düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar bende de erken yumurta rezervi sorunu var. kulladıklarımı sizin için paylaşmak istedim.Doktorum önerdi bunlar yumurta sayını arttırmaz fakat kaliteli ve dna sı düzgün yumurta
omega3 2x1
q10 200mg 2x1
dhea 3x1
folik asit bunları yaklaşık 4 ay kadar kullandım.tedavime yakın bu tarifi uyguladım bende faydasını olduğu düşüyorum. çünkü bu tarifi uyguladığım ay 5 yumurtam oluştu 4'ünü işleme aldılar 3'ü döllendi ve 3 gün emriyosu donduruldu.miyomlarım vardı amaliyat olacaktım oyüzden dondurduk havuz yöntemi yapıyorduk 2 ay sonra tekrar tüpbebek bu arada takviye ilaçlarını kullandım sadece sonuç 6 yumurta 4 işlem alındı 3 gün gelişimleri durdu. oyüzden bu tari,fin faydalı olduğunu düşüyorum eşimdede sorunlar var bunuda eklemek istedim. Çooooooook uzun yazdım hakkınızı helal edin.
1 kg. hakikî bal, 50 gr. arı sütü, 250 gr çörek otu, 250 gr. ısırgan tohumu, 100 gr. antep fıstığı tedarik edilir. Isırgan tohumu ile çörek otu öğütülür. Arı sütü ve bala karıştırılarak cam bir kap içerisinde saklanır. Cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için bir folyo sarılır. Sabah akşam aç karnına 41 gün yemeye devam edilir

Merhaba canim oncelikle geçmiş olsun. Malesef bu sorun tüp bebekte bile çoğu zaman başarısız oluyor..
Doktorlar tüp bebeğin en zor gurubu olarak adlandırıyor erken yumurta yetmezliğini..
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu uğurda maddi manevi çabalayan herkesi en yakin zamanda muradına erdirsin insallah..
Önerilerin için teşekkürler bende dhea q10 ve bir kac vitamin daha vardi adilarini hatırlayamıyorum tedaviye baslamadan 3 ay kullandim sabah akşam arisutu kullandım ve tedavi sirasinda incir kuru yaptim.
Bunlara ragmen 4-5 tane yumurta büyümeye başladı. Opu oldu biş ve kalitesiz çıkti.. Ne yaptiysam olmadi anlayacağın canim bende ne yapacağımı bilemiyorum artik tedaviyi biraktim

Ve garip olan şey. Ulturasonda 10-12 tane yumurta görünüyor ama gelişmiyo ve kalitesiz oluyo.
Doktor diyo ki Ulturasonda yumurta görünüyo kan tahlillerin hiç yumurta cikmayacak kadar kötü degil ama olmuyo nedenini anlamiyorum diyo. Kromozon analizi yaptirdik genetikte mi problem var diye oda temiz cikti

Buarada 4 kez tedavi oldum bi kez bile kaliteli yumurta elde edemedik

merhaba bende bu dertten yeni bir konu açacakken senin yazını buldum bende aynı dertten muzdaribim. Yumurta boş yada kalitesiz çıkıyor
Merhaba. .üzüldüm aynı durumda olmamıza .Bugün benimde yine tedavim iptal oldu yumurta büyümediği için. .

Allah allah niye oluyor acaba ?
Nerde tedavi gördün. ? Benimde yumurta bir yada iki oluyo oda bazen büyümüyor..senin var seninde kaliteli cikmiyor kaç yaşındasın ? Benimki yaşla alakalı birazda.

Teşekkür paylaşım için. Allah yardımcımız olsun..maşallah 3 embiriyonuz var..inşallah bebek olurlar rabbim ol der..

Teşekkür paylaşım için. Allah yardımcımız olsun..maşallah 3 embiriyonuz var..inşallah bebek olurlar rabbim ol der..
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ameliyat oldum şimdi nisanı bekliyorum tekrardan tüp bebek mi yoksa dondurulmuşlarla devam edeceğiz onuı kararlaştıracağız.

Arkadaşlar merhaba, ben de aynı durumdayım, amh 0,06 erken menopoz..sol yumurtalık boş, sağ taraf boşalmak üzere...9 Aralık'ta ilk muayeneye gittim, şansım yaver gitti ve 14 aralık'ta 2 yumurta toplandı ve döllenip donduruldu, ilaçsız protokol benimki...şimdi adet olmayı bekliyorum, transfer sürecinin başlaması için, umarım güzel sonuçlanır...

İyi sabahlar arkadaslar benim de amh dusuk 0.2 yas 37 bir veya iki yumurta olsyr. 2 tup girisimi oldu ilacli igneli vs.Basarisiz oldu simdi en azindan ilacssiz ya da az ilacli tedavi yapilacak ins bakalim.Havuz sisteminde yapılmayacak normal yapacak gene.
Rabbim bizi de güldursün arkadaslar.
Artık cok yiprandım

Allah allah niye oluyor acaba ?
Nerde tedavi gördün. ? Benimde yumurta bir yada iki oluyo oda bazen büyümüyor..senin var seninde kaliteli cikmiyor kaç yaşındasın ? Benimki yaşla alakalı birazda.

Yasim 23. Gaziantep Doç. Rusen Atmaca'da tedavi gordum iki yumurta toplnadi kalitesiz.
İstanbul Por. Bülent Tıraş'ta tedavi gördüm 2 yumurta toplandi biri bis biri kalitesiz cikti.
İzmir İrenbe Kaan Bozkurt'ta tedavi gordum birinde uç yumurta birinde bes yumurta toplandi ama hepsinde sonuc ayni

MasAllah
Hayret ediyorum amh 0.06 iken kaliteli yumurta cikiyor. Benim amh 1.0 ama kalireli yumurta elde edemiyoruz.. Mucize gibi Allah hamile haberlerini akmayi nasio etsin canim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..

Arkadaşlar burdan hepinizi takip edeceğim.
Gelişmelerinizi, Tedavi sürecinizi bu biş yumurtalara icin nasil bi yol izliyorsunuz herşeyi yazin konuşalım

Böyle boş yumurta cikan bakiyorum diger topiklere konulara cok az. Burda toplanalim ortak sıkıntılımızı masaya yatiralim ve insAllah cozum bulalimm

Canim geçmiş olsun bu başarısız denemeleri bende yasadim o yuzden seni cok iyi anlıyorum..
İlaçsız tedaviyi biraz anlatir misin ?
Ben şöyle düşünmüştüm eğer benim yumurtalarim yüksek doz ilaclara bile cevap vermiyorsa ilacsiz hic şansım yok Dogru mu düşünüyorum?

Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ameliyat oldum şimdi nisanı bekliyorum tekrardan tüp bebek mi yoksa dondurulmuşlarla devam edeceğiz onuı kararlaştıracağız.
Ne amalıyatı olmuştun

Evet cnm haberleşelim ..birbirimizin tedavi şeklini anlatalım.

Çok ilaçlada olmuyor bizim malesef boşuna hormon yüklenmiş oluyor.benim öyle oldu boşa gitti hep tedavi çok ilaçlada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…