Bura sizin çevreniz değil gerçek isimlerimizi kullanmıyoruz. Hem üyeler bu linç işini çok abartıyor. Ugrasaniz ne olacak ki, yazıyor millet eleştirince de siz kotusunuz deyip üyeliği kapatıyorlar. Gerçek çözüm için işi doğru düzgün anlatın.Evet de direkt fikrimi açık edersem biraz baskı görebileceğim bir çevrem var
Yok aksine doğru yorumlamışsınız. Tepkiden çekindiğim için gerçek fikrimi yumuşatıp filtreleyerek söylemek zorunda hissediyorum.
Hayır hayır burada değil gerçek çalışma ortamımdaBura sizin çevreniz değil gerçek isimlerimizi kullanmıyoruz. Hem üyeler bu linç işini çok abartıyor. Ugrasaniz ne olacak ki, yazıyor millet eleştirince de siz kotusunuz deyip üyeliği kapatıyorlar. Gerçek çözüm için işi doğru düzgün anlatın.
AmiiiiinAminAllah gönlünüzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin
Bunun yumuşak bir yolu yok ya karşındaki beklenti içinde olduğu sürece senden gelen her türlü red onu üzecektir ister istemez. Ama uzattıkça o kişinin daha da beklentiye girmesine sebep olursun. Bence güzel bir dille beklentilerinizin farklı olduğunu,evlenmek istemediğini bu yüzden onunda vaktini çalmak istemediğini söyle.Yumuşatmaktan kastım tipim değilsin, evlilik düşünmüyorum, seninle ciddi düşünmem vs demek yerine daha yuvarlak, gönül kırmayacak cevaplar vermek
Date tekliflerine de bahane bulmak
Bir ben anlayamadım sanmıştım.İlk defa konuyu anlayamadım sanki bir yabancı biri yazdıKonuyu tek ben mi anlayamadım
Nazar değse bu ünlülere değerdi... Sebep tek nazarsa bu korku blokojlarinizi iptal etmeniz gerek. Adamı da direkt red edeceksin.Merhaba, buluşma teklifini reddetmek için fikir istiyorum.
Eski sevgilimle 2,5 yıl önce ben ciddi olamadığım/düşünmediğim için bitirdik. Bir süre sadece günlük, sonuçsuz flört denemeleri oldu.
Başka uzun ilişkim olmadı, evlilik düşünmüyorum.
Son 1 senedir de yine yüzeysel, sadece bir süre takılmalık başladığım ama adama hayran olduğum için bitirmekten vazgeçtiğim bir ilişkim var. Ailem ve en yakın arkadaşım hariç bilen yok, kimseyle sevgilim olarak tanıştırmadım.
Kısacası hayatımda biri olmadığını düşünen, ortak arkadaşlarımızın çok olduğu hatta birçoğuyla aynı şehirde yaşayıp birlikte çalıştığım bir arkadaş var.
Aşırı ilgili olması, iyi dinleyici, fazlasıyla önemseyip değer veren ideal damat adayı profili çizmesi biraz itici gelmeye başlamıştı. Uzun süredir de buluşmak istiyor. Onunla da meslektaşız, benden birkaç yaş büyük ve evlenmek istediğini, çocukları çok sevdiğini vs laf arasında belirtmesi hoşuma gitmiyor.
Mevcut uzatmalı flört/sevgili arası olan ve beğendiğim adamı, ne buluşmak isteyen adama ne de arkadaşlarıma anlatıp nazara gelmek de istemiyorum
Ayrıca bu adam ile aynı şehirde yaşıyoruz ve birlikte çalıştığım çokça ortak arkadaşımız olduğu için tepki görüp dışlanmaktan çekiniyorum.
Çoğu da beni tanıdığından daha uzun süredir onunla arkadaş, dümdüz reddedince muhtemelen bana gıcık olup zıtlaşacaklar. Sevgilimi tanıyıp bilen olmadığı için de sebepsiz reddettiğimi sanıp iyice üstüme gelenler olacak.
Reddetme konusunda ne önerirsiniz? Adam ilgimi çekmiyor ve arkadaşça da olsa görüşmek sevgilimi üzme riski yüzünden cazip gelmiyor.
Sorununuz nazar değil kendi sınırlarınizi cizememek, gardinizi alamamak kendinizi koruyamak yani kendinizi ifade edememekErgen değiller, sanırım salak da değillerama erkekler genelde birbirlerini ilişki konusunda kayırıp destekler.
Şimdi tanışmak isteyen arkadaşları çevrede sayılan sevilen gayet olgun biri, maddi imkan olarak -kendisi ve ailesi- benden iyi durumda, yaşı ve imkanları evliliğe uygun yani, meslekler aynı, aynı şehirde yaşıyoruz ortak çevremiz vs var. Uzaktan bakana gayet uygun görünüyor.
Ben de sevgilisinin terk ettiği, aklı ilişki konularına basmayan, kendi gibi düz insanlarla arkadaş olan düz bir kadın. Mevcut sevgilim de düz adam, esprisiz, ekstrasız düzüz baya
Bu adamın bana bakmasını lütuf addedenler bile var ama ilgimi çekmiyor. Sevgilim olmasa da çekmezdi. Yaşım da 29, ağzı olan evlen diye yorum yapıyor. En az zararla atlatmaya çalışıyorum
Ergen değiller, sanırım salak da değillerama erkekler genelde birbirlerini ilişki konusunda kayırıp destekler.
Şimdi tanışmak isteyen arkadaşları çevrede sayılan sevilen gayet olgun biri, maddi imkan olarak -kendisi ve ailesi- benden iyi durumda, yaşı ve imkanları evliliğe uygun yani, meslekler aynı, aynı şehirde yaşıyoruz ortak çevremiz vs var. Uzaktan bakana gayet uygun görünüyor.
Ben de sevgilisinin terk ettiği, aklı ilişki konularına basmayan, kendi gibi düz insanlarla arkadaş olan düz bir kadın. Mevcut sevgilim de düz adam, esprisiz, ekstrasız düzüz baya
Bu adamın bana bakmasını lütuf addedenler bile var ama ilgimi çekmiyor. Sevgilim olmasa da çekmezdi. Yaşım da 29, ağzı olan evlen diye yorum yapıyor. En az zararla atlatmaya çalışıyorum
Kendimi net ifade edip özel hayatım kimseyi ilgilendirmez vs dersem de yaşça büyük ve statü olarak üstümde olan evli barklı iş arkadaşlarım beni dışlayacak, belki psikolojik baskı ve yıldırmalar başlayacak.Sorununuz nazar değil kendi sınırlarınizi cizememek, gardinizi alamamak kendinizi koruyamak yani kendinizi ifade edememek
şermin hanım gözünüzden kaçmış çok şaşırttınız beni,konu sahibi 2016 senesinde 20 yaşındayım demiş,sene 2023 de 29 yaşında olduğunu.Site bekar üyeden geçilmiyor. Adamın çevresindeki tek bekar kadın da siz olmasanız gerek. Reddetmek istediğiniz bu üstün nitelikli adamın özellikleri ve bulunduğu lokasyonu paylaşın; bu çok büyükkk derdiniz de sona ersin.
Çok şey yazardım da değmez zira kelime israfiKendimi net ifade edip özel hayatım kimseyi ilgilendirmez vs dersem de yaşça büyük ve statü olarak üstümde olan evli barklı iş arkadaşlarım beni dışlayacak, belki psikolojik baskı ve yıldırmalar başlayacak.
Sırf kendini güzel ifade eden, kimseye haddini aştırmayan güçlü ve dominant kadın olup kendini ezdirmedi dedirtmek için hem iş hem özel hayatta huzurumu riske atamam. 20’lerin başında hepsini yaşadım. Ben tatlı sert üste çıkabilen, ayar verebilen bir kimse de değilim. İpleri gerersem muhakkak kopar, selamı kesmek zorunda kalırım. Bu riski almadan tatlılıkla halletmek istiyorum hepsi bu. İlgimi çekmeyen biriyle date yapmadım diye suçsuz yere düşman kazanmaya cesaret edemem.
Nazara da inanıyorum. Herkese özel hayatın detaylarını anlatmak bence negatif enerji ve fesatlık çekiyor. Onun var benim neden olmasın şeklinde kötü enerji yükleyen çok insan tanıdım malesef.
Gorustugunuz kizi evli mi? Bu kadar saklayinca aklima gelen bu oldu.Merhaba, buluşma teklifini reddetmek için fikir istiyorum.
Eski sevgilimle 2,5 yıl önce ben ciddi olamadığım/düşünmediğim için bitirdik. Bir süre sadece günlük, sonuçsuz flört denemeleri oldu.
Başka uzun ilişkim olmadı, evlilik düşünmüyorum.
Son 1 senedir de yine yüzeysel, sadece bir süre takılmalık başladığım ama adama hayran olduğum için bitirmekten vazgeçtiğim bir ilişkim var. Ailem ve en yakın arkadaşım hariç bilen yok, kimseyle sevgilim olarak tanıştırmadım.
Kısacası hayatımda biri olmadığını düşünen, ortak arkadaşlarımızın çok olduğu hatta birçoğuyla aynı şehirde yaşayıp birlikte çalıştığım bir arkadaş var.
Aşırı ilgili olması, iyi dinleyici, fazlasıyla önemseyip değer veren ideal damat adayı profili çizmesi biraz itici gelmeye başlamıştı. Uzun süredir de buluşmak istiyor. Onunla da meslektaşız, benden birkaç yaş büyük ve evlenmek istediğini, çocukları çok sevdiğini vs laf arasında belirtmesi hoşuma gitmiyor.
Mevcut uzatmalı flört/sevgili arası olan ve beğendiğim adamı, ne buluşmak isteyen adama ne de arkadaşlarıma anlatıp nazara gelmek de istemiyorum
Ayrıca bu adam ile aynı şehirde yaşıyoruz ve birlikte çalıştığım çokça ortak arkadaşımız olduğu için tepki görüp dışlanmaktan çekiniyorum.
Çoğu da beni tanıdığından daha uzun süredir onunla arkadaş, dümdüz reddedince muhtemelen bana gıcık olup zıtlaşacaklar. Sevgilimi tanıyıp bilen olmadığı için de sebepsiz reddettiğimi sanıp iyice üstüme gelenler olacak.
Reddetme konusunda ne önerirsiniz? Adam ilgimi çekmiyor ve arkadaşça da olsa görüşmek sevgilimi üzme riski yüzünden cazip gelmiyor.
Istemek zorunda misin, ben anlamadim ya? Hosuna gitmemis olamaz mi, gitmek zorunda mi? Hep herkesi ikna edecek bi sebep mi ileri surmeliyiz böyle durumlarda?Yok dağlara vurmak değil zaten üzmek kırmak niyetim yok kimseyi
Sevgilim var demeden ve tepki çekmeden reddetme fikri istiyorum sadece
Çevresi sevgilisi olduğunu bilmesin ki kismetler kapanmasın istiyor. Yoksa kim biriyle sevgili olmadı diye düşman olacak. Ya da bu kız oğlanla baya vakit geçirdi cepteki sevgili şüphelenmeye başladı. Bu çocukla bitirecek ,millet de çocuğu oyaladin diye laf sokacak aklıma bunlar geliyor .Sevgilinizi kimsenin bilmemesinin başka sebebi yok mu yani? Sadece nazar korkunuz mu? Bana anlamsız geldi de.
Adamı da dümdüz reddedeceksiniz. Evlenmek istemediğiniz için çevrenizin size tavır alacak olması da pek olası gelmedi. Zorla istemediğiniz biriyle evlenecek haliniz yok.
Ya anlatmadığınız bir şey var, ya gerçek olamayacak endişeleriniz. Anlayamadım.
Yok değil, ikimiz de bekarızGorustugunuz kizi evli mi? Bu kadar saklayinca aklima gelen bu oldu.
Sevgilimi seviyorum ama bu benim evleneceğim adam diye akraba/arkadaş çevresiyle tanıştırmayı düşünmüyorum. Takılma amaçlı başladı, henüz yarı ciddi bile sayılmazben sevgilinizi yeterince sevmediğinizi düşündüm. Yoksa başka bi adama nasıl red edeceğinizi ciddiye alıp sormazdınız burada baya dümdüz hayır diyeceksiniz alınmak gücenmek isteyen herkes gücenebilir altın değil bu nazar da olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?