Düştüğüm kuyu.eş çocuk

Siz mutsuzsunuz ve sevmiyorsunuz eşinizi. Kırgınlıklarınız geçmemiş. Çift terapistine giderseniz sorunlarınızı bir nebze azaltabilirsiniz.

Çoluk çocuk yok, koca yok bişey yok, sorumluluk yok, sık dur oturduğun yerden.

barışmak yanlış olmuş. ama tekrar ayrılmak da zor şimdi. çocuk bakımı tek bana kalacak olsa ben de boşanmam valla. hastalandığında vs. her şeyi neden kendim sırtlanmak zorunda kalayım.
evde sorun çıkaran huzursuzluk çıkaran biri değilse çocuk büyüyene kadar evliliğe devam edilebilir gibi geldi bana.
ama tabi karşı taraf da aynı düşünüyorsa. yoksa ona da haksızlık olur.

Barismakla malesef hata etmişsiniz. Ama madem barismissiniz, ben olsam söyle yapardım.

Yeni tanışmış bir arkadaş gibi dusunur buluşur, gezer keyifli vakit oluşturmaya çabalardim.
Ev arkadaşı, bir dost olarak hayal edin. Sonucta iyi davranıyor , diyorsunuz.

Bir de yardim alin muhakkak.

Eşinizin size ne gbi bi faydası oluyor tam anlamadım. Çünkü çalışan kadın yine evde çalışıyor ev işi yemek vs.

Yardim aliyorum zaten hali hazirda bireysel terapiye devam ediyorum.
Ben oyle dusunuyorum ama bu sefer de beni niye sevmiyorsun niye yakin davran miyorsun diye tutturuyor.Mutlaka onu sevmem lazim kabul etmiyor baska turlusunu habire habire burnumun dibinde bitip neyin var niye soguksun uzaksin niye sevmiyorsun diye sorup duruyor.Konusmayalim bunlari akisina birak diyorum ben boyle bi evlilik istemiyorum diyor

Eşinizin size ne gbi bi faydası oluyor tam anlamadım. Çünkü çalışan kadın yine evde çalışıyor ev işi yemek vs.
Cocuga bakiyor gunde bi kac saat nefes aliyorum hastalaninca tek basima hastanelerde surunmuyorum market poseti tasimiyorum copleri atmiyorum arabaya benzin almiyorum bazen mutfagi topluyor temizligi birlikte yapiyoruz kedilerin bakimini hallediyor bozulan dokulen olursa yapiyor

Eskisine gore cok cok duzeldi ama ben sevemiyorum.Cunku bosanmak icin hic sevmiyor olmam gerekiyordu son damlasina kadar direndim sevgimin ama bitince de bitirdim.Sevgi bitti geri severim dedim zamaninda asik oldugun adamdi dedim sevemedim.
Soğumussunuz bi kere kadin soguyunca eskisi gibi olamiyor.arti baska yerde dedim özgürlüğün ve huzurun kokusunu alan eskisi gibi olmaz.

Eskisine gore cok cok duzeldi ama ben sevemiyorum.Cunku bosanmak icin hic sevmiyor olmam gerekiyordu son damlasina kadar direndim sevgimin ama bitince de bitirdim.Sevgi bitti geri severim dedim zamaninda asik oldugun adamdi dedim sevemedim.
Tüm bunların temeli yalnız kalma korkusu. Cocuk fln hikaye. Ztn hafta sonları hatta cuma dan cocuk babaya gidiyor genelde. Şimdi bir ömür böyle nasıl gececek?

Eşiniz ölse idi ne yapacaktınız .neyse hayat sizin

Yani zor ne diyim.
Çabalıyorum, zamana ihtiyacım var . İstemiyorsan yapabilecek bir şeyim yok, deyin

Bende boşandım evde 2 çocuk(16 29 yaş)çalışıyorum eve git yemek yap bulaşık çamaşır market hepsi bende ben ne yapayım?ex eş ile tekrarmı barışayım:)))ben gayet memnunum hayatımdan.
Tek basiniza disari cikabiliyorsunuzdur bi hobi edinmek istediginizde yapabiliyorsunuzdur arkadaslarinizla bulusmak istediginizde bulusabiliyorsunuzdur.Sadece anne degil kadin olarak da yasadiginiz zamanlariniz olabiliyordur diye dusunuyorum.Ben bunlarin hic birini yapamiyordum cunku cocugumu birakabilecegim kimse yoktu o kuldayken ben de calisiyor oluyorum

Tüm bunların temeli yalnız kalma korkusu. Cocuk fln hikaye. Ztn hafta sonları hatta cuma dan cocuk babaya gidiyor genelde. Şimdi bir ömür böyle nasıl gececek?
Alsa gidecekti ama almadi aramadi bile cocuk evde babam niye gelmiyor diye agladi telefonunu bile acmadi

Ben cocuguma bakarim onda bi sikinti yoktu ancak haftanin 7 gunu 24 saat is ve cocuktu hic bisey yapmama izin vermiyordu disari cikacagimi anladigi anda cocugu birakip cekip gidiyordu.
E biz çocuklarımız ve arkadaşlarımız ile orda burda sürtüyoruz. Neden çocukla hiçbir sosyalleşme olmuyor gibi konuştunuz ki?

Evli misiniz bilmiyorum ama sevmediginiz biri size temas edince yakinlik bekleyince ne hissedersiniz ben gozlerimi kapatiyorum dunya etrafimda donuyor gibi oluyor kendim dahil herseyden nefret ediyorum

Boşanmak bir seçenek değilse arayı düzeltmeye bakacaksınız hazır adam da kendini düzeltmişken, başka çareniz yok. Adam bu sefer ben düzeldim ama o yan çizdi diyecek, bunun altından kalkabilir misiniz? Sanmam. Her şeyi daha da berbat hale getirmeden şu ruh halinden çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…