Düştüğüm kuyu.eş çocuk

E hangi akla hizmet barıştınız o zaman? Aşırı saçma bir hamle yapmışsınız. Çocuğunuza en büyük kötülüğü yapıyorsunuz şu an farkında değilsiniz. Böyle ömür mi geçer yahu? Hiç çocuğum için falan demeyin bana geçmiyor. Ayrıca 100e bölünecek ne var onu da anlamadım. Eşiniz ne kadar yardım ediyor ki size? Zaten adam tüm gün işte değil mi? Hayır nasıl bir sorumluluk bölüşüyorsunuz da onsuz yapamadınız? Bahane bu saydıklarınız yok çöp döküyor benzin alıyor market poşeti tek taşımıyorum... Bir adım atmış dönmüşsünüz hala daha memnun değilsiniz. Bu kadar sevmediğiniz bir adamla evliliğe devam etmeniz büyük bencillik. Adama da yazık size de yazık. Bu şekilde devam ederseniz eşiniz zaten bırakacak sizi muhtemelen

Dün bi konu okumuştum felç kalmış boşanmış. Bi müddet sonra eşiniz soğukluğu hissedecektir

E biz çocuklarımız ve arkadaşlarımız ile orda burda sürtüyoruz. Neden çocukla hiçbir sosyalleşme olmuyor gibi konuştunuz ki?
Cocuk 9 da uyuyor ben 6 da evde oluyorum kursa gitmek istiyorum gidemiyorum cocukla kurs yapilamaz 8 bucukta oldugum yerden ayrilmam gerekiyor hafta sonu koca iki gün kac saat bi cocugu arkadas bulusmasinda tutabilirsiniz o yaptiginiz konusmadan paylasimdan ne anlarsiniz?
Tek basiniza bi kahve icmek istemez misiniz hic disari cikmak tiyatroya sinemaya gitmek.Aylarca yapamadim ben bunlari

Öyle bir şey yok. Siz nasıl size destek olmayan saçma sapan bir adamı çekmek zorunda değildiyseniz şimdi o adam da kendini düzeltmişken sizinle ev arkadaşlığına razı olmak zorunda değil. Yapamayacaksanız salın, yapanını bulsun, ikinize de eziyet etmeyin.

Evli misiniz bilmiyorum ama sevmediginiz biri size temas edince yakinlik bekleyince ne hissedersiniz ben gozlerimi kapatiyorum dunya etrafimda donuyor gibi oluyor kendim dahil herseyden nefret ediyorum
Evliyim ve o yüzden cinsellik olmayan, soğuk, kopuk bir ilişkinin devam etmeyeceğini söylüyorum zaten.
Ben size zorla bir şeyler yaşayın demek istemem ama evliliği bitirmekte istemiyorum diyorsunuz. Nasıl ve nereye kadar olacak o dediğiniz?

Dogru soyluyorsunuz insan iste hata yapabiliyor.Bundan sonra yapmam umarim.Akli basinda bi anne olarak otururum oturdugum yerde Sitemim size degil yanlis anlamayin.

Bırakın tecavüz etsin demişler resmen yani ben anlamadım, çocuğu olan bir çok kadın eşi yoksa, yurtdisinda yalnizlarsa, destekleri yoksa zaten uzun süre sizin dediğiniz şekilde yaşıyorlar. Zorla sevisecek haliniz olmadığına göre eşiniz de bir şekilde ayrılmaya onay verecek. Önceki sefer barışın diye çocuğu almamış ama şimdi zaten kendi de gördü olmayacağını. Çocuğu özler arada görür bence. Ben ayrılmak dışında bir yol göremedim. Ha benim ilişkim böyle olsa ben oturur ev arkadaşı olalım herkes kendi hayatına baksın der açık ilişki yaşardım ama çoğu kişiye uymayacaktir bu.

Alsa gidecekti ama almadi aramadi bile cocuk evde babam niye gelmiyor diye agladi telefonunu bile acmadi
Nasıl ya? Hafta sonları cocugunu nasıl almaz bir baba? Cocuğu niye hep kadına ait bisey sanıyorlar. Gercrkten akıl almıyor. Ama esiniz vefat etmiste olabilirdi. Gerçekten bu sekilde ömür geçiremezsiniz.

Sizin kadar guclu bi kadin degilimdir belki.Bana agir gelmistir.Sizin adiniza cok sevindim

Çocuk büyüdükten sonra ayrılmak daha zor. Çünkü çocuk da taraf oluyor,onun da fikirler oluyor,yeri gelince sizi suçluyır. Ama çocuk küçükken ayrılsanız bunları yaşamıyorsunuz. Geri dönmeniz tanlış bir karar olmuş. İleride daha zor olacak sizin için.

Çocuğunuz kaç yaşında, aradaki soğukluğu anlamıyor mu ? Siz onun mutlu olduğunu mu sanıyorsunuz. Her çocuk mutlu bir anne babayı hak eder , eğer bu yuvayı sağlayamacaksanız ona, ayrılın

Ben de cok istiyorum tek dilek hakkim olsa esimi sevmeyi dilerdim.Okadar cok isterdim Keske sevebilsem.

Genel olarak kadinlar kulubu kadinlari gibi benim de icim:) birazi diyor ki bosan boyle ikinize de yazik bi yanim diyor ki simarma otur oturdugun yerde cocugunu dusun maceraya gerek yok:)
Teşekkür ederim herkese cevaplari icin.
Bundan sonra pek cevap yazamayabilirim.

Umarım o çocuk büyüdüğünde senin için sevmediğim bir adamla mutsuz bir hayat geçirdim diye kafasına kakmazsınız. Yaptığınız çok saçma siz yalnızlıktan korkup sorulumluluktan korkup geri dönmüşsünüz şimdi böyle acıtasyon yapıp ağlamanın bir manası yok.

Ben 8 yıl önce boşandım,inanın o zaman daha zordu.Biri 8 yaşında diğeri 21 yaşında oğlum tam ergen çağında ,kızımda daha küçük babaya en ihticaç duyduğu dönemler.Ama şükür geçti herşey.

İnanın hiç öyle olmadı ne bir gezme ne bir aktivite.Ben nasıl atlattım biliyormusunuz,büyük kızım sözlüydü,onun düğün hazırlığı,evliliği derken öyle unuttum.Ha bide 2 tane dünyalar güzeli torunlarım oldu onlar sayesinde herşeyi unuttum gitti.

Dogru soyluyorsunuz teşekkür ederim
cinsellik olmadan evliliğiniz devam ediyor 2 yıldır
eşiniz razı geliyor öyle mi?
şaşırdım doğrusu demek ki bayağı sağlam pişman olmuş.. genelde sabretmezler diye biliyorum

sağlam bir terapi almalısınız kininiz kırgınlıklarınız geçmemiş

2 yıldır sürekli mi soruyor bu soruları

birgün oturup konuşun.... bilmiyor mu sevmediğinizi soğuduğunuzu?

Bak Canım öncelikle şunu bilmen lazım ona göre davran.
Evlilik ömür boyu aşk meşk yaşayayım seveyim mutlu olayım diye birşey yok.
Boşandığın zaman ister kısa ister uzun zaman geçsin eninde sonunda hayatına biri girecek kalbin küt küt atacak uzun zaman sonra ilk defa birine kalbim çarptı diyeceksin ve nikah masasına oturacaksın er yada geç, sonra ne mi olacak o 2.ci evliliğini yaptın adamlada üç beş ay sonra sıradanlaşacak evliliğin ikinde olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…