Düşmem der, yine düşermiş insan.. :(

Ne olursa olsun, ne kadar severseniz sevin o "evli".. onun bir "hanımı" var. İsterse hanımını sevmesin ama o "evli". Vebal alma ne olur. Muhtemelen daha çok gençsin, kaldıramazsın böyle büyük şeyleri.. Gerçekten hatanı farkına var ve koşar adım kaç kardeşim. Kimse aşktan ölmüyor, ben hiç görmedim. Lütfen kimseyi düşünmüyorsan o masum yavruyu düşün. Lütfen uzaklaş, Allah rızası için. Sonu gerçekten hüsran olur, kaldıramazsın kardeşim..

Ne olursa olsun ayrılmalısınız.
Eşini küçümsemiş haspa, en azından eşi okumamış tek kusuru bu, ya onun bu rezilliği?
Zaten aldatanlar hep böyle der "konuşmuyoruz, eve gitmiyorum, ayrı yatıyoruz, çocuk için duruyorum" bla bla bla.
Tayin iste ve terket orayı.

Asla cevrede sosyal medyaya gözü olan çevrede gozu olan birisi degil( kişiliği karakteri öyle değil çok iyi tanıyorum.. İnsan evliyken sevemez mi?

İnanın günlerdir ağlıyorum, artık gözyaşım akmıyor böyle bağlandıktan sonra öyle zor geliyorki Keşke diyorum en baştam bitirseydim. İnanın kangren gibi bişey bu uzaktan yorum yapabilmek elbette kolay bu yüzden diyorum Allah kimseye yaşatmasın....

Asla cevrede sosyal medyaya gözü olan çevrede gozu olan birisi degil( kişiliği karakteri öyle değil çok iyi tanıyorum.. İnsan evliyken sevemez mi?
İnsanlar kaç yıl evli kaldığı insanları tanıyamıyor. Allah aşkına yapmayın. Buraya haklı olduğunuzu duymak vicdanınızı rahatlatmak için yazmış gibisiniz. Yolunuz yanlış.

şu erkekler de bir kere farklı bir yalan söylesin dişimi kiracagim
bu kadar ağlayıp zirlayip işi arabesk kara sevda olayina cevirecegine bosansaydi
eminim onun için de ailesinden cekinmistir
yalnız adam sizle konuşurken karısıyla sevisiyor farkindasiniz değil mi

Bende yeni atanmıştım. Gittiğim yerde evliymiş biri bana yazıyordu sürekli. Ben nişanlı değildim elimde yüzük yoktu bilmiyordu. Sonra dedim bakın benimle bu tarz samimi konuşmalar içine girmeyin ben nişanlancam! Sonra bana demez mi bende evliyim diye. Bu hareketler evli bir adama yakışmıyor dedim. Bana karımı sevmiyorum Dedi. O sizin probleminiz bir daha asla benimle konuşmayın iyi günler dedim. Erkekler böyle. Ama inan bu az olanı. Çoğu böyle değil yani. Şimdi gör karısıyöa Mutlu Mesut. Yani demem o ki. Erkek için farketmez(bu tarz erkekler yani) başkası olmazsa diğeri olur. Farketmez.

Şu mubarek gun hürmetine asla yuva yıkan olma. Erkekler için aşk gecicidir. Bugun seni sever yarin başkasını. Küçücük çocugun hatirina annesini babasini ayırma sakın. Daha 21 yaşindasın. Karşina neler çikar. Kac hemen o adamdan.

Darmadagın beynim.. Yasıtlarım evlilik hazırlıgı yaparken, benim böyle evli birinin pesine takilms olmam zoruma gidiyor hemde cok tabiki hiç kimse vazgeçilmez degil

iyi ki gözü yok
daha bir kere görmediği sizinle hemen sevgili olmuş gözü olsa nolur du acaba
buradaki kadınların çoğunun feysbuk hesabının diğer mesajlar kutusu böyle karaktersizlerin pislikkerin mesajları ile dolu
nasıl kaniyorsunuz hemen yaa
çok mu safsiniz işinize mi öyle geliyor

Darmadagın beynim.. Yasıtlarım evlilik hazırlıgı yaparken, benim böyle evli birinin pesine takilms olmam zoruma gidiyor hemde cok tabiki hiç kimse vazgeçilmez degil

Bu evlilik merakı nedir yahu . .
Daha 20 yaşındasın. .
Güzel bir işin var. .
İnsan hayatını kendi çizer. .
Vazgeçilmez diye birşey yoktur. .
Akıllı bir kızsın sen. .

Yazdıklarınızın söylediklerinizin hepsini defalarca baska konularda okudum,, kaçtım kaçmaya çalıştım ama hep aynı yerde olduğumuz için yine bırakmadı ağladı yalvardı geceleri kapıma çiçek bıraktı.. Bunlar gururumu okşadı mı HAYIR . Romantik mi HAYIR cunku evli o biliyorum farkındayım herşeyin tüm söylediklerinizin... Tek sorunum seviyorum hemde cok öyle bir bağlılık ki kurtaramıyorum ... Ne kadar süre gerek unutmama bilmiyorum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…