düşük beta hcg değeri ve yavaş yükselmesi ile sağlıklı gebelik yaşayan var mı???

Arkadaslar test gunüm Pazartesi 36,9 cikti Çarşamba gunu ise 44,49 normalde iki gune bir katlamasi gerekir dedi bugun hemşireler ile konustum yarın gel birde progestorona bakalım dedi ama pek umutlu konuşmadı dua edin arkadaslar lutfennnnnnnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de 19 canım pek parlak degil durumum..umarım seninki artar..benimki de...progestorona niçin bakıyorlar canım acaba?

Canım bugun de 28 cikti degerim düşüyor kimyasal gebelik olabilir Pazartesi yine bakacaklar kan sonucuma

Bana pozitif dediler ilaci jeli birakma dediler pazrtsi yeni test dediler ben deger dusuk ama dedim hic oyle dusunmeyin pozitif gorunuyo dediler pzrtesi 60a yaklasirsa iyiymis 13gun olscak pzrtesi.senin yukselmen nasil

Canim degein dusmusse kimyasalmis benim pzrtesi duserse anlicam ins dusmez hakkimizda hayirlisi erkfatin artiyor mesela masallah.

Insallh düşmez degerin canım banada Pazartesi bakacaklar kanıma bakalım ne olacak hayirlsi :/

dunku umuduum azalıyor yavas yavas 19diyorum ne ki yani 40 ustu olaydı belki umudum olurdu canım artık benim için yeni tedavi haziran sonu gibi kafamı toplar biraz kilo veririm ne yapayım..sen de gelişmeler var mı canım 28e dusmuştu bi daha mı bakılcak?

Canım 28 e düştü Pazartesi bir daha bakalim dediler olmazsa bende bi kac ay kilo verip spor yapacagım sonra baslarım tedaviye Allah nasip ederse , birde bilmediğim kimyasal yeelim olunca ne oluyor her hangi bi zararı varmı bana adet kendiliğinden mı olacağım ki?? Sende umudunu kaybetme insallh Rabbim mucizesini gösterir bize

evet herhalde degerlerim düşer adet olurum yanı bi gelişme olmazsa allahtan umıt kesilmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…