düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

iyi yolculuklar canım, bana da ikinci doktorum az ilaçlı demişti hatta natural siklüs dedi de işte ben doktor değiştirdim bakalım ne olcak. iğneyi vuruldum saat 18:30 gibi, ağrısını unutmuşum kasıklarım ağrımaya başladı şimdiden... ama herşey bebiş içinbebişlerimiz olsun da onlara hazırlık yapalım birlikte

Doğru diyorsun bende göbekten iğne olunca acıdı ya.unutmuşum..iğneyi kendim olmuyorum da igne yapacak merkez bulmalı.sen kendin sanırım bravo.hep birlikte insallah bebek hazırlıgı olsun.su an bir 6 kız var buradan ve merkezden güzel arkadaşlıklarim sagol sen dahil bunu gorelim artik.

Dr bir tane yumurta oluşturalım yapalım dedi tüp bebek. Şuanki yumurtalarin pasif gözüküyor dedi. Ama cylo kullan gel 3.gün adetin dedi. Adet olamiyorum.
Anladim canim benimde amh 0.04 tup dusunuyorum nisan gibi.doktorada gitmedim daha.yas kac

Baya olmus canim ins tup bebek sonucun iyi olur
Ben doğal yolla bile 1 kere deneyemedim. Beynimden işin tedavisi oldum 5 ay oldu. Beyin Dr.um 1 sene cocuk yok dedi. Ama kadın doğumcuya bunu söyledim gel tüp bebek yapalım diyor. Tuhafima gitti

Ben doğal yolla bile 1 kere deneyemedim. Beynimden işin tedavisi oldum 5 ay oldu. Beyin Dr.um 1 sene cocuk yok dedi. Ama kadın doğumcuya bunu söyledim gel tüp bebek yapalım diyor. Tuhafima gitti
Gecmis olsun canim sıkıntın neydi.bir yil demisse bence yumurtani dondur sonra yaparsin

Gecmis olsun canim sıkıntın neydi.bir yil demisse bence yumurtani dondur sonra yaparsin
Beyin tümörü. Her şeyi oluruna bıraktım. Yumurtalarin pasif dedi. Daha tam açıklama yapmadı ilaç bitince adet olursam 3. Gün gideceğim o zaman der heralde.

İnşaallah. Allah büyük. Seninde gönlünün istediği olur tez zamanda inşaAllah

Beyin tümörü. Her şeyi oluruna bıraktım. Yumurtalarin pasif dedi. Daha tam açıklama yapmadı ilaç bitince adet olursam 3. Gün gideceğim o zaman der heralde.
canım cok geçmiş olsun, bence bir doktora daha gitsen iyi olur. bakalım o kadın doğumcu ne diyecek, bu işleri riske etmemek lazım çünkü. çok çok geçmiş olsun.

canım cok geçmiş olsun, bence bir doktora daha gitsen iyi olur. bakalım o kadın doğumcu ne diyecek, bu işleri riske etmemek lazım çünkü. çok çok geçmiş olsun.
Gittim Prof. Endokrine önce o değerlere baktı kadın doğuma gönderdi. Prof kadın doğuma gittim yazdıklarımdan bahsetti.Devlete gitmiştim oda tüp demişti. Saraçoğlu kk üyelerinin yazılarını okuyorum kimseye yüksek fsh ile tüp bebek yapmamislar Prof. Yapalım dedi. Acaba dedim para için mi? Amh düşük fsh yüksek ama elim kolum bağlı radyasyon aldigim için bir şey yapamıyorum sadece aybasi olmaya çalışıyorum. Hergün ari sütü bal polen yiyorum. Hayita falan başlayacağım bu süre içinde. Diyorum dr. Ben çocuk yapamam diyorum 1 sene hala bana yapalım diyor her gittiğimde. Hani bu prof hakkında hiç kötü konuşan yok. Ondan devam ediyorum. Herkes memnun. Burdaki bayanlar en azından çocuk için çalışma vs. Yapiyorlar bunada şükür. Bunu yapamayanlarda var. Öyle bi zamana denk geldiki hepsi. Bundada vardır bi hayır diye bekliyorum. İnşaallah bu imtihandan geçerim. Ailemde falan menopoz yok 50 sindeler hala adet oluyor kadinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…