Uzun sure evli olduğum eşimle anlaşmalı boşandık.Aradan biraz zaman geçince çok pişman olduğunu hatalarını anladığını vs vs soyleyerek geri donmek istedi.aylarca kabul etmedim ama okadar pesimden kostu okadar cok ikna etmeye calisti ki hic istememe ragmen sevmememe ragmen baristim.
Kucuk bi cocugumuz var.Duzensizlik onu cok etkilemisti ve benim de hayatla tek basima savasicak gucum kalmamisti bana dokunmasin en azindan cocugunun yaninda olur dedim ve kabul ettim.
Dunyanin en iyisi babasi en ilgili kocasi oldu.Aradan neredeyse bir yil gecti ama ben mutsuzum.Bana bir zarari yok hatta faydasi var kirginlik falan da kalmadi icimde eskiye dair ama onunla mutlu olamiyorum.
Tekrar bosanmak gibi bir secenegim yok cocuguma ayni tranvalari yasatamam babasi yuzunden yasadigi onca duzensizligi ona tekrar yasatamam.Tekrar boşanmış bi kadin olarak butun yuku yuklenmek de istemiyorum cunku biliyorum cok zor.İs ev cocuk... Sen diye birsey kalmiyormus zaten bosaninca kimse yardim etmiyormus tek basina 100 e bolunmen gerekiyormus.
Boyle yasa git cocugun buyusun sonra birakirsin diyorum hep yalniz yasayacagim gunlerin hayalini kuruyorum bu yasantimdan hic memnun degilim
Ama cocugun cok mutlu simariklik yapma adamin sana bi zarari yok diyorum sevmesen de idare et git diyorum aklim bunu soyluyor ama hergun icim sikiliyor
Ben ne yapayım?
(Ekonomik ozgurlugum var ancak bosaninca bana destek olucak kimse yok bi saat bile yalniz kalmam mumkun olmuyor ancak cocugum uyuyunca.Onun haricinde ev iş ve mutsuz bi çocuk seklinde hayatim oluyor bosaninca.
Çoluk çocuk yok, koca yok bişey yok, sorumluluk yok, sık dur oturduğun yerden.100 e bölünecek ne iş var ki bu anlattıklarınızda ? Bu kadınların herşeyi abartma huyu da bitmiyor bir türlü.neyin yükünü yükleneceksin? Ne çok zor ? Ne ajitasyon yapıp duruyorsunuz yersiz yersiz ? Eee adam evdeyken işe gidip, ev işi yapmıyor muydunuz, alışveriş desen artık onu bile eve getiriyorlar.adamın sizi 100 e böldürmeyecek nasıl bir faydası var hayatınızahayatla tek başıma savaşacak güç müç ne oluyor ya . Küçük emrah gibisiniz hee.
Dogru soyluyorsunuz teşekkür ederimBence de oturun oturdugunuz yerde. Bir kere bosanmissiniz. Cocuk oyuncagi gibi barisip simdi tekrar bosanmak gercekten simariklik. Cocuga bunu bir daha yasatma luksunuz yok. Karar vermissiniz, sonuclarina katlanin.
Eşinizin size ne gbi bi faydası oluyor tam anlamadım. Çünkü çalışan kadın yine evde çalışıyor ev işi yemek vs.Uzun sure evli olduğum eşimle anlaşmalı boşandık.Aradan biraz zaman geçince çok pişman olduğunu hatalarını anladığını vs vs soyleyerek geri donmek istedi.aylarca kabul etmedim ama okadar pesimden kostu okadar cok ikna etmeye calisti ki hic istememe ragmen sevmememe ragmen baristim.
Kucuk bi cocugumuz var.Duzensizlik onu cok etkilemisti ve benim de hayatla tek basima savasicak gucum kalmamisti bana dokunmasin en azindan cocugunun yaninda olur dedim ve kabul ettim.
Dunyanin en iyisi babasi en ilgili kocasi oldu.Aradan neredeyse bir yil gecti ama ben mutsuzum.Bana bir zarari yok hatta faydasi var kirginlik falan da kalmadi icimde eskiye dair ama onunla mutlu olamiyorum.
Tekrar bosanmak gibi bir secenegim yok cocuguma ayni tranvalari yasatamam babasi yuzunden yasadigi onca duzensizligi ona tekrar yasatamam.Tekrar boşanmış bi kadin olarak butun yuku yuklenmek de istemiyorum cunku biliyorum cok zor.İs ev cocuk... Sen diye birsey kalmiyormus zaten bosaninca kimse yardim etmiyormus tek basina 100 e bolunmen gerekiyormus.
Boyle yasa git cocugun buyusun sonra birakirsin diyorum hep yalniz yasayacagim gunlerin hayalini kuruyorum bu yasantimdan hic memnun degilim
Ama cocugun cok mutlu simariklik yapma adamin sana bi zarari yok diyorum sevmesen de idare et git diyorum aklim bunu soyluyor ama hergun icim sikiliyor
Ben ne yapayım?
(Ekonomik ozgurlugum var ancak bosaninca bana destek olucak kimse yok bi saat bile yalniz kalmam mumkun olmuyor ancak cocugum uyuyunca.Onun haricinde ev iş ve mutsuz bi çocuk seklinde hayatim oluyor bosaninca.
Yardim aliyorum zaten hali hazirda bireysel terapiye devam ediyorum.Barismakla malesef hata etmişsiniz. Ama madem barismissiniz, ben olsam söyle yapardım.
Yeni tanışmış bir arkadaş gibi dusunur buluşur, gezer keyifli vakit oluşturmaya çabalardim.
Ev arkadaşı, bir dost olarak hayal edin. Sonucta iyi davranıyor , diyorsunuz.
Bir de yardim alin muhakkak.
Cocuga bakiyor gunde bi kac saat nefes aliyorum hastalaninca tek basima hastanelerde surunmuyorum market poseti tasimiyorum copleri atmiyorum arabaya benzin almiyorum bazen mutfagi topluyor temizligi birlikte yapiyoruz kedilerin bakimini hallediyor bozulan dokulen olursa yapiyorEşinizin size ne gbi bi faydası oluyor tam anlamadım. Çünkü çalışan kadın yine evde çalışıyor ev işi yemek vs.
Soğumussunuz bi kere kadin soguyunca eskisi gibi olamiyor.arti baska yerde dedim özgürlüğün ve huzurun kokusunu alan eskisi gibi olmaz.Eskisine gore cok cok duzeldi ama ben sevemiyorum.Cunku bosanmak icin hic sevmiyor olmam gerekiyordu son damlasina kadar direndim sevgimin ama bitince de bitirdim.Sevgi bitti geri severim dedim zamaninda asik oldugun adamdi dedim sevemedim.
Tüm bunların temeli yalnız kalma korkusu. Cocuk fln hikaye. Ztn hafta sonları hatta cuma dan cocuk babaya gidiyor genelde. Şimdi bir ömür böyle nasıl gececek?Eskisine gore cok cok duzeldi ama ben sevemiyorum.Cunku bosanmak icin hic sevmiyor olmam gerekiyordu son damlasina kadar direndim sevgimin ama bitince de bitirdim.Sevgi bitti geri severim dedim zamaninda asik oldugun adamdi dedim sevemedim.
Eşiniz ölse idi ne yapacaktınız .neyse hayat sizinCocuga bakiyor gunde bi kac saat nefes aliyorum hastalaninca tek basima hastanelerde surunmuyorum market poseti tasimiyorum copleri atmiyorum arabaya benzin almiyorum bazen mutfagi topluyor temizligi birlikte yapiyoruz kedilerin bakimini hallediyor bozulan dokulen olursa yapiyor
Yani zor ne diyim.Yardim aliyorum zaten hali hazirda bireysel terapiye devam ediyorum.
Ben oyle dusunuyorum ama bu sefer de beni niye sevmiyorsun niye yakin davran miyorsun diye tutturuyor.Mutlaka onu sevmem lazim kabul etmiyor baska turlusunu habire habire burnumun dibinde bitip neyin var niye soguksun uzaksin niye sevmiyorsun diye sorup duruyor.Konusmayalim bunlari akisina birak diyorum ben boyle bi evlilik istemiyorum diyor
Tek basiniza disari cikabiliyorsunuzdur bi hobi edinmek istediginizde yapabiliyorsunuzdur arkadaslarinizla bulusmak istediginizde bulusabiliyorsunuzdur.Sadece anne degil kadin olarak da yasadiginiz zamanlariniz olabiliyordur diye dusunuyorum.Ben bunlarin hic birini yapamiyordum cunku cocugumu birakabilecegim kimse yoktu o kuldayken ben de calisiyor oluyorumBende boşandım evde 2 çocuk(16 29 yaş)çalışıyorum eve git yemek yap bulaşık çamaşır market hepsi bende ben ne yapayım?ex eş ile tekrarmı barışayım:)))ben gayet memnunum hayatımdan.
Alsa gidecekti ama almadi aramadi bile cocuk evde babam niye gelmiyor diye agladi telefonunu bile acmadiTüm bunların temeli yalnız kalma korkusu. Cocuk fln hikaye. Ztn hafta sonları hatta cuma dan cocuk babaya gidiyor genelde. Şimdi bir ömür böyle nasıl gececek?
Teşekkür ederim oyle yapicam.Başka bir hayatınız olmadığını düşünerek hareket edin derim.
E biz çocuklarımız ve arkadaşlarımız ile orda burda sürtüyoruz. Neden çocukla hiçbir sosyalleşme olmuyor gibi konuştunuz ki?Ben cocuguma bakarim onda bi sikinti yoktu ancak haftanin 7 gunu 24 saat is ve cocuktu hic bisey yapmama izin vermiyordu disari cikacagimi anladigi anda cocugu birakip cekip gidiyordu.
Evli misiniz bilmiyorum ama sevmediginiz biri size temas edince yakinlik bekleyince ne hissedersiniz ben gozlerimi kapatiyorum dunya etrafimda donuyor gibi oluyor kendim dahil herseyden nefret ediyorumCinsellik olmayan, soğuk durduğunuz evliliğiniz yine biter ki. Eşiniz sizi bir yere kadar idare eder o şekilde. Ayrılık olmasa,aldatma olur sonu yine ayrılığa gider.
Gerçekten ayrılmak istemiyorsanız, bazı şeyler için kendinizi zorlamanız gerekir malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?