Gebeliğe Hazırlık Düşük Amh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aselarven

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
9
1
1
38
Herkese Merhaba
4 ay önce 1.5 aylık bebeğimi kaybettim.ilk defa hormon testlerimi yaptım amh 0.32 fsh 16.97 çıktı sonuçlarımı gösterdiğim doktorlar hemen tüp bebek için gitmem gerektiğini söylendi bu olaya pek sıcak bakmadım zaten 6 yıldır korunuyordum ilk denemede korunmasız şekilde gebelik oluştu bu değerlere sahip olup gebe kalan var mıdır

Gebelik değil ama düşük amh ve yumurta rezervini bal,propolis.arı ekmeği.arı sütü gibi arı ürünlerinin karışımından kullandım hem amh değerim yükseldi hemde yumurta rezervim çoğaldı 0.42den 1.75 çıkardım hemde toplamda 4-6 arası rezerv varken 8-10 a çıkarttık doktorum şok oldu faydasını görende çok ben instagram balcı mesuttan almıştım bu karışımı

Bende d vitamini koenzim ve omega aldım kullanıyorum 3 ay sonra tekrar testlerini veririm dediklerinizi de kullanacağım inşallah fayda görürüm peki gebe kaldınız mı

Gebelik şuan belirsiz reglim 1,5 gün geçti dün olmam gerekiyordu ama hala tık yok kullanıp fayda gören çok fazla kişi var bi bak derim

Bu arada bu karışımı ne kadar süre kullandın

Bu arada bu karışımı ne kadar süre kullandın
2kiloluk kavanozla geliyor hatta biz eşimdede sperm sorunu olduğu için eşli paket tercih ettik ki ona da faydası oldu o kavanoz bitene kadar kullandım şimdi ara ara hala yiyorum bir çok şeye faydası olduğu için ama ilk kavanozda gördüm faydasını

Harika nerden sipariş verdiniz

Merhabalar dün test yaptım erken gebelik testi ikisinde de çift çizgi çıktı bugün aldım tekrar denemek için iki tane erken 2 tane kaset test aldım ama bugün onlarda çıkmadı sizce hamilemiyim yoksa değilmişim reglıma 6 gün kaldı

Son 2 gün kala reglinize tekrar yapın doğru sonuç o zaman çıkar

Şimdi baktım da bir kaç ürünü var ben hangisini sipariş edeceğim kusura bakma çok sordum
Sor tabi sorun değil en ufak faydasınolursa ne mutlu banakadınlar için olan karışımdan istiyorum demeniz yeterli ama ben sana fotoda atayım bende öyle sipariş vermiştim durumumuda anlatmıştım

Eklentiler

• IMG_2337.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 10
Bazı test markaları yalancı sonuç verebiliyormuş avox en iyisi diyorlar ama bilmiyorum en güzeli 2 gün kala yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…