Düşmem der, yine düşermiş insan.. :(

İlla birisiyle olmak zorunda mısın anlamıyorum yani erkeksiz sürdür yaşamını daha yaşın ne ki tövbe est.

Esini kucumsemedim asla onun bana anlattıgı hep böyleydi.. Hep icime attım bügune kadar degistiremedim onu dedi

Bugüne kadar aldatan erkeklerden hiç birini " karım çok iyi , fedakar, sevgiyle başladı diye v.s diye söylediğini duymadım.
Hep mutsuzlar , hep zorla evlenmişler , hep zorla , tecavüze uğrayarak çocuk sahibi olmuşlar nedense.

" kalbime sahip olamıyorum , " kalbiniz batsın ikinizinde.
Bir gün 5 yaşındaki çocuğunuzla aldatildiginizda " kalplerine sahip cikamamislar, yazık onlara, kavussunlar " mi diyeceksiniz.

Gerçekten ailenizin başını yere etmediniz mi ? 20 yaş , yolun başıdır. Şimdiye kadar tabi egmezsiniz, daha çocukmussunuz geçen yıllarda.

Kendinizi, hayatınızı, şerefinizi, onurunuzu , o kadını, çocuğu düşünün ve o hayvan demeye bile layık olmayan o adamcigi bırakın.

Akşam eve gittiğinde karısının yemeğini zikkimliyor, yikadiklarini giyiyor, yanında uyuyor, baba diyen o meleğe sarılıyor utanmadan.

Sizde kedinin ciğeri beklediği gibi 1.5 yıldır boşanmaya bile başaramayan o adamı bekliyorsunuz, Yuva yiksin da gelsin size diye.

Zaten evli olduğunu öğrendikten sonra devam ederek yikmissiniz yuvayı, bir kez daha yikmayin.

Ayrıl önce kesin ve katî
Seni kandırmasına izin verme

Sizinki takıntı olmuş. İkinci kadın olmak hoşunuza mı gidiyor. İstediği kadar bıkbık ötsün. Sevmese de istemese de esas kadın çocuğunun annesi, nikahlı eşi. Siz ikinci kadınsınız. O yuvayı yıkarsanız asla mutlu olamazsınız. Kadını geçtim o 5 yaşındaki yavrunun ahı yeter size.

[QUOTtyam23, post: 47163408, member: 768722"]Yazdıklarınızın söylediklerinizin hepsini defalarca baska konularda okudum,, kaçtım kaçmaya çalıştım ama hep aynı yerde olduğumuz için yine bırakmadı ağladı yalvardı geceleri kapıma çiçek bıraktı.. Bunlar gururumu okşadı mı HAYIR . Romantik mi HAYIR cunku evli o biliyorum farkındayım herşeyin tüm söylediklerinizin... Tek sorunum seviyorum hemde cok öyle bir bağlılık ki kurtaramıyorum ... Ne kadar süre gerek unutmama bilmiyorum :'([/QUOTE]
Sen o yumuşak tavrı gosterdikçe seni kaldırmaya devam edecek. Seni yalvaracak kadar sevse şimdiye çoktan boşanma davasını açmıştı. Yazık o kadına da .. sahte bir evliliği yaşıyor böyle karaktersiz bir adamla.

Ne deseniz haklısınız,, ben asla boyle bir yola girmeyi istemezdim ama bu kadar sert elestirmeyin lütfen

Çiçek bırakmış birde hayvan , s.siz , haysiyetsiz.

Sinirlerim ayuka çıktı. Allah aynısını yasatsin o insan musvettesine.

hiç okumamıs kendi köylerinden birisi sırf babası istedigi icin göreve baslar baslamaz evlendirilmis bugune kadar hiç birsey paylasamamis hep icine atmış..

Hep öyle olur zaten.. Ayrica hic okumamış diye niye sıkıştırdınız ki araya. Okumus okumamis, birseyler paylasmis paylasmamis ne farkeder onun eşi o !!! Evlenmeseymis arkadaş !

Bu evli adamla birliktelik konularinda da bastan kendini fazlaca övüp namus timsali göstermek moda oldu. Sanki hayatinizdaki tek hataniz evli biriyle olmak diye kizin bir hatası var diyeceğiz.

Hic kusura bakmayın evet aşık olduğunda evli mi bekar mi bilemeyebilirsin ama öğrendiğin anda iletişimi bıçak gibi kesmeliydin. Ne suçu var o zavallı kadının. Bu adamlari da zorla gerdege sokuyorlar sanki biz de yedik.

Allah aşkına uzak durun evli adamlardan sökün atın gerekirse. Bak evet şuan bir buçuk yıl sonra bı çok zor ama ilk gün zor değildi. Sadece beğenmiştin keşke ama keike hiç bulaşmasaydın. Aşka dönüştürmeseydin. Seni sevse neden boşanmasın? Bir buçuk yıl başka kadınla aynı evd yaşamaya Nasıl dayansın? Nolur mantığını kullan

Neden söyledim cunku hep kendini bu yüzden geri planda tutmus. Özel ögretmen dahi getirmis bi süre ama istememiş esi caba göstermemis

Ne deseniz haklısınız,, ben asla boyle bir yola girmeyi istemezdim ama bu kadar sert elestirmeyin lütfen

Sen o kadının kalbindeki yangını tahmin edebiliyor musun ? Öğrenirse nasıl hayatınin darmaduman olacağını.

Bu eleştiriler az bile. Babanın anneni aldattığını düşün. O çocuk ne hisseder anlarsın.

Zaten ayrilsanizda ayrilmasaniz da o yuvaya huzursuzluk , mutsuzluk tohumu attınız, bari sonu sen hazırlama.

Merak etme senle eşini aldatan, seni de başkasıyla aldatır vazgec bu sevdadan. zaten almissin o vebali artık cok gec. Sanki tek bosaninca vebal alınıyor.

Neden söyledim cunku hep kendini bu yüzden geri planda tutmus. Özel ögretmen dahi getirmis bi süre ama istememiş esi caba göstermemis

eşine özel öğretmen mi tutmuş
yok artık siz de buna inandiniz
ne kadar fedakâr bir adam gözlerim doldu

Su an konuşmuyoruz tek istegim unutabilmek silebilmek herşeyi inanın bidaha böyle sevebilir miyim sevsemde suçluluk hisseder miyim bilmiyorum kangren oldu bu artık

Yalana bak. Özel ogretmenmis.

Kendisi akademisyen sanki , dünyayı okumuş .

Okumamış birinden neden çocuk yapmış madem okumak onun için çok önemli.
Kadın ilaç mi atmış gazozuna aynı yatağa girmek için.

Evli olduğunu bildiğiniz biriyle gönlünüzde bu hislerle konuşmaya devam etmek pek gurur verici bir şey olmasa gerek. Kendinizi boşu boşuna övmeyin. Adam size gerçekten aşık olsa sizi bu duruma mı düşürürdü? Babası istedi diye evlenmişmiş. Çocuğu da babası mı zorla yaptırmış?

Olayın iç yüzü cok farklı.. Boyle anladıgınız gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…