sana da iyi geceler canım.hayatguzel2015 evet haklisin sagol destegin icin insallah positif sonuclarida yazariz evet kurlere baslicam bakalim hayirlisi iyi geceler cnm
pazartesi başlıyorum tedaviye yeniden :) bakalım doktorum hangi dozu ilacı verecek?Hayırlısı canım haberdar et bizi
Tedaviye nerede başlıyorsun bu araştırmalar sonucu nereye karar verdin paylasır misinpazartesi başlıyorum tedaviye yeniden :) bakalım doktorum hangi dozu ilacı verecek?
koç üniversitesi hastanesi doç. dr. barış ata canımTedaviye nerede başlıyorsun bu araştırmalar sonucu nereye karar verdin paylasır misin
Sağol canım.tedavi nasıl olacak ...bende ankaradan istanbula gidiyorum bahçeci fulyayakoç üniversitesi hastanesi doç. dr. barış ata canım
henüz bilmiyorum yarın öğreneceğim. Allah sana da kolaylık versin, Bahçecide gebe olanların sayısı yüksek. ben sgk raporumu da kullanmak istediğim için koçu seçtim. senin tedavin başladı mı?Sağol canım.tedavi nasıl olacak ...bende ankaradan istanbula gidiyorum bahçeci fulyaya
Allah hayirli güzel haberler almayi nasip etsin sana ve hepimize canim.pazartesi başlıyorum tedaviye yeniden :) bakalım doktorum hangi dozu ilacı verecek?
Evet başladı.amin canım sagol sana da Allah kolaylık versin.merkez hakkında iyi düşüncelerine sevindim.bana havuz yöntemi ile 3 kez opu yapılacak.embriyo birkaç tane olduktan sonra transfer olacak era testi vb. Seyler yapılacak.embriyoya genetik test yapılacak.henüz bilmiyorum yarın öğreneceğim. Allah sana da kolaylık versin, Bahçecide gebe olanların sayısı yüksek. ben sgk raporumu da kullanmak istediğim için koçu seçtim. senin tedavin başladı mı?
kesinlike doğru demiş canım. hem biraz kafanı da dinlersin.Allah hayirli güzel haberler almayi nasip etsin sana ve hepimize canim.
Bende bu ay dinlenip diger adetimle baslamaya karar verdim doktorumda böyle tavsiye etti hemen ertesi ay baslamak rahimi kasar yumurtaligi yorar dedi
kolay gelsin canım, bana da 2. doktorum havuz demişti, ok dedik, ama sonra sadece 4 yumurtam olunca (üzülmüştü çok), bunlardan da 1 tanesi iyi, 1 tanesi geriden embriyo gelince, havuz yapmayacağım, direk transfer edelim 2sini de dedi. ok dedim, ama maalesef olmadı. şimdiki doktorum da havuzun bana uygun olmayacağını düşünüyor, ama bakalım ilaçlar nasıl tepki vereek... genetik test için de önceki doktorlarım zaten kalitesiz tutmaz dediler ve yapmadılar. ki 2 tranfserim de olumsuz oldu. bu sefer dondurulmasını rahmim dinlendirildikten sonra transfer edilmesini talep edebilirim. ERA yı da soracağım. bakalım doktorum ne diyecek :) bu arada ben de geç evlendim, komik bir şekilde hep genç kalacağımı sağlıklı olacağımı düşünmüştüm...yarın gelişmelerden haerdar ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize sağlıklı bebişler bahşetsinEvet başladı.amin canım sagol sana da Allah kolaylık versin.merkez hakkında iyi düşüncelerine sevindim.bana havuz yöntemi ile 3 kez opu yapılacak.embriyo birkaç tane olduktan sonra transfer olacak era testi vb. Seyler yapılacak.embriyoya genetik test yapılacak.
ilk opuyu oldum.1 genetige giden embriyo vardı o da sagliksız geldi.bu da cok normalmiş 40 yasından sonra olunca...zamanında kimseyi bulup veya beğenip evlenemedim.simdi bir kac sağlıklı embriyo pesindeyim.cunki ben ikizim ve eskiden cook sağlıklıydım.simdiye çıkabildim neyseki canim, iste uğraşıyorumm
Bizi tedavin hakkinda biraz bilgilendirir misin sonra ...
Aynı dualarla bilmukabele.kac yaşındasın.su an yoldayım ist.a geliyorum 2. Opu icin muayene olmaya iyi olursam tedavi baßlar.seni tutmayım gece gece :)) benim de 3 yumi buluyorlar.tabi ki genetik yaptırma sen ne fark eder.yeni yöntemin nasil acaba.umarım iyi gelir.arı sütü bal polen cok iyi ve balı biŕ bildik yerden getirtebilirsen.bizde vitamin cok var su ankolay gelsin canım, bana da 2. doktorum havuz demişti, ok dedik, ama sonra sadece 4 yumurtam olunca (üzülmüştü çok), bunlardan da 1 tanesi iyi, 1 tanesi geriden embriyo gelince, havuz yapmayacağım, direk transfer edelim 2sini de dedi. ok dedim, ama maalesef olmadı. şimdiki doktorum da havuzun bana uygun olmayacağını düşünüyor, ama bakalım ilaçlar nasıl tepki vereek... genetik test için de önceki doktorlarım zaten kalitesiz tutmaz dediler ve yapmadılar. ki 2 tranfserim de olumsuz oldu. bu sefer dondurulmasını rahmim dinlendirildikten sonra transfer edilmesini talep edebilirim. ERA yı da soracağım. bakalım doktorum ne diyecek :) bu arada ben de geç evlendim, komik bir şekilde hep genç kalacağımı sağlıklı olacağımı düşünmüştüm...yarın gelişmelerden haerdar ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize sağlıklı bebişler bahşetsin
canım ne demek, ben bir 15 dakikaya yatarım, yarın doktor randevusunda soracaklarıma hazırlık yapıyorum zaten... sana da iyi yolculuklar, güzel güzel gel bakalım istanbula canım. 38 yaşındayım, 39dan 2 ay aldım:) normal tüp bebek olacak ama ben de ilacıımı merak ediyorum, daha önce merional ve puregon vermişti. bakalım bu sefer ne olacak... arı sütü alıyorum, bende de var vitamin sürüsüyle. yarın sabah kaç yumurta görülecek cok meraktayım, eşimde de sperm azlığı var, ona da 8 tane hap içiriyorum. böyle iştee..Aynı dualarla bilmukabele.kac yaşındasın.su an yoldayım ist.a geliyorum 2. Opu icin muayene olmaya iyi olursam tedavi baßlar.seni tutmayım gece gece :)) benim de 3 yumi buluyorlar.tabi ki genetik yaptırma sen ne fark eder.yeni yöntemin nasil acaba.umarım iyi gelir.arı sütü bal polen cok iyi ve balı biŕ bildik yerden getirtebilirsen.bizde vitamin cok var su an
Omega 1000 b12 elevit vsý
Bende merak ediyorum.gecen ay 1 di bekledik iyi geceler canım sagol.senide uyku tutmuyorcanım ne demek, ben bir 15 dakikaya yatarım, yarın doktor randevusunda soracaklarıma hazırlık yapıyorum zaten... sana da iyi yolculuklar, güzel güzel gel bakalım istanbula canım. 38 yaşındayım, 39dan 2 ay aldım:) normal tüp bebek olacak ama ben de ilacıımı merak ediyorum, daha önce merional ve puregon vermişti. bakalım bu sefer ne olacak... arı sütü alıyorum, bende de var vitamin sürüsüyle. yarın sabah kaç yumurta görülecek cok meraktayım, eşimde de sperm azlığı var, ona da 8 tane hap içiriyorum. böyle iştee..
sen kaç yaşındasın bu arada?Bende merak ediyorum.gecen ay 1 di bekledik iyi geceler canım sagol.senide uyku tutmuyor
43 den 2 ay aldım.sen kaç yaşındasın bu arada?
kova burcuyuz desene:) haydi ben yatayım, iyi geceler canım sana, iyi yolculuklar43 den 2 ay aldım.
canım selam, jhocam ile konuştum, gonal f 300 ile başlıyoruz. bende folikül 5 göründü bu ay. dondurulmuşların transfer edilmesi çok yumurtası çıkanlarda endometrium inceldiği için bekletilip transfer ediliyormuş, bende taze olacak büyük ihtimalle, gerek olmayabilir dondurulmuş transferine. sen ne yaptın cnaım43 den 2 ay aldım.
Canım dönüş yolundayım bana ilk kez femara ve yanında bir iģne ile tedaviye başlanıyor.tamda burada okuduklarımı doktora soracakken o az ilacla tedaviyi baslattı.yumi sayısini bilmiyorum tedaviye başlayacak kadar var haydi hayırlı olsun ikimize decanım selam, jhocam ile konuştum, gonal f 300 ile başlıyoruz. bende folikül 5 göründü bu ay. dondurulmuşların transfer edilmesi çok yumurtası çıkanlarda endometrium inceldiği için bekletilip transfer ediliyormuş, bende taze olacak büyük ihtimalle, gerek olmayabilir dondurulmuş transferine. sen ne yaptın cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?