Merhaba canim ayni seyleri bende yasadim kan tahlillerim cok kötu olmamasina ragmen ulturasonda yumurta gorunmesine ragmen hic kaliteli yumurta olmuyo bos cikiyo doktor kirk yasindaki bir kadin gibi yumurtalığın dedi..Merhabalar ben uzun zamandır kulübü takip ediyordum. Şimdi o kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki, en azından benimle aynı derdi yaşayan, beni anlayacak birilerine ihtiyaç duyuyorum.
31 yaşındayım, amh 1,06, fsh 12..
İki farklı yerde iki ayrı tüp denemem oldu. Fakat ikisinde de kalitesiz çıktı yumurtalar, tedavim yarım kaldı.
Dr. Bir kez daha deneyelim, olmazsa tekrar denemenin bir faydası olmaz çünkü değerlerinize göre çok daha kötü rezerviniz anladığıma göre dedi. 3 ay boyunca kullanmam içinde dhea, Q10 ve ace selenyum, folik asit yazdı. Hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Bu yaşta böyle birşeyle karşılaşacağım aklımın ucundan geçmezdi, hala kabullenemiyorum..
Aynen.. Bana da öyle dedi dr. Yumurtalıkların 40 yaşında. Bir çare bir sonraki tedaviyi bekliyorum, hem bi an önce olsun istiyorum; hemde olmasın,Merhaba canim ayni seyleri bende yasadim kan tahlillerim cok kötu olmamasina ragmen ulturasonda yumurta gorunmesine ragmen hic kaliteli yumurta olmuyo bos cikiyo doktor kirk yasindaki bir kadin gibi yumurtalığın dedi..
Bende 4 kez tedavi oldum ve yapmadığım sey kalmadi.. O vitaminlerden aylarca kullandim ari sütleri incir kürleri.. Olmayinca olmuyor işte..
Yani yanlız değilsin arkadaşım cok iyi anlıyorum seni
Zaten kabul edilecek bir durum değil. Şu dünyada kim asla anne olmayacağını kabul edebilir ki...
Başlayınca haberdar et bizi canim Allah'tan ümit kesilmez bi bakarsin olur ins.Aynen.. Bana da öyle dedi dr. Yumurtalıkların 40 yaşında. Bir çare bir sonraki tedaviyi bekliyorum, hem bi an önce olsun istiyorum; hemde olmasın,
o umudum bende baki kalsın..
Başka drlara gitsem mi diye düşünüyorum, ama sonuç değişmeyecek sanırım. Bende bir umut, bal-çörekotu karışımı, soğan kürü fln başladım. Zaten 4/5 taneden fazla yumurtam olmuyor, şu ana kadar döllenebilende olmadı. Bir umut belki kalitesi düzgün bir tane gelir Gerçi bu stresle olacaksa da olmaz
İnş., tabiiki yazarım. Bu arada bende düşük dozlu ilaç istiyorum tedavide.Başlayınca haberdar et bizi canim Allah'tan ümit kesilmez bi bakarsin olur ins.
Evet.iki tane donduruldu hamdolsun.Peki minide sans daha dusuk değil mi ? Mini tedaviyle kaliteli yunurta elde entti mi doktorun canim ?
Burda hepimiz aynı durumdayız malesef..Allah hepimize yardım etsin inşallah. .bende çok çaresizim..yumurtam büyümüyor yada boş çıkıyor. .sürekli dr.gifip geliyorum..çok yoruldum..hep hayal kırıklığı. .Merhabalar ben uzun zamandır kulübü takip ediyordum. Şimdi o kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki, en azından benimle aynı derdi yaşayan, beni anlayacak birilerine ihtiyaç duyuyorum.
31 yaşındayım, amh 1,06, fsh 12..
İki farklı yerde iki ayrı tüp denemem oldu. Fakat ikisinde de kalitesiz çıktı yumurtalar, tedavim yarım kaldı.
Dr. Bir kez daha deneyelim, olmazsa tekrar denemenin bir faydası olmaz çünkü değerlerinize göre çok daha kötü rezerviniz anladığıma göre dedi. 3 ay boyunca kullanmam içinde dhea, Q10 ve ace selenyum, folik asit yazdı. Hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Bu yaşta böyle birşeyle karşılaşacağım aklımın ucundan geçmezdi, hala kabullenemiyorum..
Amin Allah yar ve yardımcımız olsun..Burda hepimiz aynı durumdayız malesef..Allah hepimize yardım etsin inşallah. .bende çok çaresizim..yumurtam büyümüyor yada boş çıkıyor. .sürekli dr.gifip geliyorum..çok yoruldum..hep hayal kırıklığı. .
fsh ve amh in kac cnm neden buyumuyrAllah allah niye oluyor acaba ?
Nerde tedavi gördün. ? Benimde yumurta bir yada iki oluyo oda bazen büyümüyor..senin var seninde kaliteli cikmiyorkaç yaşındasın ? Benimki yaşla alakalı birazda.
Ay maşAllah canim 2 tane mi bizim durum için çok iyi bence peki bu embriyoda miniyle mi oldu ? Bende arastiriyorum da mini tüp bebeği olumlu sonuc alan var mi diye bakiyorum yoksa boşuna baslamayayim umitlenmeyeyim..M Matmazela cnm sormuşsunya nerde tedavi oluyorsunuz hangi şehirde diye..
Ben denizlide özel sağlık hastanesinde tedavi oluyorum. .mini tüp bebek yani az ilaçla. .ama çok ilaçta kullandım değişen bişey olmadı. .az ilaçla eğer yumurta büyürse tedavi devam ediyor..şimdilik iki embitiyom var hamdolsun..
Benim 4 tedavimde de ya boş ya kalitesiz çıktıSizin tedavilerinizde hiç döllenme olmadı mı hepsi boş mu çıktı. .
Bende ayni durumdayim tekrar başlayasım yok..Burda hepimiz aynı durumdayız malesef..Allah hepimize yardım etsin inşallah. .bende çok çaresizim..yumurtam büyümüyor yada boş çıkıyor. .sürekli dr.gifip geliyorum..çok yoruldum..hep hayal kırıklığı. .
Aral bey iyidir..benimde doktorumdu..Bende izmir'deyim. Tedavilere tınaztepe hastanesinde Erdal beyle başladım,
Boşu boşuna 1 yılım gitti orada. Şuan Aral bey'e gidiyorum, özel muayene.
Fsh 16 larda amh 0,15 di 1,5 yil önce.F
fsh ve amh in kac cnm neden buyumuyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?