çıkabilen, ayar verebilen bir kimse de değilim. İpleri gerersem muhakkak kopar, selamı kesmek zorunda kalırım. Bu riski almadan tatlılıkla halletmek istiyorum hepsi bu. İlgimi çekmeyen biriyle date yapmadım diye suçsuz yere düşman kazanmaya cesaret edemem.

Nazara da inanıyorum. Herkese özel hayatın detaylarını anlatmak bence negatif enerji ve fesatlık çekiyor. Onun var benim neden olmasın şeklinde kötü enerji yükleyen çok insan tanıdım malesef.

Bende şermin gibi
şermin hanım gözünüzden kaçmış çok şaşırttınız beni,konu sahibi 2016 senesinde 20 yaşındayım demiş,sene 2023 de 29 yaşında olduğunu.
İlhamı sizden alıyorum izinizdeyiz

Çok şey yazardım da değmez zira kelime israfi

Gorustugunuz kizi evli mi? Bu kadar saklayinca aklima gelen bu oldu.

ben sevgilinizi yeterince sevmediğinizi düşündüm. Yoksa başka bi adama nasıl red edeceğinizi ciddiye alıp sormazdınız burada baya dümdüz hayır diyeceksiniz alınmak gücenmek isteyen herkes gücenebilir altın değil bu nazar da olmaz

Anksiyeteniz mi var? Bir bahane uydurun o sorun değil, yakınınızdakiler her bahaneye de bir şeyler der, onları da tatlılıkla geçiştirirsiniz ne ki burada sorun, reddedilince kimse size düşman da olmaz, hele düzgün tutulan biri diyorsunuz. Boşuna kuruntu yapıyorsunuz.

Yok dağlara vurmak değil zaten üzmek kırmak niyetim yok kimseyi

Sevgilim var demeden ve tepki çekmeden reddetme fikri istiyorum sadece
Istemek zorunda misin, ben anlamadim ya? Hosuna gitmemis olamaz mi, gitmek zorunda mi? Hep herkesi ikna edecek bi sebep mi ileri surmeliyiz böyle durumlarda?

Çevresi sevgilisi olduğunu bilmesin ki kismetler kapanmasın istiyor. Yoksa kim biriyle sevgili olmadı diye düşman olacak. Ya da bu kız oğlanla baya vakit geçirdi cepteki sevgili şüphelenmeye başladı. Bu çocukla bitirecek ,millet de çocuğu oyaladin diye laf sokacak aklıma bunlar geliyor .

Sevgilimi seviyorum ama bu benim evleneceğim adam diye akraba/arkadaş çevresiyle tanıştırmayı düşünmüyorum. Takılma amaçlı başladı, henüz yarı ciddi bile sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…