- 7 Ocak 2016
- 10.351
- 49.949
- 598
Evlilik terapistine gitmeye basladiktan sonra bosanmaya karar vermistim zaten.Duzeltmek istemiyorum ki evliligi.Bana dokunmasin bana gorunmesin istiyorum.İstek olmayinca caba da olmuyor.Sevmedikten sonra...
Bizzati kendisini sevmiyorum konusmasini yurumesini mimiklerini uyumasını bile sevmiyorum
Dün bi konu okumuştum felç kalmış boşanmış. Bi müddet sonra eşiniz soğukluğu hissedecektirCocuga bakiyor gunde bi kac saat nefes aliyorum hastalaninca tek basima hastanelerde surunmuyorum market poseti tasimiyorum copleri atmiyorum arabaya benzin almiyorum bazen mutfagi topluyor temizligi birlikte yapiyoruz kedilerin bakimini hallediyor bozulan dokulen olursa yapiyor
Cocuk 9 da uyuyor ben 6 da evde oluyorum kursa gitmek istiyorum gidemiyorum cocukla kurs yapilamaz 8 bucukta oldugum yerden ayrilmam gerekiyor hafta sonu koca iki gün kac saat bi cocugu arkadas bulusmasinda tutabilirsiniz o yaptiginiz konusmadan paylasimdan ne anlarsiniz?E biz çocuklarımız ve arkadaşlarımız ile orda burda sürtüyoruz. Neden çocukla hiçbir sosyalleşme olmuyor gibi konuştunuz ki?
Öyle bir şey yok. Siz nasıl size destek olmayan saçma sapan bir adamı çekmek zorunda değildiyseniz şimdi o adam da kendini düzeltmişken sizinle ev arkadaşlığına razı olmak zorunda değil. Yapamayacaksanız salın, yapanını bulsun, ikinize de eziyet etmeyin.Evlilik terapistine gitmeye basladiktan sonra bosanmaya karar vermistim zaten.Duzeltmek istemiyorum ki evliligi.Bana dokunmasin bana gorunmesin istiyorum.İstek olmayinca caba da olmuyor.Sevmedikten sonra...
Bizzati kendisini sevmiyorum konusmasini yurumesini mimiklerini uyumasını bile sevmiyorum
Evliyim ve o yüzden cinsellik olmayan, soğuk, kopuk bir ilişkinin devam etmeyeceğini söylüyorum zaten.Evli misiniz bilmiyorum ama sevmediginiz biri size temas edince yakinlik bekleyince ne hissedersiniz ben gozlerimi kapatiyorum dunya etrafimda donuyor gibi oluyor kendim dahil herseyden nefret ediyorum
Dogru soyluyorsunuz insan iste hata yapabiliyor.Bundan sonra yapmam umarim.Akli basinda bi anne olarak otururum oturdugum yerde Sitemim size degil yanlis anlamayin.E hangi akla hizmet barıştınız o zaman? Aşırı saçma bir hamle yapmışsınız. Çocuğunuza en büyük kötülüğü yapıyorsunuz şu an farkında değilsiniz. Böyle ömür mi geçer yahu? Hiç çocuğum için falan demeyin bana geçmiyor. Ayrıca 100e bölünecek ne var onu da anlamadım. Eşiniz ne kadar yardım ediyor ki size? Zaten adam tüm gün işte değil mi? Hayır nasıl bir sorumluluk bölüşüyorsunuz da onsuz yapamadınız? Bir adım atmış dönmüşsünüz hala daha memnun değilsiniz. Bu kadar sevmediğiniz bir adamla evliliğe devam etmeniz büyük bencillik. Adama da yazık size de yazık. Bu şekilde devam ederseniz eşiniz zaten bırakacak sizi muhtemelen
Nasıl ya? Hafta sonları cocugunu nasıl almaz bir baba? Cocuğu niye hep kadına ait bisey sanıyorlar. Gercrkten akıl almıyor. Ama esiniz vefat etmiste olabilirdi. Gerçekten bu sekilde ömür geçiremezsiniz.Alsa gidecekti ama almadi aramadi bile cocuk evde babam niye gelmiyor diye agladi telefonunu bile acmadi
Sizin kadar guclu bi kadin degilimdir belki.Bana agir gelmistir.Sizin adiniza cok sevindimBenimde eski eşime karşı ufacık bi sevgim kalmadı. Oda benimde barışmak istiyor ama bende sevgi yok neden barışayım. Yaptığınız çok saçma olmuş. Yüze bölünecek ne var o kısmı da anlamadım. Zaten boşanıyorsanız bir takım zorluukları göze almanız gerekirdi.
Teşekkür ederim.Terapi aliyorum zaten.Yillardir ve halenevet malasef, sıkışmış hissediyor kendini konu sahibi. aslında iyi bir terapist bulsa çok iyi olur
Ben de cok istiyorum tek dilek hakkim olsa esimi sevmeyi dilerdim.Okadar cok isterdim Keske sevebilsem.Boşanmak bir seçenek değilse arayı düzeltmeye bakacaksınız hazır adam da kendini düzeltmişken, başka çareniz yok. Adam bu sefer ben düzeldim ama o yan çizdi diyecek, bunun altından kalkabilir misiniz? Sanmam. Her şeyi daha da berbat hale getirmeden şu ruh halinden çıkın.
Ben 8 yıl önce boşandım,inanın o zaman daha zordu.Biri 8 yaşında diğeri 21 yaşında oğlum tam ergen çağında ,kızımda daha küçük babaya en ihticaç duyduğu dönemler.Ama şükür geçti herşey.16 ve 29 yaşındaki çocuklarla boşanmakla küçük bir çocukla boşanmak aynı şey değil bence. sizin çocuklarınız yetişkin. herşeyi anlayabşlecek düzeydeler. babaları onların idraklarını farkında ve onları koz olarak kullanamaz. ama konu sahibinin eşi çocuğu kullanmış. bence çocuğu büyük olsa bu kadar tereddüt etmez
16 ve 29 yaşındaki çocuklarla boşanmakla küçük bir çocukla boşanmak aynı şey değil bence. sizin çocuklarınız yetişkin. herşeyi anlayabşlecek düzeydeler. babaları onların idraklarını farkında ve onları koz olarak kullanamaz. ama konu sahibinin eşi çocuğu kullanmış. bence çocuğu büyük olsa bu kadar tereddüt etmez
İnanın hiç öyle olmadı ne bir gezme ne bir aktivite.Ben nasıl atlattım biliyormusunuz,büyük kızım sözlüydü,onun düğün hazırlığı,evliliği derken öyle unuttum.Ha bide 2 tane dünyalar güzeli torunlarım oldu onlar sayesinde herşeyi unuttum gitti.Tek basiniza disari cikabiliyorsunuzdur bi hobi edinmek istediginizde yapabiliyorsunuzdur arkadaslarinizla bulusmak istediginizde bulusabiliyorsunuzdur.Sadece anne degil kadin olarak da yasadiginiz zamanlariniz olabiliyordur diye dusunuyorum.Ben bunlarin hic birini yapamiyordum cunku cocugumu birakabilecegim kimse yoktu o kuldayken ben de calisiyor oluyorum
cinsellik olmadan evliliğiniz devam ediyor 2 yıldırDogru soyluyorsunuz teşekkür ederim
2 yıldır sürekli mi soruyor bu sorularıYardim aliyorum zaten hali hazirda bireysel terapiye devam ediyorum.
Ben oyle dusunuyorum ama bu sefer de beni niye sevmiyorsun niye yakin davran miyorsun diye tutturuyor.Mutlaka onu sevmem lazim kabul etmiyor baska turlusunu habire habire burnumun dibinde bitip neyin var niye soguksun uzaksin niye sevmiyorsun diye sorup duruyor.Konusmayalim bunlari akisina birak diyorum ben boyle bi evlilik istemiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?