Düşük amh ve yüksek fsh ile tüp bebek

Çok zor ama inşallah başarırım

Hepinize Merhaba tekrar. Koprulu arkadaş içimden bir ses senin için her şeyin olumlu olacağını söylüyor, genelde hislerim beni yaniltmaz, inşallah iyi olur Bu arada ben bu gün regl oldum, ya da onun gibi bi şey çok anlamadım açıkçası cuma günü tekrar FSH ve Lh ölçümü yaptıracağım, onun dışında herhangi bir şey yaptirmam gerekiyor mu? Bi de sanırım şu bahsettiğiniz kurlere ben de başlayacağım ama henüz karar veremedim açıkçası o kadar çok şey var ki, hayır soğan,incir,şimdi duydum aslanpençesi...

Bencede yumurtanız varsa döndürün keşke bende böyle olucağını bilseydim dondururdum çok pişmanım
Her şerde bir hayır vardır ya belki de bu yaşadıklarımız da ondan. Amh sonuçlarına göre yumurtam yok sayılır aslına bakarsan ama işte belki... Cuma günü gittiğimde tekrar baktiririm ona da belki . İnşallah sizin için de her şey iyi olur. Ben de çok stres yaşıyorum bu konuda, yalnızca kitap okuyunca kafamdan atabilyorum, belki size de iyi gelir...

Şey hanımlar bi de ben bir anda yaşlanmaktan da çok korkuyorum, doktor bana öyle söylemişti de bi anda cokersin diye. Şimdi ben hayatımin geri kalanında hep bu ilaçları mi kullanmak zorunda kalcam 35 yaşındayım, dışardan baksan 25, içerden baksan 45... Dağıldım iyice

Mesajı okuyunca bile ferahladım sağol. İnşallah dediğin gibidir. Ben eskiden çok inanmazdım bu kürlere falan ama denemekten bir zarar çıkmaz diyerek uyguladım. Yaşlanmayla ilgilide ilk duyduğumda aynı şeyleri hissettim bende evet 27 yaşındayım ama hormonal değerlere bakınca içimde 45 yaşında biri var sanki. Doktorum süreç sonunda bir endokrinoloji uzmanına görün demişti bana. Erken menopozda takipte olmak lazım.

Kızlar reglim gelmedi kistten dolayı Doğum kontrol hapı biteli 7 gün oldu bugün doktorumu aradım 10 gün dolsun ultrasona gel dedi moralim sıfır

Kızlar reglim gelmedi kistten dolayı Doğum kontrol hapı biteli 7 gün oldu bugün doktorumu aradım 10 gün dolsun ultrasona gel dedi moralim sıfır
Bende de kist oluşmuş doktor ciddi birşey değil dedi tedavimi 1 ay erteledi Doğum kontrol hapı verdi bakalım sonuç ne olacak

Bencede kullan canım ben faydası olmaz diyordum ama oluyormuş
Ne güzel tedaviye başlamadan hamile kaldın maşallah darısı bizlere inş kis sanılan bebek miymiş Doğum kontrol hapı kullanırken mi hamile mi kalmış oluyorsun ? Birşeyler kullanmışmıydın hamile kaldığın ay

Hapı kullanırken hamile kalmışım canım başkada birşey yapmadım

Arkadaşlar merhaba,
28 yaşında 3 yıllık evliyim. Bebek düşünüp ön kontrol için doktora gittim. FSH ile o zaman tanıştım.AMH: 0,3 FSH 32 çıktı. Doktorum bu değerin menepoz göstergesi olduğunu ve çocuk sahibi olmamın sadece yumurta donasyonu ile olacağını söyledi. Tüp bebek tedavisi ile bile şansınız yok ama genede bir merkeze gidin dedi.
Aynı gün Tüp bebek merkezine gidip tedaviye başladık.
4 yumurtam toplandı. 3 tanesi döllendi. ve 2 tanesi blast oldu. 1 tane taze transfer diğeri ise donduruldu.
taze embriyo tutunmadı. 2. adetimde rahim kontrolü ve rahme çizik atma işlemi yapıldı. Bu operasyondan sonra 2 ay adet olmadım. Günlerce ağladım.
Taze tutunmadı dondurulmuş embriyo nasıl tutuncak dedim. Transfer yapıldı. Ve ben dondurulmuş embriyo ile 10 haftalık hamileyim.
Hergün siteye girip yazılarınızı okudum. Hamile kalırsam umut için yazıcam dedim. Umudunuzu yitirmeyin.

aslında o kadar da kötü değişmiş sonuçlar, sadece amh düşük biraz.
doktor ne diyor?
benim hem amh düşük 0,01 hemde fsh yüksek 60
31 yaşındayım

rabbim hepimize bebiş nasip etsin
Merhaba sizin son durumuz nedir? Tedavi oldunuz mu?

Merhaba. Çok merak ettim sonucunuzu. Tedavi oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…