- 21 Haziran 2016
- 211
- 294
- 18
- Konu Sahibi papatyam23
-
Asla cevrede sosyal medyaya gözü olan çevrede gozu olan birisi degilSevdim diye zırvalama burda. Aklın beynin yok mu? Tamam ayrılacaksa da ayrılsın sanane. Sonra seninle evlenir. Başkası arkadaş ekler kabul eder. Onunla konuşur. Bu sefer sana gelir aşık dğeilim der. Etme bulma dünyası unutma. İki yıl spnra gelip ağlama buraya.
Sevemez! O Hakkı vermiyor Allah ona. Şuan Allah katında helali o kadın. Sen kimsin peki? Sorguladın mı bunu.Asla cevrede sosyal medyaya gözü olan çevrede gozu olan birisi degil( kişiliği karakteri öyle değil çok iyi tanıyorum.. İnsan evliyken sevemez mi?
İnanın günlerdir ağlıyorum, artık gözyaşım akmıyor böyle bağlandıktan sonra öyle zor geliyorki Keşke diyorum en baştam bitirseydim. İnanın kangren gibi bişey bu uzaktan yorum yapabilmek elbette kolay bu yüzden diyorum Allah kimseye yaşatmasın....Ne olursa olsun, ne kadar severseniz sevin o "evli".. onun bir "hanımı" var. İsterse hanımını sevmesin ama o "evli". Vebal alma ne olur. Muhtemelen daha çok gençsin, kaldıramazsın böyle büyük şeyleri.. Gerçekten hatanı farkına var ve koşar adım kaç kardeşim. Kimse aşktan ölmüyor, ben hiç görmedim. Lütfen kimseyi düşünmüyorsan o masum yavruyu düşün. Lütfen uzaklaş, Allah rızası için. Sonu gerçekten hüsran olur, kaldıramazsın kardeşim..
Asla cevrede sosyal medyaya gözü olan çevrede gozu olan birisi degil( kişiliği karakteri öyle değil çok iyi tanıyorum.. İnsan evliyken sevemez mi?
İnsanlar kaç yıl evli kaldığı insanları tanıyamıyor. Allah aşkına yapmayın. Buraya haklı olduğunuzu duymak vicdanınızı rahatlatmak için yazmış gibisiniz. Yolunuz yanlış.Asla cevrede sosyal medyaya gözü olan çevrede gozu olan birisi degil( kişiliği karakteri öyle değil çok iyi tanıyorum.. İnsan evliyken sevemez mi?
Yorumunza saygı duyuyorum asla onun evli oldugunu bilerek baslamadımİyi ki evlilik meraklısı değilmişsin yani..ailenin başını da öne eğdirmemişin hiç tebrikler!!.. daha 21 yaşında evli adamı ayartmışın.
Asla cevrede sosyal medyaya gözü olan çevrede gozu olan birisi degil( kişiliği karakteri öyle değil çok iyi tanıyorum.. İnsan evliyken sevemez mi?
Yorumunza saygı duyuyorum asla onun evli oldugunu bilerek baslamadım
Darmadagın beynim.. Yasıtlarım evlilik hazırlıgı yaparken, benim böyle evli birinin pesine takilms olmam zoruma gidiyor hemde coktabiki hiç kimse vazgeçilmez degil
Yorumunza saygı duyuyorum asla onun evli oldugunu bilerek baslamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?