Yanlış numaraya gönderilmiş ihtimalini düşünmek lazım en başta,bir ihtimal olabilir.Onun için önce sürekli bu numarayı arayıp böyle bir msj attığını kim olduğunu sorun.
Kapalıysa veya açmıyorsa kaçıyor demektir suç işlediği için.
Bunları denedikten sonra düşünmeden savcılığa verin.
Olacak iş değil ya,bunu yapan insanda nasıl bir vicdan var,günün birinde bunun karşılığını fazlasıyla almayacak mı?
Bir an kendimi senin yerine koydum,gerçekten çok kötü.
O kadar kıskanç erkekler var,ola ki senin eşinde onlardan,sana inanmadı ne olacak?
Allah bir an önce çözümlenmesini nasip etsin ve bunu yapan kişinin cezasını tez zamanda versin.
€coOo$;3574331 .!.:ayyy üzüldüm vallahi insan kendini sizin yerinize koyunca anlıyor yani takmayın üzülmeyin falan diyemiycem zor bi durum savcılığa gidin silmeyin mesajları mahkemeye bi başvurun kim olduğu çıkar ortaya bi de şöyle bişey geldi aklıma bu mesaj yanlış numaraya atılmış olabilir mi sonuçta 15 senelik bi evliliğiniz var sizi kıskanan durdu durdu 15 yıllık evliliğinizin üstüne mi böyle bi iftira atıcak o kadar da saf değildir heralde
canım benimde başıma benzer şeyler gelmişti tek fark eşime değil bana msn den mesajlar atıyorlardı ve hepsi iftiraydı resmen. Ben kimin yaptığını biliyordum gittim dertleşiyormuş gibi konuştum kızla rahatsız eden birisi olduğunu yakalarsam çok fena benzeteceğimi ve savcılığa başvurduğumuzu IP adresini bulmaya çalıştıklarını vs..vs... ve altından çıkan kişiye maddi manevi dava açacağımı hiç korkmadığımı eşiminde benim yanımda olduğunu söyledim gününe kalmadan olaylar durdu sırnaşık şey heee dava açmışmıydım hayır göz korkutmak için söylemiştim ama biliyordum yapan kişiyi hee bilmesem bi dakika dahi durmam giderim savcılığa benim eşimle huzurumu kimse kaçıramaz ! Haklıysan eşini de al arkana hiç durma suç duyurusunda bulun a.s.[/QU
arkadasim tesekür ederim senin sansin varmis ama ben süpelendigim kisiyle zaten konusmuyorum o yüzdende böyle bi kolayligim yok esimle aramizi bozabileceklerine inanmiyorum sadece benim zoruma giden neden ugrasiyorlar benim kimseye bi zararim olmazken a.s.
canım benimde başıma benzer şeyler gelmişti tek fark eşime değil bana msn den mesajlar atıyorlardı ve hepsi iftiraydı resmen. Ben kimin yaptığını biliyordum gittim dertleşiyormuş gibi konuştum kızla rahatsız eden birisi olduğunu yakalarsam çok fena benzeteceğimi ve savcılığa başvurduğumuzu IP adresini bulmaya çalıştıklarını vs..vs... ve altından çıkan kişiye maddi manevi dava açacağımı hiç korkmadığımı eşiminde benim yanımda olduğunu söyledim gününe kalmadan olaylar durdu sırnaşık şey heee dava açmışmıydım hayır göz korkutmak için söylemiştim ama biliyordum yapan kişiyi hee bilmesem bi dakika dahi durmam giderim savcılığa benim eşimle huzurumu kimse kaçıramaz ! Haklıysan eşini de al arkana hiç durma suç duyurusunda bulun a.s.arkadasim tesekür ederim senin sansin varmis ama ben süpelendigim kisiyle zaten konusmuyorum o yüzdende böyle bi kolayligim yok esimle aramizi bozabileceklerine inanmiyorum sadece benim zoruma giden neden ugrasiyorlar benim kimseye bi zararim olmazken a.s.
merhaba gerçekten zor bir durum burda eşinin sana inancı cok önemli anladığım kadarıyla senin yanında ben olsam onun seviyesine inip onun dilinden cok güzel ağzının payını verirdim böyle var yaa neye uğradığına şaşırırdı kolaymı iftira atmak öyle pıstıkça tepenize çıkarlar güçlü olun olmadı savcılık bulur rezil olurlar yada bidahakine anlat anlat cok heyecanlı oluyo cevabını verin ne bileyim umursamıyormuş gibi kolay gelsin:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?