Düşmem der, yine düşermiş insan.. :(

Kendine destek verecek,rahatlatacak birşeyler arıyorsun ama boşa konusuyorsun ..tepeden tırnaga hatanın içindesin..burdan sana bsy cikmaz..zaten biz ne dersek boş..hiçbirimizin dedikleri senin duymak istediğin şeyler değil...

Ya konu sahibi hiç kafsn basmiyomu bu adam karısını sen le aldattı seninle evlense hayatta evlenmez o ayrı senude aldaticak kendini kandırma daha 20 yasondasin yediğin halta bak sanırsın çok görmüş geçirmiş seni salak yerine koyuyor anlasana.bu adam musvettesi karısının koynundan sana aşk nağmeleri yapıyor uyannnn uyannnn

öncelikle tüm üyelere hayırlı Ramazanlar, yeni üyeyim ama uzun zamandır bu forumda yazılanları uzaktan uzağa okurdum.. Ama bir gün nerden bilebilirdim ki böyle bir duruma düşeceğimi.. İnsan bazen öyle bir hale geliyormuski mantık, akış tamamen devreden çıkıyormus bende öyle anlardan birindeyim işte:KK43:
Ben 21 yasında doguda gorev yapan bir hemşireyım. Cok sukur bugüne kadar yolumdan şaşmadım hep parmakla gösterilen kişilerden olmaya çalıştım ailemin basını yere eğmemeye çalıştım ve dik durdum. Asla evlilik meraklısı insanlardan olmadım. Hep nasibimi bekledim. Bi gün çalıştıgım hastaneye bir polis geldi, ve ben onu görür gormez tabiri caizse vuruldum nefesim kesildi adeta.. Hic tanımıyordum günlerce namazımda dua ettim Allah'ım bir kerecik konuşmayı nasip et diye. Ve günlerden bir gün Facebook ta onu buldum ve asla yapamayacağım birşeyi yapıp arkadaşlık istegi gönderdim oda kabul etti. Bir şekilde konusmaya başladık ve birbirimizi tamıdıktan sonra bana evli ve bir cocugu oldugunu söyledi. Bunu söyler söylemez ondan hemen uzaklaşmak, bitirmek istedim. İkimizinde suçu yoktu fakat sabaha kadar ağladım kendime kızdım... İşte asıl hikayem bundan sonra başladı. Binlerce şey okudum belki evli erkeklerle beraber olan bayanlarla ilgili yazılan çizilen o kadar şey okudum ki.. Muhtemelen beni yerden yere vurup neden bitirmedin vs. diyeceksiniz.. Ama inanın bu öyle birşey ki nefis değil tutku değil bambaşka birşey.. Ne yaptıysak kopamadık birbirimizden.. Onunda hikayesi çok ama çok farklıymış eşi hiç okumamıs kendi köylerinden birisi sırf babası istedigi icin göreve baslar baslamaz evlendirilmis bugune kadar hiç birsey paylasamamis hep icine atmış..Hep dua ettim dedi Allahım bir gün bende mutlu olacak mıyım diye.. Ama ne yazıkki kaderlerimiz böyle yazılmış:KK43: Biz harama bulaşmadık, sadece Allahımızdan bize hayırlı bir yol çizmesini , herşeyin iyilik ve güzellikle olmasını istedik.. Ve şu an tam tamına 1,5 yıl oldu kaçtım numaramı değiştim haftalarca konuşmadık..ama yine ağlaya ağlaya koştuk birbirimize .. benim annem de karşı kesinlikle olmaz diyor,biliyorum olmaz herşeyden önce masum 5 yaşında bir yavrusu var yuvası var.. Ama oda ben hiç mutlu olamayacak mıyım diyor,, arkadaşlar o kadar çaresizimki kınamayın nolur nolur bende bilemezdim ,, hiç bir genç kız böyle hayal edermi ilk aşkın sevginin böyle gelecegini ,, ama aşk gelirken sormuyor evli mi bekar mı:KK43: tutuldum kurtaramıyorum kendimi bu sevdadan herşeyin farkındayım.. O kadar dua ettim ki bu mübarek gecede.. Ama naçizane fikirlerinize ihtiyacım var sağlıklı düşünemez hale geldim ..
Harama bulaşmadık derken?
Namaz kılan birisi olarak İslam'da "zina yapmayin" demez, "zinaya yaklasmayin" der.
Ayrıca bu kadar yanıp kavrulacak bir şey yok ortada. Madem çok seviyorsunuz (!) karşınızda ki kişi boşansın. Sizde evlenin.
Dipnot: Burada kaç hikaye okumuşSam hep aynı şeyi söylüyor bu erkekler. 21 yaşında hayatınizin baharında bir insansıniz. Beklentiniz nedir?
Hatanız yok demişsiniz, hadi siz bilmiyorsunuz evli olduğunu. O sizin arkadaşlık teklifinizi kabul etmeyecekti ki hatası olmasin

Ya zaten hep zorla evlendirildik hikayesi anlatılır kaç tane okudum böyle kızcağızım bu kadar kör olma. Ada'm bi de okumuş meslek sahibi Cidde'n zorla evlendiğine inanıyor Musun? Bu kadar mı körsün yani. Ayrıca yaşamayan bilemez çok zor bilmiyordum öğrenince de vazgeçemedim laflarının arkasına sığınıp yaptığın şeyi vicdanında aklamaya çalışma bir doğru vardır bir yanlış. İçinde aşkta olsa nefrette olsa insanoğlu doğru olanı seçebilecek iradedir aksini kimse söyleyemez eğer yanlış olanı seçtiysen bunu kendi iradenle bile isteye yaptın bu da seni kötü bi insan yapar. Bence otur bunları bi düşün

öncelikle tüm üyelere hayırlı Ramazanlar, yeni üyeyim ama uzun zamandır bu forumda yazılanları uzaktan uzağa okurdum.. Ama bir gün nerden bilebilirdim ki böyle bir duruma düşeceğimi.. İnsan bazen öyle bir hale geliyormuski mantık, akış tamamen devreden çıkıyormus bende öyle anlardan birindeyim işte:KK43:
Ben 21 yasında doguda gorev yapan bir hemşireyım. Cok sukur bugüne kadar yolumdan şaşmadım hep parmakla gösterilen kişilerden olmaya çalıştım ailemin basını yere eğmemeye çalıştım ve dik durdum. Asla evlilik meraklısı insanlardan olmadım. Hep nasibimi bekledim. Bi gün çalıştıgım hastaneye bir polis geldi, ve ben onu görür gormez tabiri caizse vuruldum nefesim kesildi adeta.. Hic tanımıyordum günlerce namazımda dua ettim Allah'ım bir kerecik konuşmayı nasip et diye. Ve günlerden bir gün Facebook ta onu buldum ve asla yapamayacağım birşeyi yapıp arkadaşlık istegi gönderdim oda kabul etti. Bir şekilde konusmaya başladık ve birbirimizi tamıdıktan sonra bana evli ve bir cocugu oldugunu söyledi. Bunu söyler söylemez ondan hemen uzaklaşmak, bitirmek istedim. İkimizinde suçu yoktu fakat sabaha kadar ağladım kendime kızdım... İşte asıl hikayem bundan sonra başladı. Binlerce şey okudum belki evli erkeklerle beraber olan bayanlarla ilgili yazılan çizilen o kadar şey okudum ki.. Muhtemelen beni yerden yere vurup neden bitirmedin vs. diyeceksiniz.. Ama inanın bu öyle birşey ki nefis değil tutku değil bambaşka birşey.. Ne yaptıysak kopamadık birbirimizden.. Onunda hikayesi çok ama çok farklıymış eşi hiç okumamıs kendi köylerinden birisi sırf babası istedigi icin göreve baslar baslamaz evlendirilmis bugune kadar hiç birsey paylasamamis hep icine atmış..Hep dua ettim dedi Allahım bir gün bende mutlu olacak mıyım diye.. Ama ne yazıkki kaderlerimiz böyle yazılmış:KK43: Biz harama bulaşmadık, sadece Allahımızdan bize hayırlı bir yol çizmesini , herşeyin iyilik ve güzellikle olmasını istedik.. Ve şu an tam tamına 1,5 yıl oldu kaçtım numaramı değiştim haftalarca konuşmadık..ama yine ağlaya ağlaya koştuk birbirimize .. benim annem de karşı kesinlikle olmaz diyor,biliyorum olmaz herşeyden önce masum 5 yaşında bir yavrusu var yuvası var.. Ama oda ben hiç mutlu olamayacak mıyım diyor,, arkadaşlar o kadar çaresizimki kınamayın nolur nolur bende bilemezdim ,, hiç bir genç kız böyle hayal edermi ilk aşkın sevginin böyle gelecegini ,, ama aşk gelirken sormuyor evli mi bekar mı:KK43: tutuldum kurtaramıyorum kendimi bu sevdadan herşeyin farkındayım.. O kadar dua ettim ki bu mübarek gecede.. Ama naçizane fikirlerinize ihtiyacım var sağlıklı düşünemez hale geldim ..

Siz okuyup meslek sahibi olmuşsunuz,adamın karısına okumamış köyden biri deyip küçümsüyorsunuz.Bence esi sizden daha akıllıdır,elinde diplomayla adam olunmuyor

Ve ayrıca demissin ya hiçbişey paylaşamamış hep içine atmış diye,çocuğu 5 yaşında en az 6 yıllık evli.bu kadar yıl istemediği biriyle nasıl evli kalmis.diyeceksinki arada çocuk var,peki simdi çocuğunu düşünmeyip karısından boşanır mi ve seni alır mi

Asla cevrede sosyal medyaya gözü olan çevrede gozu olan birisi degil:KK43:( kişiliği karakteri öyle değil çok iyi tanıyorum.. İnsan evliyken sevemez mi?
Sevemez....yok asik oldum yok bilmem ne yalan...Su mubarek gecede dusundun mu hic bir yalana ortaklik ediyorsun karsindaki adam seref yoksunu o kadinin gunahi ne insan yasattigini yasamadan olmezmis yapma lutfen vazgec...
Uzuleceksin bir yavruyu dagilmis bir hayata mahkum ettigin icin...ha o pislik bosanir ama sen sebep olma onune bak hayatina devaam et takilip kalma kimse vazgecilmez olamaz kul hakkinin vebali buyuk unut onu...o yuvs yikilcakca da bunun mimari sen olma emii...vicdanin yer bitirir. O zaman ask diye olup bitmezsin...

Bu mubarek gecede deyipte Allah'i Kuran'i pisliginize hic karistirmayin bi kere. Allah sizin gibilere lanet ediyor cunku. Bu mubarek gecede baya beddua aldiniz asil. Yazik yazik. Erkekler hep acindirirlar zaten kendini. Yok karisini sevmez yok istemeden evlenmistir yok bilmem ne. Cok buyuk gunahlardasin, genc yasinda batmissin. Allah islah etsin.

Ayh yorumlarınız içimi baydı konu sahibi. Eleştirildikçe tuhaf ve saçma savunmalar geliştiriyorsunuz. Evli çocuklu bir Adamla birliktesiniz yemeğini yapan, çamaşırını yıkayan ütüsünü yapan ona çocuk doğuran ve onunla aynı yastığa baş koyan bir kadın var. Hadi vicdanınızı bir kenara bırakalım -ki pek vicdana dair Bi bulguysa rastlayamadık sizde- Nasıl dayanıyorsunuz başka bir kadınla aynı çatı altında yaşamasına yemeğini yemesine vs.

ooohh evde bi tane dışarda bi tane
bi erkek daha ne ister

madem evli, daha adını söylerken evliyim diycek öyle sonradan söylemiycek çakal
hep de aynı yalan
karımı sevmiyorum
ee boşan o zaman it :sinirli:

düzeltme : vazgeçtim çakallar itler böyle canlılar değiller
senin polis olsa olsa uyanık

24 yaşındayım .. 19-23 Yaşlarında tabiri caizse başımda kavak yelleri ,kör kütük aşık olduğunu ve asla kopamayacağını sanan dönemin Leylasıydım ..( Benimki normal bir ilişkiydi o bekar ben bekar) Neyse gel zaman git zaman olumsuzluklar yaşadıkça içimdeki aşkta bitti.. Sonra birşey farkettim aşk insanın beyninde ürettiği birşey.. Karşıdakini mükemmel görme hali ... Bi nevi hastalık.. Kopamıyoruz diye bisey olduğuna inanmıyorum o nedenle.. Kopamasam bende kopamazdım .. Kaldı ki sizin güçlü bir nedeniniz var! Adam EVLİ . Hayatınızın baharındasınız daha.. Saçma sapan bir yola girdiğinizi fark ettiğiniz ilk anda kacmalıydınız .. Bunun meşru hiç bir yanı yok çünkü.. Biz kızlarımızı niye okutuyoruz? Kimsenin 2.si 3.sü olmasın ayakları üstünde dursun diye .. O kadıncağıza üzüldüm. Size sunulan imkanlar (okumak) ona da sunulsaydı kendini bilmez bir herifin elinde oyuncak olmazdı..! Aşk diye sığındığınız şey; gün olur sizi darmadağın eder.. Yol yakınken dönün 3 yıl 5 yıl ağlarsınız en fazla.. Velev ki bir ömür unutamayacaksınız yine de ayrılın .. Onurlu bir ayrılık, katledeceğiniz yuvadan çok çok çok daha evlâ .....

Bekar ,genç yakısıklı dunya kadar polıs yada baska meslek sahıbı gencler varkı,bence sız bıraz muhabbet etmekten hoşlanmışınız bırazda ılgıden,ama evlı erkekten size hayır gelmez,zaten psıkolojık olarak sızı cok yorar,kızıda varmış, sız hayatından o kişiyi cıkarmadıgınız muddetçe o hayatından memnun kalacaktır .. Tayın ısteme olayınız varsa tayın ısteyıp uzaklaşabılırsınız. Bılıyorum cok zor durumdasınız mantıklı davranamıyorsunuz ama,belkı burdan gelen faydalı yorumlarla hayatınıza yön verebılırsın canım. Allah yardımcın olsun,cok dua et,onu aklından cıkarmak ıcın ..

Ne kadar masum anlatmışsın gözlerim doldu!
Arkadaşım çok yanlış yapıyosun. Evli adamla bile bile devam etmişsin işte. Allah'a sığınma bide. Evli olduğunu duyduğumdan beri asla konuşmadm ama acı çekiyorum deseydin yorumum böyle olmazdı! Sen bile bile devam etmişsin.. Bide nedense hep bu adamlar karısını sevmiyo, zorla evleniyo hiç şaşmıyo o bak :)
Bide sen asla masum değilsin kendini çok masum anlatmışsın ama kesinlikle değilsin!
O sevdiğin adamda karaktersizin teki bunları boşatıp evlenirsen seni de aldatır ilerde..

Hata hata hata!

Bekar gencecik bir kızsın. Aşk sevgi tutku bir süre sonra geçer. Hadi tamamen sorunsuz boşandı ve evlendiniz. Karısının ahı seni bulmayacak mı? Çocuğu ileride hesap sormayacak mı? Ailesi seni yuva yıkan olarak görmeyecek mi? Senin ailen çevren seni tanımayan bilmeyen yuva yıkan kadın demeyecek mi? Duygular eski yoğunluğunda kalmaz, bir bakarsın Ada'mın geçmişi evliliğinizin üzerinde bir lanet gibi dolaşıyor. Çok sevmekten ölünmüyor, bir ağlarsın iki ağlarsın ama böyle devam edersen ileride ki pişmanlığın çok daha kötü olacak.

Benim de benzer bir hikayem var. 22 yaşında öğrenciyken bir dil kursuna başlamıştım. Dersteyken içeri biri girdi. Gözlerim doldu, kalp atışlarım yükseldi. İlk görüşte aşk denen şeyi yaşadım yani. 1 ay kadar senin o tutulma dediğin şeyi yaşadım. Hiç böyle bir şey gelmemişti başıma. Sonra bir gün derste hoca bu adamın eşiyle ilgili bir şey söyledi. Evli olduğunu böylelikle öğrenmiş oldum. Parmağında yüzük olmadığı ve konuşma cesareti gösteremediğim için de bilme imkanım yoktu. Dudağımda koca bir uçukla gezdim o hafta. Üzüldüm elbette ve biraz da utandım; evli bir erkeği beğendiğim için.

Kıssadan hisse güzelim; unutamadım, bırakamadım deme. Unutulur da bırakılır da. Yalanlarına kanma ve o yalanlarla kendi kendini de kandırma. Mutlu ya da değil, adam evli!

Kendini boşanmış ve bir çocuklu adama mi layık görüyorsun? senin karşına daha kimler çıkar o çocuğun ve kadının hakkına da girme adam evli sonuçta. Ne şekilde evlendiginin önemi yok daha 21 yasindasin sakin hata yapma uzaklaş o adamdan.

Bu cins kadınlara da sinir oluyorum. Ben namazımda istedim dua ettim rabbim fırsat versin bikbikbik... diye muhafazakar kız ayakları çekip evli adama göz koymaya devam eden aptal s*rtükler. Sanki başka adam kalmadı. Bu kadar da onursuz olunmaz.

Aşkından ölsende böyle bi hata yapma.yazık değilmi o kadına evdeki o minik yavruya.kendinede yazık etme.sen nasıl kabul ediyosun sevdiğim dediğin bi adamın başka bi kadınla aynı evi aynı yatağı paylaşmasını bu karısı bile olsa.şunuda unutma yuva yıkanın gerçekten yuvası olmaz.allah bi yerden mutlaka çıkarır.

Back
X