Düşmem der, yine düşermiş insan.. :(

Ayyyy gozlerim yasardi be muthis ask :işsiz:
Sevisip cocuk yapmalarina me diyon Peki kardes :anneadayı:
Adam bosanmiyor da ohhhhh be guzel Oki kadin
Sen bu gidisle ikinci cocuga altin Takmaya da gidersin gordum o potansiyeli :kahve:
Ha bu arada iyi ki ailenin yuzunu yere egmemissin:işsiz:

Bir insan nasıl olurda karşısında ki insanın medeni durumuna bakmadan ona kör kütük aşık olabilir? Hadi aşık oldun! Evli olduğunu öğrendikten sonraki bu halin ne!!! Yapman gereken belli. O adi adam düşünmüyor karısını ve çocuğunu sende kendini düşünmüyorsun. Peki 5 yaşında ki çocuğun suçu ne. Unut o b.ku ve aldır tayinini git. Kendine bekar birini bul. Bak ozaman sana beddua yerine mutluluk dilemiyoruz mu. Birini bulursan da haber et ha.

Eğer yaşınız belirttiğiniz gibi ise bu yaşlarda aşık olduğunu onsuz yapamayacağını vs sanmak oluyor. Mantıklı düşünemiyorsunuz ama hayatınıza bir yön verseniz, sizin gibi bekar iyi biriyle tanışsanız bence bu durumdan çıkacaksınız. Bırakın bu adam karısına çocuğuna daha fazla yalan söylemesin. Siz de vicdan azabı çekmeyin. Başka insan mı yok Allah aşkına evli olduğunu öğrendiğiniz an iletişimi kesmeniz gerekirdi. Umarım bundan sonrası için daha doğru adımlar atar ve olgun bir insan gibi davranırsınız

öncelikle tüm üyelere hayırlı Ramazanlar, yeni üyeyim ama uzun zamandır bu forumda yazılanları uzaktan uzağa okurdum.. Ama bir gün nerden bilebilirdim ki böyle bir duruma düşeceğimi.. İnsan bazen öyle bir hale geliyormuski mantık, akış tamamen devreden çıkıyormus bende öyle anlardan birindeyim işte:KK43:
Ben 21 yasında doguda gorev yapan bir hemşireyım. Cok sukur bugüne kadar yolumdan şaşmadım hep parmakla gösterilen kişilerden olmaya çalıştım ailemin basını yere eğmemeye çalıştım ve dik durdum. Asla evlilik meraklısı insanlardan olmadım. Hep nasibimi bekledim. Bi gün çalıştıgım hastaneye bir polis geldi, ve ben onu görür gormez tabiri caizse vuruldum nefesim kesildi adeta.. Hic tanımıyordum günlerce namazımda dua ettim Allah'ım bir kerecik konuşmayı nasip et diye. Ve günlerden bir gün Facebook ta onu buldum ve asla yapamayacağım birşeyi yapıp arkadaşlık istegi gönderdim oda kabul etti. Bir şekilde konusmaya başladık ve birbirimizi tamıdıktan sonra bana evli ve bir cocugu oldugunu söyledi. Bunu söyler söylemez ondan hemen uzaklaşmak, bitirmek istedim. İkimizinde suçu yoktu fakat sabaha kadar ağladım kendime kızdım... İşte asıl hikayem bundan sonra başladı. Binlerce şey okudum belki evli erkeklerle beraber olan bayanlarla ilgili yazılan çizilen o kadar şey okudum ki.. Muhtemelen beni yerden yere vurup neden bitirmedin vs. diyeceksiniz.. Ama inanın bu öyle birşey ki nefis değil tutku değil bambaşka birşey.. Ne yaptıysak kopamadık birbirimizden.. Onunda hikayesi çok ama çok farklıymış eşi hiç okumamıs kendi köylerinden birisi sırf babası istedigi icin göreve baslar baslamaz evlendirilmis bugune kadar hiç birsey paylasamamis hep icine atmış..Hep dua ettim dedi Allahım bir gün bende mutlu olacak mıyım diye.. Ama ne yazıkki kaderlerimiz böyle yazılmış:KK43: Biz harama bulaşmadık, sadece Allahımızdan bize hayırlı bir yol çizmesini , herşeyin iyilik ve güzellikle olmasını istedik.. Ve şu an tam tamına 1,5 yıl oldu kaçtım numaramı değiştim haftalarca konuşmadık..ama yine ağlaya ağlaya koştuk birbirimize .. benim annem de karşı kesinlikle olmaz diyor,biliyorum olmaz herşeyden önce masum 5 yaşında bir yavrusu var yuvası var.. Ama oda ben hiç mutlu olamayacak mıyım diyor,, arkadaşlar o kadar çaresizimki kınamayın nolur nolur bende bilemezdim ,, hiç bir genç kız böyle hayal edermi ilk aşkın sevginin böyle gelecegini ,, ama aşk gelirken sormuyor evli mi bekar mı:KK43: tutuldum kurtaramıyorum kendimi bu sevdadan herşeyin farkındayım.. O kadar dua ettim ki bu mübarek gecede.. Ama naçizane fikirlerinize ihtiyacım var sağlıklı düşünemez hale geldim ..
neden boşanmamış madem sevmiyor?

Aman böyle acıtasyonlu anlatınca sevimli mi oluyorsun. Hemşire olmuşsun iyi ki haspam maddi özgürlüğü olmayan küçümsediğin kadın en azından evli o adamla senin gibi gurursuz,yedek değil. Bal gibi eğdirmişsin ailenin yüzünü,senin yüzünden yuvasında huzursuz olan bir kadın ve çocuk var üstelik. Sen bu kafayla çok düşersin silkelen kendine gel. Millet ana baba evlat acısını unutuyor sen b.ktan bi ilişkiyi mi unutamayacaksın. Herkes unutulur niyetin varsa tabi. Insan gibi iliskiler kurarsin unuttuktan sonra da. Allah akıl versin.

Cahil dediği insanla evlenmiş bir de cocuk meydana getirmiş! Kucumsedigi kadinla neler yapmis bak bak yaramaza !Biz cok gördük okumuş ESSEKLERI! Zorla evlenmiş missssss!! Madem zorla evlendirilmis o zaman neden bosanma isteğine babası bişey dememiş ? Zorla evlendirilen insan görmesek aha şurada afiyetle yicez !! Zorla evlenmiş olsa kisi biraz zor bosanir ! Allah sizin gibi insanlardan hepimizi korusun ! Yok öyle seviyorum vazgeçemiyorum diye birşey!

Diyorum ya tutulunca kurtamadım kendimi, boguldukca boguldum :KK43: Rabbim düsmanıma bile yaşatmasın bu acıyı
Ne diyelim kardeşim? Saçma sapan bahanelerin var. Sen meslek sahibi kadınsın. Bir şekilde yoluna bakarsın. Öbürünün işi gücü yok. Neler yaşar umurunda mı? Hiç mi vicdanın sızlamıyor? Madem öyle boşansın kadından. Bu yaptığın ahlaksızlık, bırak adamın peşini, yuvasını yıkma kadının.

çok yakın bir arkadaşim ayni olayi yaşadi sonra nemi oldu? Evet aynı senin dedigin gibi onlarda çok aşıktı guya kimseyi dinlemediler adam karısını çocugunu boşadi arkadaşımla evlendi senelerce arkadaşımı maddi manevi kullandı ve onuda küçük bebegiyle ortada bıraktı çocugunu hiç arayıp sormadı çocugu babasını hiç tanımadı dayılarına baba diyodu o derece yani..boşanmalarından kısa bir süre sonra adam yine evlenmiş sonradan duyduk..arkadasim senelerdir çocuguyla tek başına mücadele veriyor hayatı mahvoldu..sözün kısası başkasına yapan sanada yapar tarih tekerürden ibarettir aşk meşk fasa fiso..aklını başına al ..

Hersey unutulur.bence bırakmalısınız o adami.ask denen şey sorunlar başlayana kadardir.mantik evliliği yaptım mutluyum ve eşimi de seviorum.ama hiçbir zaman aşık olmadim.askina güvenipte bir yuvayi yikma.babasi uygun görmüş evlendirmis.demekki temiz iyi bir insan.o kadar okuyan var da ne oluyor?

Yazdıklarınızın söylediklerinizin hepsini defalarca baska konularda okudum,, kaçtım kaçmaya çalıştım ama hep aynı yerde olduğumuz için yine bırakmadı ağladı yalvardı geceleri kapıma çiçek bıraktı.. Bunlar gururumu okşadı mı HAYIR . Romantik mi HAYIR cunku evli o biliyorum farkındayım herşeyin tüm söylediklerinizin... Tek sorunum seviyorum hemde cok öyle bir bağlılık ki kurtaramıyorum ... Ne kadar süre gerek unutmama bilmiyorum :'(
İnan tanısam babana haber vericem. Kızım senin kafan neyle çalışıyor? Adam sahip olduğun herşeyi elinden alma peşinde. Hayatını çalacak. Bırak şunu Allah ını seversen ya!

Seni anlayışla falan karsilayamayiz kusura bakma . Ben 17 yaşındayken calistigim kurumda bi adam vardı onu seviyordum . Evli olduğunu bilmiyordum. Birgün öğrendim ki eşi doğum yapmış oylelikle duymuş oldum. Şoka girmiştim. Sonra kendimi eşinin yerine koydum . Benim yüzümden eşinden bir gram olsun uzaklasirsa bunun vebalini ödeyemem dedim. Düşün 17 yaş. .. tam deli çağı ve hormonların yönlendiriyor seni. Sonra baktım bu bana hala yazıyor kesin bir dille reddettim adamı.

Diyorsun ki namaz kiliyorum, dua ediyorum bilmem ne. Müslümanım demek , inançlıyim demek namaz kilip da yuvaları bozmaklâ olmuyor. Bir gram Allah korkusu inancı tasiyorsan bitirirsin bu ilişkiyi.

O kendinizi diğerlerinden farklı sandığınız diğer 2. Kadınlar var ya, emin olun onların da kendilerince gerekçeleri vardır. Onlar da kendilerinin diğerleri gibi olmadıklarını, daha özel olduklarını zannediyorlardir. Kimse 2. Kadın olmayı istemez cunku. Diyeceğim o ki, onlardan hiç bir farkınız yok. Ask da demeyin yasadiginiza. Ask bir kadın ve 2 çocuğun gunahina girmeyecek kadar temizdir. Sizin varliginiz bir aileyi birbirinden daha da soğutuyor. Yazık

Adamın evli olduğunu öğrendiğiniz anda silip atmadıysanız (aklınızı kullanıp) işinize geldiği gibi aşık olduk diyip yine suçu aşka atmayın. Aşk güzel bir şey sizin hatalarınızın yada günahlarınızın üstünü örtme aracı değil. Ne kadar yumuşatırsanız yumuşatın şuan evli adamı ayartmış kadınsınız. 2. Kadın.
Adam karaktersiz sizde aşk adı altında dediklerine inanmak istiyorsanız inanın tabii. Yalnız dikkatinizi çekmek istiyorum adam karakter yoksunu. Bugün evliliğini sizin yüzünüzden bitirip eşine ben aşık oldum bik bik bik der. Yarın sizinle evlenir. Sonra sizin gibi 2.bir kadın girer hayatına. Bu sefer ona aşık olur. O zamanda aşk adı altında size yapılacakları şuan eşe yapılanları mübah gördüğünüz gibi kendinizede mübah görmelisiniz ve saygı duymalısınız. Çünkü aşk bu. O vakitte aşka suç atarsanız iki yüzlü olacağınızı unutmayın. Gerçi sizin için bir anlam ifade ettiğini sanmıyorum.

Evli olduğunu bile bile devam etmişsiniz... Vay be...

Akşamdan beridir 3-4 konu mu ne açıldı bu 2. kadın olma hali ile ilgili. Hiçbir zaman bu konudaki fikirlerim değişmedi. O evli olduğu halde sizle görüşmeye devam eden erkek kılıklı mahluk ne kadar haysiyet yoksunu ise, siz de onunla aynı mertebedesiniz benim gözümde.

Hiçbir şekilde böyle bir aşkı, böyle bir bağlılığı kabul edemiyorum ve bencilliğinizin, iradesizliğinizin adını aşk koymanıza da ayrı uyuz oluyorum. Hiçbir aşk, kocasına mutlu yuva hayalleriyle tutunarak aynı eve girmiş bir kadının ortadan ikiye yarılan yaralı kalbinden ve küçük bir çocuğun minicik gözlerinden süzülen kırgın yaşlardan daha kıymetli değildir.

Biraz vicdanınız ve insanlık onurunuz varsa, "Tutuldum, kurtulamıyorum bu sevdadan" demek yerine, utançla yüzünüzü kapatarak, bu iğrençliğin içine nasıl dahil olduğunuzu düşünür ve pişmanlığınızı yaşarsınız.

Bu kadar sert acımasız olmayın, lütfen şu an zaten birsey yok uzun suredır bitti konuyu açma amacım bundan sonra ne yapabilirimdi... Ama yerden yere vurulmak dahada acıttı:KK43:
ayakta alkışlanmayı beklemiyordun umarım.. kk yemez böyle ikinci kadınların kendini acındırma konularını.. konunun herşeyini adamın anlattığı kadarıyla bildiğinin farkında mısın? adam zorla mı girmiş kadının koynuna ? hem annemi de okutmamışlar en baba üniversite mezununa bin basar öyle kültürlüdür.Keşke okumakla olsaydı bazı şeyler ama gördüğüm kadarıyla sadece cehaleti alıyormuş..

Allah sana akıl, fikir versin. Evli barklı adamlara bile bile lades diyorsunuz.

Sizin gibi kadınlardan, bildiğin korkuyorum!

Ahhh yazıkkkk bu polisciğimize. Okumamış kız almış ama ondan çocuk yapmasını bilmiş. Ne olmuş okumamışsa!!!!!!!!

Kendi kendini kandırma yatak ilişkisi bile olmasa sonuçta sadece metreslik bu.

Birde başkasının yuvası yıkılsın diye dua ediyorsun. Eminim Rabbim de sen üzülmeyesin diye yıkar bu yuvayı. Geç kızım geç. Milyonlarca bekar adam var illa evli ve çocukluların peşine düşün dimi. El insaffff....

Back
X