Düştüğüm kuyu.eş çocuk

Bence yapma.
Madem eşin düzelmiş sen de ona göre bir yola koyul.
Çocugun için döndün madem eskisi gibi en azından sevebilmeye gayret et.
Sonuçta bir zamanlar sevmiştin bu adamı degil mi ?
Hala iyi biriyse neden olmasın ki.

Ben cocuguma bakarim onda bi sikinti yoktu ancak haftanin 7 gunu 24 saat is ve cocuktu hic bisey yapmama izin vermiyordu disari cikacagimi anladigi anda cocugu birakip cekip gidiyordu.

Olabilir ben umidimi kaybettim sanirim severim sandim yeniden.Kanim kaynar sandim.Cok ugrastim olmayinca olmayacagini anlayinca uzuldum.

ya ben konu sahibini anladığımı düşünüyorum. mesajımda da yazdım. boşanma sonrası erkeklerin çoğu çocukla sağlıklı bir ilişki yürütmüyor. konu sahibinin eşi de böyle yapmış. mutsuz ve boşanmak istiyor ama yine çocuğunun aynı süreçlere maruz kalacak olması ve sonrasında da bu şekilde devam edecek korkusu karar vermesini engelliyor.

Bir zamanlar sevmistim
Uzun süre çocuğunuz olmamismiydi? Cinsel hayat var mı şuan?
2 yil yapmadim bilerek su an cinsel hayat yok cunku yapamiyorum

Teşekkürler aynen boyle ne yapicam peki sizce ne yapmaliyim koca fln istemiyorum ama cocugum da iyi olsun istiyorum

Bir zamanlar sevmistim

2 yil yapmadim bilerek su an cinsel hayat yok cunku yapamiyorum
Ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin arkadaşım başka yolu maalesef yok.
Eşin bir zaman sonra bu durumdan sıkılıp başkası ile gönül işine girdiğinde daha çok üzüleceksin.
Bence terapi al kendin.
Saglıklı düşünemiyor ve uygulamaya koyamıyorsun

Keske baskasini sevse de beni rahat biraksa diye cok istedim.

Keske baskasini sevse de beni rahat biraksa diye cok istedim.
Çok yanlış düşünüyorsun.
Evladın için birleştin ama böyle bir durumu çocugun da öğrenecek ve haliyle olumsuz etkilenecek.
Çok fazla bozulmuş psikolojiniz.
Ne istediginizi bilmiyorsunuz.

Peki boşanma sebebleriniz neydi ?
Beni sevmiyordu begenmiyordu dunyanin en yakisikli ve iyi kocasi oldugunu saniyordu deger vermiyordu gunlerce kuser konusmazdi surekli asagilardi ben de bunlarin hicbirine ses cikarmazdim cocugum var diye.sonra cok buyuk bi ses cikardim.akli basina geldi ama cok gecti.

Bence de oturun oturdugunuz yerde. Bir kere bosanmissiniz. Cocuk oyuncagi gibi barisip simdi tekrar bosanmak gercekten simariklik. Cocuga bunu bir daha yasatma luksunuz yok. Karar vermissiniz, sonuclarina katlanin.

Bende boşandım evde 2 çocuk(16 29 yaş)çalışıyorum eve git yemek yap bulaşık çamaşır market hepsi bende ben ne yapayım?ex eş ile tekrarmı barışayım:)))ben gayet memnunum hayatımdan.

Eskisine gore cok cok duzeldi ama ben sevemiyorum.Cunku bosanmak icin hic sevmiyor olmam gerekiyordu son damlasina kadar direndim sevgimin ama bitince de bitirdim.Sevgi bitti geri severim dedim zamaninda asik oldugun adamdi dedim sevemedim.
Benimde eski eşime karşı ufacık bi sevgim kalmadı. Oda benimde barışmak istiyor ama bende sevgi yok neden barışayım. Yaptığınız çok saçma olmuş. Yüze bölünecek ne var o kısmı da anlamadım. Zaten boşanıyorsanız bir takım zorluukları göze almanız gerekirdi.

Bende boşandım evde 2 çocuk(16 29 yaş)çalışıyorum eve git yemek yap bulaşık çamaşır market hepsi bende ben ne yapayım?ex eş ile tekrarmı barışayım:)))ben gayet memnunum hayatımdan.
16 ve 29 yaşındaki çocuklarla boşanmakla küçük bir çocukla boşanmak aynı şey değil bence. sizin çocuklarınız yetişkin. herşeyi anlayabşlecek düzeydeler. babaları onların idraklarını farkında ve onları koz olarak kullanamaz. ama konu sahibinin eşi çocuğu kullanmış. bence çocuğu büyük olsa bu kadar tereddüt etmez

Katılıyorum küçük oldugu için acaba diyerek geri dönmüş ama maalesef mutsuz

Sana hak vereceğime inanamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…