- 5 Ağustos 2017
- 208
- 156
- 23
- 44
Ne iciyorsun iyi geliyor demek kiDun adet oldum boyle cok az geliyordu. Gittikce adetim azaliyor. Kendime karisik cay yaptim birde bu bitkilerden mi nedir bilmem bir adet oluyorum suan anlatamam. Cok yogun ve cok koyu renkli
Buyuk bir bardaga kabuk tarcini ucte birini koyuyorum. Bir tutam adacayi. Iki tane karanfil. Deve cokerten koyuyorum bir tutam. Sonra bardaga sicak su doldurup caydanligin icine oturtuyorum caydanligin buharinda demleniyor. Iki gundur onu iciyorum birde caksir suyu iciyorumNe iciyorsun iyi geliyor demek ki
Adacayi stresi azaltiyor bi deneyin b3nceO yöntemi bende yaptırdım başka bir şey için işe yaramadı çok stresliyim bende
Şifa olur inşallahBuyuk bir bardaga kabuk tarcini ucte birini koyuyorum. Bir tutam adacayi. Iki tane karanfil. Deve cokerten koyuyorum bir tutam. Sonra bardaga sicak su doldurup caydanligin icine oturtuyorum caydanligin buharinda demleniyor. Iki gundur onu iciyorum birde caksir suyu iciyorum
Benim tansiyonum çok düşük bitki çayı içemiyorum yinede teşekkür ederimAdacayi stresi azaltiyor bi deneyin b3nce
Kaç seans yaptırdınızO yöntemi bende yaptırdım başka bir şey için işe yaramadı çok stresliyim bende
Sanırım 4 seans olması lazımKaç seans yaptırdınız
Amin canim insallah. Yarin belli olucak bakalimŞifa olur inşallah
Buraya yaz olur mu dua ediyorumAmin canim insallah. Yarin belli olucak bakalim
Tebrikler canim. Tup bebekle mi gebe kaldiniz.Kaç seans yaptırdınız
Saol canim gazarim mutlakaBuraya yaz olur mu dua ediyorum
Bende kist için yarın soğan kürü yapacağım sonrada fsh için kür yapmayı düşünüyorum haftyada amh sonucu belli olur geceleri uyuyamıyorumSaol canim gazarim mutlaka
Canım ilaç verirler diye biliyorum buradaki topiklere yazmışlar çoğu bayana verilmiş birde şunu öğrendim stres ile alakası varmış bu hormonun sen sakin ol olur muKizlar yarin fsh degerim yuksek cikarsa hic birsey yapmazlar demi
Sakin olamiyorum ki iste sorunda orda evet bir ara 9 a dusmustu . gecen ayda 85 olmustu bakalim nolacakCanım ilaç verirler diye biliyorum buradaki topiklere yazmışlar çoğu bayana verilmiş birde şunu öğrendim stres ile alakası varmış bu hormonun sen sakin ol olur mu
Çok iyi anlıyorum seni yarın haber bekliyorum sendenSakin olamiyorum ki iste sorunda orda evet bir ara 9 a dusmustu . gecen ayda 85 olmustu bakalim nolacak
Hadi inşallah canımKizlar suanda hastanedeyim bakalim ictiklerim ise yaracak mi. Allahim yuzume nolur.
Teşekkürler Evet Tüp bebek tedavisi ile hamileyimTebrikler canim. Tup bebekle mi gebe kaldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?