- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
Çok zor ama inşallah başarırımDoğrudur canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir imtihan bizimkide sabırla beklicez, isticez. Ama doktorumun da söylediği kafanda büyütüp çok düşünme değerin yükselir tabii elinde değil insanın ama kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalış.
Her şerde bir hayır vardır ya belki de bu yaşadıklarımız da ondan. Amh sonuçlarına göre yumurtam yok sayılır aslına bakarsan ama işte belki... Cuma günü gittiğimde tekrar baktiririm ona da belki . İnşallah sizin için de her şey iyi olur. Ben de çok stres yaşıyorum bu konuda, yalnızca kitap okuyunca kafamdan atabilyorum, belki size de iyi gelir...Bencede yumurtanız varsa döndürün keşke bende böyle olucağını bilseydim dondururdum çok pişmanım
Mantıklı yumurta da dondurabilirsinizMerhaba hibele. Eşim yani aslına bakarsan henüz nişanlım yurtdışında çalışıyor. O yüzden baslayamiyoruz tüp bebeğe. Acaba yumurta varsa dondursam mı?
Hepinize Merhaba tekrar. Koprulu arkadaş içimden bir ses senin için her şeyin olumlu olacağını söylüyor, genelde hislerim beni yaniltmaz, inşallah iyi olur Bu arada ben bu gün regl oldum, ya da onun gibi bi şey çok anlamadım açıkçası cuma günü tekrar FSH ve Lh ölçümü yaptıracağım, onun dışında herhangi bir şey yaptirmam gerekiyor mu? Bi de sanırım şu bahsettiğiniz kurlere ben de başlayacağım ama henüz karar veremedim açıkçası o kadar çok şey var ki, hayır soğan,incir,şimdi duydum aslanpençesi...
Bende de kist oluşmuş doktor ciddi birşey değil dedi tedavimi 1 ay erteledi Doğum kontrol hapı verdi bakalım sonuç ne olacakKızlar reglim gelmedi kistten dolayı Doğum kontrol hapı biteli 7 gün oldu bugün doktorumu aradım 10 gün dolsun ultrasona gel dedi moralim sıfır
Kistler kaç cm ve ne kistti ?Bende de kist oluşmuş doktor ciddi birşey değil dedi tedavimi 1 ay erteledi Doğum kontrol hapı verdi bakalım sonuç ne olacak
Yumurtalık kisti dedi cm den bahsetmedi ama önemli değil kendiliğinden erir dedi ama yine de Doğum kontrol hapı kullan yumurta sayın az dediKistler kaç cm ve ne kistti ?
Bencede kullan canım ben faydası olmaz diyordum ama oluyormuşYumurtalık kisti dedi cm den bahsetmedi ama önemli değil kendiliğinden erir dedi ama yine de Doğum kontrol hapı kullan yumurta sayın az dedi
Ne güzel tedaviye başlamadan hamile kaldın maşallah darısı bizlere inş kis sanılan bebek miymiş Doğum kontrol hapı kullanırken mi hamile mi kalmış oluyorsun ? Birşeyler kullanmışmıydın hamile kaldığın ayBencede kullan canım ben faydası olmaz diyordum ama oluyormuş
Hapı kullanırken hamile kalmışım canım başkada birşey yapmadımNe güzel tedaviye başlamadan hamile kaldın maşallah darısı bizlere inş kis sanılan bebek miymiş Doğum kontrol hapı kullanırken mi hamile mi kalmış oluyorsun ? Birşeyler kullanmışmıydın hamile kaldığın ay
Merhaba sizin son durumuz nedir? Tedavi oldunuz mu?aslında o kadar da kötü değişmiş sonuçlar, sadece amh düşük biraz.
doktor ne diyor?
benim hem amh düşük 0,01 hemde fsh yüksek 60
31 yaşındayım
rabbim hepimize bebiş nasip etsin
Merhaba. Çok merak ettim sonucunuzu. Tedavi oldunuz mu?Merhaba arkadaşlar. Aslında ne diyeceğimi de çok bilmiyorum ama hepimize geçmiş olsun demekle başlayalım. Ben 35 yaşındayım ve çocuğum yok. İki ay önce ateş basmaları yüzünden hormon testi yaptırdım,biraz da tesadüf arkadaşım doktora gidecekken ben de bi gideyim bari dedim. Neyse ki arkadaşımda hiç bir problem çıkmadı. Ama adam benim sonuçlarima öylece bakakaldi. Dahiliye Dr idi gittiğimiz, ben biyologum azıcık anlıyorum bu işlerden diye kendim istemiştim o testleri, erken menopoz mu acaba diye, olmaz öyle şey demişti bana. Neyse Velhasılı yapıldı testler FSH 105 Lh 57 lerde uçmuş, bu arada E2 de 5, yani yok denecek kadar az. Bu arada benim adetlerin bir iki gecikme dışında hep 28 günde bir olurdu ama o ay baya bı gecikmisti, ama çok kötü durumlar yaşamistim o dönem ona bağladım açıkçası. Neyse bir hafta sonra kadın doğum uzmanına gittim ve bana Kıbrıs'a git hiç yumurtanın almamış dedi pat diye. İnsan bi hastanın ne istediğini sorar önce böyle bir konuda,hiç mi psikoloji eğitimi almamış anlamadım doğrusu. Neyse tekrar kan tahlili ve FSH 86 Lh 45 e düşmüş E2 61 olmuş. Bir hrt tedavisi verdi o kadın kullandım 21 gün. Sonra 7 gün bekleyemeden başka bir d a gittim o da dedi ki bunu kullanma sen bir kutu adet geciktirici olarak kullanılan şundan bir de östrojen içeren şundan kullan dedi. Bu arada amh testi için de kan verdim. Dün sonuç almaya gittim, ki aslında 25 inde çıkmış böyle bir durumda Dr un beni arayıp bilgilendirmesi gerekli, gittiğim özel bir hastane. Neyse sonuç 0.03 yani neredeyse bütün yumurta rezervim tükenmiş. Şimdi adet olursam eger 3. Gün FSH Lh baktircam tekrar. Benim bilgilerine göre benim çocuğum olmaz bu değerlerle. Ama siz o kadar güzel şeyler yazmissiniz ki... kürler uygulamişsiniz mesela. böyle durumda olup bebeği olan arkadaşlar var. Bana ne önerirsiniz yani. Bir de sakinleşmek için çünkü stresin bütün hastalıkların temeli olduğunu biliyorum ama işte bir türlü de sakinlesemiyorum..
Merhaba sizin son durumuz nedir? Tedavi oldunuz mu?
Fsh da son durum nedir?Tedaviye devam canım. Doğal tedavi uyguluyoruz. Yumurta büyürse opu olacak işte. ilaçsız tedavi olunca yumurtanın keyfini bekliyoruz :)
Merhaba cocugunu oldumu durumunuz nediraslında o kadar da kötü değişmiş sonuçlar, sadece amh düşük biraz.
doktor ne diyor?
benim hem amh düşük 0,01 hemde fsh yüksek 60
31 yaşındayım
rabbim hepimize bebiş nasip etsin
En yüksek fsh kaçtı sizdeFsh da son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?