- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ciddi yara alıp sıyrılır sıyrılsa da...geçen sefer adam affetti ama şu an çok soğuklar eskisi gibi değil asla.ikinci de ciddi sarsılır bu kesin.ben saplantılı değilim haksızlık yapıldığında sindiremiyorum ki kaldı ki bana yapılan öyle böyle bişi değildi.ahlaksızcaydı iftiraydı
Ben ilk mesajımda 'Eğer cidden geçerli sebepleriniz varsa ve hakediyorsa kadın' ifadelerini kullanmıştım ve buna nazaran devam ettirdim yorumumu.Daha önceki konularını okumadım siz daha iyi gözlemlemişsinizdir, ben sadece haklı olan biriyse sindirilmemesi için yazdım ama evet bilemeyiz.iftira mı ki?
sürekli her konusu bu kadın ve bana iftira attı..
takıntılı biri gibi duruyor ne yazık ki.
Ben zaten ilk yorumumda 'Eğer cidden geçerli sebepleriniz varsa ve hakediyorsa kadın' yazmıstım.Konu sahibi belki iftira olarak gördüğü bişeyler var ama değil veya cidden iftiralık bi olay var ama ifşa olmamak için yazamıyor gibi geldi bana.Önceki konulara hakim değilim yüzeysel yorum yapıcam o yuzden, görüşüm sadece cidden 'haklı' tarafsa ve dediğiniz zamanlarda hakkını aranması 'önlenmişse' şimdi bunu yapmasını sacma bulmam.Tabii durum buysa.Ne zamandan beri adaleti kendiniz tahsis ediyorsunuz?
Hesabı o zaman görecekti konu sahibi. İftira atıldıysa hakkını arayacaktı.
Arayamıyorsa ortalığı ayağa kaldıracaktı.
Neyse meselesi bunun üzerinden çözecekti.
Aradan zaman geçip, bir kenarda fırsat kollayıp, ailesini karıştırmak doğru geliyor mu size?
Olayı da bilmiyoruz. Bir iftira attı banadır gidiyor.
Siz eski konulara da bir bakın derim...
Takıntı derecesini anlamanıza yardımcı olur.
Bazı insanları ilahi adalete havale etmeyi bilin. Hic bir ihanet bir ömür gizli kalmaz. Bir gün ögrenir eşi. Öfke en tehlikeli düsmanıdır insanın. Bu öfkeden kurtulun. Intikam falan güzel seyler degil bunlar.hanımlar bakti zamanında bana ifitra atan kuyumu kazan bi hanım vardı.bu hanımın bi beyle ilişkisi vardı.ikisi de evliler.ispatım yoktu lakin şu an el ele fotoğrafları var.
Ben eşine göndereyim kadının diyorum ama bunun bana cezai bir müeyyidesi olur mu?benim gönderdiğim bilinsin istemiyorum.adam aldatılmasın daha fazla ve bu kadın bana yaptıklarını çeksin istiyorum.
Avukat arkadaşlar varsa bi aydınlatabikirae beni sevinirim
Kimse kadını savunmuyor ki. Üstünüze vazife olmayan seylere karışmayın diyoruz.Kadında nası bi şeytan tüyü varsa artık burada bile değerlihanfendiler yuvasını yıkan ben değilim ikinci defa aldatan kendisi.kimden belli olmayan çocuklar daha mı iyi bi adamın kandırılması sürekli daha mı iyi?
Önceden de sen kininden iftira atıyosun diyordunuz.elbette kinim var bana yaptıklarından dolayı.kadın pislik işte neyini savunuyorsunuz?
Eşine bişi söylemeyeceğim merak etmeyin rahat olun tamam :)
Kimse kadını savunmuyor ki. Üstünüze vazife olmayan seylere karışmayın diyoruz.
Sizi hic ilgilendirmeyen insanlar hakkında neyin daha iyi olacağını siz bilemezsiniz buna karar vermek sizin haddinize değil
Daha önce eşi başka bir ihaneti yakalamis affetmis zaten. Bu adama resim göstersen ne olur ki bu saatten sonra. Konu sahibi ciddi takintilara sahip farkinda degil. Bu kadinla ilgili actigi 3. konu. Kadina harcayacagi enerjiyi kendine harcasa belki bu takintisindan coktan kurtulurdu.bana sadece bi şeyler söyleyin ve ben artık bunu düşünmeyeyim diye konuyu açtım.
Bir kadın var eşini aldatan buna rapmen herkesin aşık olduğu eşinin bırakmadığı .öğrendiği halde bırakmadı.
Bu kadın bana iş anlamında zarar verdi bi mevi ayağının altından beni çekti ve ben bunu hazmedemiyorum.
Eşi öğrensin istemiştim aldattığını benden öğrenmedi mesajlarını yakaladı ve öğrendi ama adam ayrılmadı.birlikte pozlarına devam etmişler ben artık takipten çıkardım görmüyorum anlatıyorlar.
Bu kadına tüm yaptıklarına rağmen bir şey olmuyor ve zeytin yağı gibi sıyrılıyor.şeytan gibi bakıyor zaten erkekler bunu nasıl anlamıyor nasıl bu kadar kör olabiliyorlar aklım almıyor.bana zarar verdi ve benim içim soğumuyor.takipten çıkardım bakmıyorum sildim her yerden aklıma da gelmiyordu ama bugün bu olayı anlatınca arkadaşım yine şalterlerim attı.
Ya bu kadın hep mi kazanacak?!yanına kar mu kalacak hep
Esinin haberi bile olabilir bence. Yani belki de adam biliyor ama göz yumuyor, kamuya açık alanda el ele tutusuyorlarsa ya kimseden saklamak gibi bi dertleri kalmamıştır ya da zaten yakında o adam bir şekilde öğrenir bunu.Daha önce eşi başka bir ihaneti yakalamis affetmis zaten. Bu adama resim göstersen ne olur ki bu saatten sonra. Konu sahibi ciddi takintilara sahip farkinda degil. Bu kadinla ilgili actigi 3. konu. Kadina harcayacagi enerjiyi kendine harcasa belki bu takintisindan coktan kurtulurdu.
Kocasını çok umursasa niye aldatsın, hem de kamuya açık yerde.Ciddi yara alıp sıyrılır sıyrılsa da...geçen sefer adam affetti ama şu an çok soğuklar eskisi gibi değil asla.ikinci de ciddi sarsılır bu kesin.ben saplantılı değilim haksızlık yapıldığında sindiremiyorum ki kaldı ki bana yapılan öyle böyle bişi değildi.ahlaksızcaydı iftiraydı
Kocasını ALDATAN bir kadın, namus bekçiliği...Hanımefendi bir çok konuda bu kadını takıntı haline getirmiş. Siz eski konuları hatırlayamamış veya bakmamış olabilirsiniz.
Bu sağlıklı bir ruh hali değil. Bu karar da sağlıklı bir karar degil.
Önyargım konu sahibinin takıntısından mütevellit. Haklı bir sebebi bile olsa, insanların yazışma ihtimallerine binaen çevrimiçi durumlarını falan takip etmesini gerektirmez bunlar..
Ahlaksız bir kadını da degil, kişisel hayatı koruyorum. Kimsenin namus bekçiliğini yapmak kimseye düşmez.
Eğer yakınınız ve sevdiğiniz biri ise, onu uyarma içgüdüsü başka. İntikam almak için gammazlamak başka.
ben isterdim bilmekPeki hanımlar göndermiyorum resimlerini.aldatmaya devam etsinler madem.ha sonra neden ahlaksızlıklara ses çıkarılmıyo vs demeyin eşiniz sizi aldattığında size herkes bilip söylemediğinde insanlar ne kötü demeyin.tamam göndermiyorum ben.
Rahatlayın.
Ben bana atılan iftira üzerine yogunlasirdim.Yani aslında olayın öyle olmadığını ,yapmadigim bir davranışın üstüme atıldığını ispatlamaya enerjimi harcardim.Yoksa bu kadının özel hayatında kocasina sadık olmadığını ispatladigimda benim iadei itibarım olmayacak...adım temizlenmeyecekHayır bu kadın bana iftira attı ve bir takım şeyler ama anlatamam okuyan biri tanır.ben bunları sonra öğrendim arkamdan yapılanları.işimi evimi değiştirmek zorunda kaldım.zoe günler yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?