Iyi bari 2 tane dondurulmus..tekrarmiArkadaşlar merhaba, ben de aynı durumdayım, amh 0,06 erken menopoz..sol yumurtalık boş, sağ taraf boşalmak üzere...9 Aralık'ta ilk muayeneye gittim, şansım yaver gitti ve 14 aralık'ta 2 yumurta toplandı ve döllenip donduruldu, ilaçsız protokol benimki...şimdi adet olmayı bekliyorum, transfer sürecinin başlaması için, umarım güzel sonuçlanır...
Hiçmi ilaç kullanmadın ? Iyi bari iki tane dondurulmuş inşallah iyi sonuçlanr..peki tekrarmı yumuta toplancak ?Arkadaşlar merhaba, ben de aynı durumdayım, amh 0,06 erken menopoz..sol yumurtalık boş, sağ taraf boşalmak üzere...9 Aralık'ta ilk muayeneye gittim, şansım yaver gitti ve 14 aralık'ta 2 yumurta toplandı ve döllenip donduruldu, ilaçsız protokol benimki...şimdi adet olmayı bekliyorum, transfer sürecinin başlaması için, umarım güzel sonuçlanır...
MasAllah
Hayret ediyorum amh 0.06 iken kaliteli yumurta cikiyor. Benim amh 1.0 ama kalireli yumurta elde edemiyoruz.. Mucize gibi Allah hamile haberlerini akmayi nasio etsin canim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Yasim 23. Gaziantep Doç. Rusen Atmaca'da tedavi gordum iki yumurta toplnadi kalitesiz.
İstanbul Por. Bülent Tıraş'ta tedavi gördüm 2 yumurta toplandi biri bis biri kalitesiz cikti.
İzmir İrenbe Kaan Bozkurt'ta tedavi gordum birinde uç yumurta birinde bes yumurta toplandi ama hepsinde sonuc ayni
Iyi bari 2 tane dondurulmus..tekrarmi
Hiçmi ilaç kullanmadın ? Iyi bari iki tane dondurulmuş inşallah iyi sonuçlanr..peki tekrarmı yumuta toplancak ?
Iyi bari 2 tane dondurulmus..tekrarmi
Hiçmi ilaç kullanmadın ? Iyi bari iki tane dondurulmuş inşallah iyi sonuçlanr..peki tekrarmı yumuta toplancak ?
Hadi hayırlısıyla tutar devamı gelir kucağına alır büyütürsün inşallah cnm..Önce havuz işlemi yapacaz demişti, sonra vazgeçti..embriyolar 5 hücreli donduruldu, şubat başında transfer yapılacak...bakalım
Canim peki sen mini tüp bebek tedavisini denedin mi nasil oluyor ? Bir kac kez duydum ama tam bilmiyorumÇok ilaçlada olmuyor bizim malesefboşuna hormon yüklenmiş oluyor.benim öyle oldu boşa gitti hep tedavi çok ilaçlada.
Canim peki sen mini tüp bebek tedavisini denedin mi nasil oluyor ? Bir kac kez duydum ama tam bilmiyorum[/QUOTE
Canim peki sen mini tüp bebek tedavisini denedin mi nasil oluyor ? Bir kac kez duydum ama tam bilmiyorum[/QUOTE
Peki minide sans daha dusuk değil mi ? Mini tedaviyle kaliteli yunurta elde entti mi doktorun canim ?Evet cnm benim mini tup bebek oluyor. .yani az ilacla büyüyen yumurtayı alıyorlar. Klomen veriyor bana dr.ama bu sefer büyümedi yumurtam iptal oldu dün yinr tedavim
Merhaba canim benimde fsh 9.56kızlar merhaba. benim fsh 9.48 çıktı. amh testi yaptırmalı mıyım sizce? ve ne kadara yapılıyor bilgi verebilir misiniz ?
Ben geçen sene 145 liraya yaptırmıştım. Fiyat değişti mi bilmiyorum.kızlar merhaba. benim fsh 9.48 çıktı. amh testi yaptırmalı mıyım sizce? ve ne kadara yapılıyor bilgi verebilir misiniz ?
Bi kez klomen denedim o da olmadı. Siz neler yaptınız, hamile kalabildiniz mi hiçMerhaba canim benimde fsh 9.56
Amh degerine baktır tabiki tedavi oldun mu daha önce ?
hayır malesef.. Tüp bebek tedavisi oldum ama kaliteli yumurta çıkmadı trasfer iptal oldu...Bi kez klomen denedim o da olmadı. Siz neler yaptınız, hamile kalabildiniz mi hiç
diğer hormon değerlerin kaç lh değerin kaç oda önemli. Doktor tüp bebek deneyin dedi mi birde ne zamandır bebik istiyorsun çook soru oldu ama anlat derdini konuşalım diye soruyorum canımBi kez klomen denedim o da olmadı. Siz neler yaptınız, hamile kalabildiniz mi hiç
Lh 6 küsur, fsh 9.48. Tüp bebek denmedi çünkü daha erken. Bi 15 ay filan oldu işte. Gonal f iğnesi dedi ben daha başlamadım kararsız kaldımdiğer hormon değerlerin kaç lh değerin kaç oda önemli. Doktor tüp bebek deneyin dedi mi birde ne zamandır bebik istiyorsun çook soru oldu ama anlat derdini konuşalım diye soruyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?