düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

Iyi bari 2 tane dondurulmus..tekrarmi
Hiçmi ilaç kullanmadın ? Iyi bari iki tane dondurulmuş inşallah iyi sonuçlanr..peki tekrarmı yumuta toplancak ?

MasAllah
Hayret ediyorum amh 0.06 iken kaliteli yumurta cikiyor. Benim amh 1.0 ama kalireli yumurta elde edemiyoruz.. Mucize gibi Allah hamile haberlerini akmayi nasio etsin canim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..

Çok teşekkür ederim, umarım hepimiz için iyi olur, benim de ilk gittiğim ve amh testi yaptırdığım doktor ( tüp bebek uzmanı aynı zamanda) bana, tedaviye başlamam konusunda iyi düşünmemi, çünkü benden yumurta toplanma, toplansa bile döllenme ihtimalinin çok düşük olduğunu söylemişti, ilk seferde tutmasına da imkansız dedi...şimdi ilk denememi yapacam, yunurta var ama ben yine de çok umutlanmak istemiyorum

; ( ; (

Hiçmi ilaç kullanmadın ? Iyi bari iki tane dondurulmuş inşallah iyi sonuçlanr..peki tekrarmı yumuta toplancak ?

Tedavinin ilk günü 3 iğne verdi ve 4. Gün gel dedi ben o arada adet oldum zaten iğneleri kullanırken..gittim ve bana ilaçların bende işe yaramayacağını, yumurtaların zamansız çatladığını söyledi..sonrasında ilaç kullanmadım, sadece opu işleminden 2 gün önce çatlatma engelleyici iğne kullandım, sonra da çatlatma iğnesi oldum ve 36 saat sonra yumurtalar toplandı...bunun dışında folik asit dışında hiç bir ilaç, vitamin vs. vermedi

Önce havuz işlemi yapacaz demişti, sonra vazgeçti..embriyolar 5 hücreli donduruldu, şubat başında transfer yapılacak...bakalım

Had
Önce havuz işlemi yapacaz demişti, sonra vazgeçti..embriyolar 5 hücreli donduruldu, şubat başında transfer yapılacak...bakalım
Hadi hayırlısıyla tutar devamı gelir kucağına alır büyütürsün inşallah cnm..

Çok ilaçlada olmuyor bizim malesef boşuna hormon yüklenmiş oluyor.benim öyle oldu boşa gitti hep tedavi çok ilaçlada.
Canim peki sen mini tüp bebek tedavisini denedin mi nasil oluyor ? Bir kac kez duydum ama tam bilmiyorum

Evet cnm benim mini tup bebek oluyor. .yani az ilacla büyüyen yumurtayı alıyorlar. Klomen veriyor bana dr.ama bu sefer büyümedi yumurtam iptal oldu dün yinr tedavim
Canim peki sen mini tüp bebek tedavisini denedin mi nasil oluyor ? Bir kac kez duydum ama tam bilmiyorum[/QUOTE

Evet cnm benim mini tup bebek oluyor. .yani az ilacla büyüyen yumurtayı alıyorlar. Klomen veriyor bana dr.ama bu sefer büyümedi yumurtam iptal oldu dün yinr tedavim
Canim peki sen mini tüp bebek tedavisini denedin mi nasil oluyor ? Bir kac kez duydum ama tam bilmiyorum[/QUOTE

Peki minide sans daha dusuk değil mi ? Mini tedaviyle kaliteli yunurta elde entti mi doktorun canim ?

kızlar merhaba. benim fsh 9.48 çıktı. amh testi yaptırmalı mıyım sizce? ve ne kadara yapılıyor bilgi verebilir misiniz ?

kızlar merhaba. benim fsh 9.48 çıktı. amh testi yaptırmalı mıyım sizce? ve ne kadara yapılıyor bilgi verebilir misiniz ?
Merhaba canim benimde fsh 9.56
Amh degerine baktır tabiki tedavi oldun mu daha önce ?

Ben geçen sene 145 liraya yaptırmıştım. Fiyat değişti mi bilmiyorum.

Bi kez klomen denedim o da olmadı. Siz neler yaptınız, hamile kalabildiniz mi hiç
hayır malesef.. Tüp bebek tedavisi oldum ama kaliteli yumurta çıkmadı trasfer iptal oldu...
benim durumum çok enteresan sorun olmamasına ragmen bir türlü yumurta elde edemiyoruz

Tüp bebeğe başlicak olanlar şuan tedavide olanlar nerdesiniiz
hangi şehirde\hastanedesiniz doktorunuz kim kaçıncı tedaviniz anlatın konuşalım derdimize ortak olalım.. Bizi bizden başkası anlamazz

Bi kez klomen denedim o da olmadı. Siz neler yaptınız, hamile kalabildiniz mi hiç
diğer hormon değerlerin kaç lh değerin kaç oda önemli. Doktor tüp bebek deneyin dedi mi birde ne zamandır bebik istiyorsun çook soru oldu ama anlat derdini konuşalım diye soruyorum canım

diğer hormon değerlerin kaç lh değerin kaç oda önemli. Doktor tüp bebek deneyin dedi mi birde ne zamandır bebik istiyorsun çook soru oldu ama anlat derdini konuşalım diye soruyorum canım
Lh 6 küsur, fsh 9.48. Tüp bebek denmedi çünkü daha erken. Bi 15 ay filan oldu işte. Gonal f iğnesi dedi ben daha başlamadım kararsız kaldım

Hmm anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insAllah tüp bebek tedavisine gerek kalmaz maddi manevi yıpratıcı bi tedavi Allah yardimcimiz olsun

Merhabalar ben uzun zamandır kulübü takip ediyordum. Şimdi o kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki, en azından benimle aynı derdi yaşayan, beni anlayacak birilerine ihtiyaç duyuyorum.
31 yaşındayım, amh 1,06, fsh 12..
İki farklı yerde iki ayrı tüp denemem oldu. Fakat ikisinde de kalitesiz çıktı yumurtalar, tedavim yarım kaldı.
Dr. Bir kez daha deneyelim, olmazsa tekrar denemenin bir faydası olmaz çünkü değerlerinize göre çok daha kötü rezerviniz anladığıma göre dedi. 3 ay boyunca kullanmam içinde dhea, Q10 ve ace selenyum, folik asit yazdı. Hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Bu yaşta böyle birşeyle karşılaşacağım aklımın ucundan geçmezdi, hala kabullenemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…