- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
başka bir profa gitsen veya iyi bilinen bir doktora daha danışsan, bilmiyorum artık kimseye güvn kalmadı, ama bir yandan da bildiği vardır diye düşünüyorsun... istanbulda olsan ben sana danışacağın birini önerirdim, ama ankaradasın galibaGittim Prof. Endokrine önce o değerlere baktı kadın doğuma gönderdi. Prof kadın doğuma gittim yazdıklarımdan bahsetti.Devlete gitmiştim oda tüp demişti. Saraçoğlu kk üyelerinin yazılarını okuyorum kimseye yüksek fsh ile tüp bebek yapmamislar Prof. Yapalım dedi. Acaba dedim para için mi? Amh düşük fsh yüksek ama elim kolum bağlı radyasyon aldigim için bir şey yapamıyorum sadece aybasi olmaya çalışıyorum. Hergün ari sütü bal polen yiyorum. Hayita falan başlayacağım bu süre içinde. Diyorum dr. Ben çocuk yapamam diyorum 1 sene hala bana yapalım diyor her gittiğimde. Hani bu prof hakkında hiç kötü konuşan yok. Ondan devam ediyorum. Herkes memnun. Burdaki bayanlar en azından çocuk için çalışma vs. Yapiyorlar bunada şükür. Bunu yapamayanlarda var. Öyle bi zamana denk geldiki hepsi. Bundada vardır bi hayır diye bekliyorum. İnşaallah bu imtihandan geçerim. Ailemde falan menopoz yok 50 sindeler hala adet oluyor kadinlar.
Evet Ankaradayim. Bakalım bir kere gittim daha bi dr. a 3. Gün ne diyecek bakalım. Bende hiç doğal denemedim bi 6- 8 şu beyinle ilgili sürem bitince denemek istiyorum belli mi olur diyorum. Hiç doğal denemeden haydeee tüpe. Merak ettim bakalım bi daha gittiğimde ne diyecek.başka bir profa gitsen veya iyi bilinen bir doktora daha danışsan, bilmiyorum artık kimseye güvn kalmadı, ama bir yandan da bildiği vardır diye düşünüyorsun... istanbulda olsan ben sana danışacağın birini önerirdim, ama ankaradasın galiba
Evet Ankaradayim. Bakalım bir kere gittim daha bi dr. a 3. Gün ne diyecek bakalım. Bende hiç doğal denemedim bi 6- 8 şu beyinle ilgili sürem bitince denemek istiyorum belli mi olur diyorum. Hiç doğal denemeden haydeee tüpe. Merak ettim bakalım bi daha gittiğimde ne diyecek.
haydi bakalım canım, ben 5 doktora gittim toplamda danışmak için, herkes tüp dedi. o zaman dedim tamam başka yolu yok. ben de sağlık durumum iyi olmasına rağmen dinlendim bu arada. doğal deneme yaparken kafan da dinleniyor, aslında rahatlarsın da. iyi olur. hayırlısı olsun canım, allah hepimize öncelikle sağlık versin, sonra da bebiş versin:)Evet Ankaradayim. Bakalım bir kere gittim daha bi dr. a 3. Gün ne diyecek bakalım. Bende hiç doğal denemedim bi 6- 8 şu beyinle ilgili sürem bitince denemek istiyorum belli mi olur diyorum. Hiç doğal denemeden haydeee tüpe. Merak ettim bakalım bi daha gittiğimde ne diyecek.
Amin bize isteyen herkese versin.Senin sıkıntı nedir hormonlar mi? Bende bakalım çikolata kisti icin karbonat içmeye başladım bu arada.haydi bakalım canım, ben 5 doktora gittim toplamda danışmak için, herkes tüp dedi. o zaman dedim tamam başka yolu yok. ben de sağlık durumum iyi olmasına rağmen dinlendim bu arada. doğal deneme yaparken kafan da dinleniyor, aslında rahatlarsın da. iyi olur. hayırlısı olsun canım, allah hepimize öncelikle sağlık versin, sonra da bebiş versin:)
ben de ne kist var, ne de hormonlar da bozukluk var, sadece amh sınırdaydı geçen sene, 1di. buna rağmen rezerv azlığı var. normal regl oluyorum. onda da sorun yok. iki düşüğümüz var. genetiğimizd ebirşey yok, pıhtılaşma yok. eşimde sprem azlığı ve morfoloji sorunu var. iki transfer negatif. 3.ye deniyorum şimdi. eşimde varikosel yok. bendeki durumlar böyle. takmıyorum artık, bütün alternatifleri düşündük eşimle, bir plan yaptık, rahatladım sonra da. birkaç kez deneyip başka yollara bakacağız....Amin bize isteyen herkese versin.Senin sıkıntı nedir hormonlar mi? Bende bakalım çikolata kisti icin karbonat içmeye başladım bu arada.
Ben kendim denedim ve gerçekten amh yükseldi. Arı bal polen düzenli yedim. Hergün 1 tatlı kaşığı aç karnına. Saraçoğlu nun kürlerini deneyin işe yarıyor. Rabbim inşaallah nasip eder kendiliğindende başka birşeye gerek kalmaz.ben de ne kist var, ne de hormonlar da bozukluk var, sadece amh sınırdaydı geçen sene, 1di. buna rağmen rezerv azlığı var. normal regl oluyorum. onda da sorun yok. iki düşüğümüz var. genetiğimizd ebirşey yok, pıhtılaşma yok. eşimde sprem azlığı ve morfoloji sorunu var. iki transfer negatif. 3.ye deniyorum şimdi. eşimde varikosel yok. bendeki durumlar böyle. takmıyorum artık, bütün alternatifleri düşündük eşimle, bir plan yaptık, rahatladım sonra da. birkaç kez deneyip başka yollara bakacağız....
saraçoğlunun incir kürünü yapmıştım ikinci tüpten önce, sonrasında aslan pençesi yaptım. artık ondan mı nedir kist oluştu... tam olarak incirden mi aslan pençesinden mi, biliyorsun saraçoğlu uyarıyor işte şu varsa yapmayın, bu varsa yapmayın diye. ben de yok hiçbir şey diye yaptım iki kürü de. bu sefer kist oluşunca 1 ay doğum kontrol hapı kullandım ki atılsın. ama arı sütü bal poleni ben de yapıyorum tek fark ile bal yerine pekmez yapıyorum. biraz değişk oluyor. onda sorun yok allahtan :) çok sağol canım, inşallah bebişlerimiz olur da hem güler hem de sevinç gözyaşı dökeriz...Ben kendim denedim ve gerçekten amh yükseldi. Arı bal polen düzenli yedim. Hergün 1 tatlı kaşığı aç karnına. Saraçoğlu nun kürlerini deneyin işe yarıyor. Rabbim inşaallah nasip eder kendiliğindende başka birşeye gerek kalmaz.
tamam canım, eşiime de yapacağım, çok sağolasınMaşaallah sizde sıkıntı yok gibi. Sen canını hiç sıkma. Vakti gelmemiş sadece. Çok okudum ben burda araştırma yaparken kendime morfoloji ve azlik fazlalık için de eşine kür yedir saraçoğlu ndan bellimi olur belki vesile olur. En azından denedim derdin. Amin canım. Allah yardım etsin bizlere.
Çok ciddiyim deneyin sabırla hiç belli olmaz çok okudum çünkü arkadasimtamam canım, eşiime de yapacağım, çok sağolasın
Hic bisey onermedi bide turkiyenin sayili doktorlarindan isim vermek istemiorum baska doktor arayisindayim bir yanim umudunu kaybetme dio bir yanim yok olmucak dio puff ne bilim iste
Evet haklısınız yumurta olduğu sirece devam bende kurleri hic denememistim ama baskicam bu ay ALLAH berkese evlat nasip etsinMerhaba , benim de amh 0,06 aralık ayı daki tedavimde ilaçsız 2 yumurta oluştmuştu ama negatif sonuçlandı. 2 . Tedavime ilaçlı başladı doktorum yumurtalıklar cevap verecekmi diye. Bu arada ben deha gi tedavi yöntemi daha iyi olur diye bayağı deneyimli ve pahallı bir doktora danışayım dedim... Adam bana doğrudan olursa literatüre geçersin, ne yollara düş ne de paranı savur dedi.. Yeni bir tedavinin başlangıcında bu cümleler beni çok etkiledi. Sonra kendi doktorum bana yumurtan oluştuğu sürece denemelisin ister burda ister başka yerde.. Bir yumurta işi bu iş ilerde keşke cümlesi kalmasın içinde , çocuklu/ çocuksuz/ donör alarak vs. hepsinin uzun vadede sende yaratacağı psikolojik ve sosyolojik etki farklı olacak dedi.. Haklıydı, bir yıl daha deneyecem. 2 yumurta oluştu şimdi Cumartesi opu işlemi var. Demem o ki. Vücudun olgunlaşabİlen yumurta ürettiği süree devam et
Amin canım, ben de hepimiz için dua edeceğim. Rabbim inaşllah hepimizin dualarını kabul eder.Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Bu gece çocuğu olmayan bütün bayanlar İnşallah duamda olcaksiniz. Birbirimize bu gece dua edelim. Unutmayalım birbirimizi.Rabbimiz dualarimzi kabul etsin.Amin
Amin arkadaşım. :))Amin canım, ben de hepimiz için dua edeceğim. Rabbim inaşllah hepimizin dualarını kabul eder.
Amiin canim. Herkesin gecmis kandili mübarek olsunKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Bu gece çocuğu olmayan bütün bayanlar İnşallah duamda olcaksiniz. Birbirimize bu gece dua edelim. Unutmayalım birbirimizi.Rabbimiz dualarimzi kabul etsin.Amin
Hayırlı olsun tedavin.. Vardır belki orda yaptıran.. İlk denememi olcak?Merhaba ben yenı katıldım uludag üniversitesine başladım yaptıran varmı acaba orda
Aminn aminAmiin canim. Herkesin gecmis kandili mübarek olsun
Allah en yakin ve hayirli zamanda güzel haberler almayi nasip etsin insAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?