Düşman olsa bunu yapmaz

Canım daha önce böyle birşey başınıza geldimi yani sessiz telefonlar ya da bilmediğiniz numaralardan mesajlar. Eger 1 kere gelmişse yanlış gelmiş olabilir. Uzun zamnadır bu olaylarla uğraşıyorsan eger bence peşini bırakma sana hakaret ediliyor ve telefonda yazılı kaydı var git kim olduğunu bul rezil et bence

ya canım Allah iftiradan korusun biliyorum insanı çok üzüyor haksız yere zan altında bırakılmak öncelikle Allah a havale et ama susma kocanda sana inanıyordur eminim ama böyle bir fitiraya karşı nasıl savaş verdiğinide görsün bence ben olsam bir dakika bile durmam ilk fırsatta savcılığa giderim emin ol bulmaları o kadar kolayki. tandık diyorsun ya senin bu mesaja karşılık bişey yapmayacağını düşündüğü için mesajı attıktan sonra bişey yapmamıştır kimseyi işkillendirmeden savcılığın yolunu tut

ahh canım yaa ..senin yerine koydum kendimi çok kötü bir durum gerçekten..varya bence kocanda daha önceden gözü olan bir kadın olabilir bu..hiç üzülme kocanla beraber tahminlerde bulunmaya çalış yakınlarınıdan biri bile olabilir..savcılık çözecektir..

bu nasıl bir iştir ya
kim yaptıysa bir an önce çıkar inşallah ortaya
insan iftira atmak kadar kötü bişey yok şu dünyada
allah'tan eşin sanan güveniyor

allah bin kat belasını versin o şerefsizin allahım nolur fırsat verme böle insanalra ewet var arkdaşaım böle pislikler var işte pis t pis şerefziler

ya böle durumlarda insan suçlu olmasa bile kendini suçlu hissediyor ama bazı cahil insanlarda diyoki sen madem kendini biliosun da niye üzülüyosun diyolar ne diim ki dahabunlarada

eşinin eski sevgili eski hayranı vs olabilir eşinden seni kullanarak öç alıyor olabilir. bence işin ucunu bırakmayın. savcılığa bildirin mahkemeye verin bunları gizli yapın çünkü bunu yapan en yakınınız olablir. siz yaptıklarınızı yaparken oda önlem alabilir. dikkatli olun
eşiniz umarım size destek oluyordur.
ama bence bunuyapan bir bayan....

Bir saniye bile durmayın.Pazartesi sabahı ilk işiniz savcılığa gitmek olsun.Numara hangi operatöre aitse hemen müzekkere gönderir tüm bilgilerini çıkarırlar.Böylece hem kim olduğunu öğrenirsiniz hem de cezasını çekmiş olur.Bana da tehdit mesajları geldi.Şikayetçi oldum, bulundular ve haklarında dava açıldı hala devam ediyor davalar.Mutlaka şikayetçi olun.

bencede msj çeken numara bellidir savcılığa başvurun yada polis bir tanıdığınız varsa oda çok rahat bulabilir canım
allah böylelerinden korusun

inanmiyorum bu kadar kötü insanlar var mi ya,bir insanin namusuyla oynamak ne demek okurken inanamadim bu ne bicim seydir ya..sanirim yurt disinda yasiyorsun ne yap et git sikayette bulun..kime ait oldugunu bulamadik diyorsun numarini diger kullanicilarin ulasmasina kapatmis bu kisi belkide sadece bu cirkinligi yapmak icin alinmis bir hattir...eger dedigin gibi eltinse bir tek mesaj yazip sizi ayirmak istemis olabilir..belkide sizde bi hareketlilik göremeyince yeniden yazmaya baslayacak bilmiyorum ama bu isi birakmayin...
eger yakininizdan birinden süpheleniyorsaniz bu olayin cikmasi daha iyi olur...Allahim iftiradan sen bizleri koru..siz bulamasaniz bile savcilik o numaranin kimin üzerine oldugunu bulur ve sinyallerden bulabilir..birde kimseye demeyin bence eger yakinizdan biriyse karti kirip atabilir..
ama eltinizde bu kadar serefsiz olamaz degil mi,bu basir ve kaldirilacak birsey degil

amin canim ama ben o eltimle zaten görüsmüyorum enson yilbasindan biriki gun sonra beni arayip or...u demisti ogünden beri gic görüsmedik zaten ondan öncde görüsmüyorduk esimle konustuk düsündük numarayi degistirecegiz ve kimseye vermicez ne yapalim allah kimsenin basina vermesin cok kötü bi durum tesekür ederim arkadasim

olmazmi canim olmazmi tesekür ederim tiolarin icin ama süphelendigim insanla zaten görüsmüyorum yani daha öncedende kavgaliyiz yani ne diyeyim kizi annesine yapiyorsa benim halime sasirmamak lazim allah islah etsin

ay ne diyorsun sen yaa:1shok: o hic aklima gelmedi benim insallah öyle bisey degildir yoksaaaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…