Düşman olsa bunu yapmaz

kizlar kac gündüe evde olmadigim icin yazamadim kusura bakmayin
esim bana güveniyor cok sükür numarayi degistirecegiz

vee bi mesaj daha geldi ve suan sadece eltimden degil kizindanda süpeleniyorum cünkü eltimin kizi abimle evli ve kavga etmisler ikinci mesajda abimdende bahsediyor ben türkiyede annemle nusaka yapmisim esime ve abime karisindan ayrilsin diye

ikinci mesajda daha fena cildirmis 5sayfa yazmis ama ne yazacagini sasirmis bi ton uydurmus neler neler agiza alinmayacak daha beter kelimeler etmis benimle ortaokulda tanismis ozamandan beri teklif etmis ama ben benim dugunumden önce kabul etmisim ve onu cok seviyormusum biz sevisiyormusuz akil var mantik var ben okadar sene kabul etmemisimde dügünüm olacakkenmi etmisim cok sacma düsünmeden yazmis salak

bunu daha öncede yazmistim ama okumayanlar olmus ben esimden önce bi erkegi öpmedim bile yani gercekten bir erkek olmadigindan adim gibi eminim

cok tesekür ederim arkadaslar cok iyisiniz hepinizi cok seviyorum allah böyle insanlarin serrinden hepimizi korusun

mesajsa çok kolay savcılık 3 günde adresini bile bulur eline veririr arkadaşım.çok iğrenç bişey artık insanlarda ar namus kalmamış bu ne şerefsizlik(affedersiniz).allah böyle insanları bildği gibi yapsın.yaşatmak istedği nutsuzluk onları vursun.çok geçmiş olsun.sakın üzülme böyle bişey kimsenin yanına kalmaz.

Yanlış numaraya gönderilmiş ihtimalini düşünmek lazım en başta,bir ihtimal olabilir.Onun için önce sürekli bu numarayı arayıp böyle bir msj attığını kim olduğunu sorun.
Kapalıysa veya açmıyorsa kaçıyor demektir suç işlediği için.
Bunları denedikten sonra düşünmeden savcılığa verin.
Olacak iş değil ya,bunu yapan insanda nasıl bir vicdan var,günün birinde bunun karşılığını fazlasıyla almayacak mı?
Bir an kendimi senin yerine koydum,gerçekten çok kötü.
O kadar kıskanç erkekler var,ola ki senin eşinde onlardan,sana inanmadı ne olacak?
Allah bir an önce çözümlenmesini nasip etsin ve bunu yapan kişinin cezasını tez zamanda versin.

Ben olsam hemen savcılığa gider, suç duyurusunda bulunurum. Sonrasını bunu yazan düşünür. Şimdi birşey olmaz dersiniz, ama bunu yapan yarın öbür gün neler yapar kim bilir??? Üstelik bir-iki derken eşinizin aklına kurt düşmeye başlar. O kurtta insanı yer bitirir.

amin canim i nsallah
yanlislikla gönderilmis bi mesaj degil cünkü ismimi yazmis abimden ablamdan bahsediyor iki hafta önce türkiyede oldugumu biliyor yakinimda biri

Canim cok uzuldum....bir an olsun kendimi senin yerine koydum!!! Allah bu tur insanlari cezalandirir, o da bi yerden bulur elbet!!! Hemen savciliga ver noyu bulsunlar, ve sadece se
n ve esin bilin. Eger devam ederse, o zaman herseyi o insana soylersin! offffffffffffff ne bileyim ne bicim insanlar bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nasıl bır ruh halıdır bu anlamıyorum ya.Nefretının dorugundakı bı ınsana bıle yapılmaz yapılamaz boyle bırsey.Bır ara benımde basıma gelmısdı.Ama kım oldugunu ogrenmek zor olmadı(karsıdakı kısılık az salak olunca)Sonrakı savunma ''Bu hattı yenı aldım da saka yapıyım dedım''oldu.Sevgılı gorumcemle aramızda oyle bı samımıyet varkı yanı!!!...Sonra baska taktıkler denedıler ama hala ayaktayım.Umarım sende en kısa surede kım oldugunu ogrenır bu sıkıntıdan kurtulursun...

canım benimde başıma benzer şeyler gelmişti tek fark eşime değil bana msn den mesajlar atıyorlardı ve hepsi iftiraydı resmen. Ben kimin yaptığını biliyordum gittim dertleşiyormuş gibi konuştum kızla rahatsız eden birisi olduğunu yakalarsam çok fena benzeteceğimi ve savcılığa başvurduğumuzu IP adresini bulmaya çalıştıklarını vs..vs... ve altından çıkan kişiye maddi manevi dava açacağımı hiç korkmadığımı eşiminde benim yanımda olduğunu söyledim gününe kalmadan olaylar durdu sırnaşık şey heee dava açmışmıydım hayır göz korkutmak için söylemiştim ama biliyordum yapan kişiyi hee bilmesem bi dakika dahi durmam giderim savcılığa benim eşimle huzurumu kimse kaçıramaz ! Haklıysan eşini de al arkana hiç durma suç duyurusunda bulun a.s.

ayyy üzüldüm vallahi insan kendini sizin yerinize koyunca anlıyor yani takmayın üzülmeyin falan diyemiycem zor bi durum savcılığa gidin silmeyin mesajları mahkemeye bi başvurun kim olduğu çıkar ortaya bi de şöyle bişey geldi aklıma bu mesaj yanlış numaraya atılmış olabilir mi sonuçta 15 senelik bi evliliğiniz var sizi kıskanan durdu durdu 15 yıllık evliliğinizin üstüne mi böyle bi iftira atıcak o kadar da saf değildir heralde

ben birsey soyleyecegim...Numara degistirmekle kotuluklerden korunmusmu oluyorsun ?
neden hiç bir sekilde savciliga gitmek istemediniz ? ve sadece numara degistirmekle yetindiniz ?
gorusmeseniz bile, ortada suphelendiginiz insanlarin ailenizden oldugunu soyluyorsunuz, yine numaranizi bulurlar hiç merak etmeyin.
Boylesine agir hakaretleri kimse kaldiramaz ki...
Bence çok sabirli davranmissiniz...

Ben o mesajlari okuyacagim ve nomu degistirecegim?
vallahi boyle birsey basima gelsin, sonuna kadar o insana ulasirim onu dunyaya geldigi içinde pisman ederim
Muhakkak size isim verirlerdi, o ispatlada esimle giderdim, ne pahasina olursa olsun....

Yine tabii siz bilirsin, ben sadee fikrimi soyluyorum.

bence adliyeye şikayet dilekçeni ver. ne olur ne olmaz arkadaşım ya

canim daha öncede yazdim yanlis gönderilmis olmamaz cükü benim adim geciyor abimden ablamdan bahsediyor hem ben 15senelik degil 15aylik evliyim ve esmle ayrilirsam sevinecekler insanlar oldugunu biliyorum yani biri var süpelendigimiz
tesekür ederim canim a.s.

ay tırstım ya ne öyle :1shok:
Allah korusun
Allahtan eşin sana inanıyorbence pes etme bi caresını bul ve yüzünü kızart rezil et

insanların namusuyla oynamak ne kadar alçakça bişey .çamur at izi kalsın misali yollamış mesajı Allahtan eşin anlayışlıymış yapanın Allah korkusu yok galiba

merhaba gerçekten zor bir durum burda eşinin sana inancı cok önemli anladığım kadarıyla senin yanında ben olsam onun seviyesine inip onun dilinden cok güzel ağzının payını verirdim böyle var yaa neye uğradığına şaşırırdı kolaymı iftira atmak öyle pıstıkça tepenize çıkarlar güçlü olun olmadı savcılık bulur rezil olurlar yada bidahakine anlat anlat cok heyecanlı oluyo cevabını verin ne bileyim umursamıyormuş gibi kolay gelsin:1ninca:

canim bugun polise gittik arastiricaz bakalim kim ckacak esim geri cevap yazmadiydi ilk mesajindan sonra nasil kudurmus umursamadigimizi anlayinca neler yazacagini sasirmis ama insallah cikacak ortaya rabbim yardim ederde cikar kim oldugu insallah:Saruboceq:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…