- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
- Konu Sahibi mitokondri06
-
Arkadaslar benim testimin sonuclari
1.si 13.86
2.si 30 .68
3.su 40.6 sizce az mi ya moralim bozuldu 3.unun 60 olmasi gerekiyordu de mi
yooievet 3,test biraz az yukselmış cnm
kanama falan varmı
Canım hamileliğin devam etmismydi bu degerlerle
Anladım xnm benimde devam etmedi malesef bnde suan tekrar başlamak için yer arıyorum inş hayirlsi olur hakkımızdaB beatiful81 malesef canim tekrar denicem ama nerde yaptiracagima karar veremiyorum.
Coook geçmiş olsun hayırlısıyla kucağınıza akarız inşallah bu sefer bnce tekrar araştırmalara başladım.Anladım xnm benimde devam etmedi malesef bnde suan tekrar başlamak için yer arıyorum inş hayirlsi olur hakkımızda
Senin ilk denemen hangi hastanedeydi cnm ve baslicakmisin hemen tekrarCoook geçmiş olsun hayırlısıyla kucağınıza akarız inşallah bu sefer bnce tekrar araştırmalara başladım.
Benim ilk denemem Dr. Ahmet Bostanci'nın özel muayenesindeydi dondurulmuş embroyalrm vardı onlari da denedm tutmadı 3.dnemeye baslicam hayırlısıyla adet donemimi bekliyorum bakalimSenin ilk denemen hangi hastanedeydi cnm ve baslicakmisin hemen tekrar
Şimdi hangi merkez de başlıcak sin pekiBenim ilk denemem Dr. Ahmet Bostanci'nın özel muayenesindeydi dondurulmuş embroyalrm vardı onlari da denedm tutmadı 3.dnemeye baslicam hayırlısıyla adet donemimi bekliyorum bakalim
hala karar veremedim ama sanırım ahmet beye devam edicem sen nereyi düşünüyosn araştırmalar nasıl gidiyoŞimdi hangi merkez de başlıcak sin peki
Ben dün seval tasdemir le görüşmeye gittim bize lenfosit aşısı uygulaması gerektiğini söyledi ve hemen sonrasında da histereskopi önerdi daha sonrada tuo bebeğe baslayabikirz eşimin morfoloji 1 o yüzden normal yolla çocuk olmasi biraz zor dedi Bakalım çok beğendik doktoru ama nasıl bir süreç izliycez suan kafam çok karışık haftaya da bahcecwiyle on görüşme yapmak istiyorum ve bi kaç yerle daha ona göre karar vericem farklı bişeyler uygulasinlar istyrm cnm ins iyi sonuçlar aliriz sen duydun mu hiç bu asiyihala karar veremedim ama sanırım ahmet beye devam edicem sen nereyi düşünüyosn araştırmalar nasıl gidiyo
Yok hiç duymadım benim tüplerim kapalıydı ilk histerospiki yapıldıktan sonra karar verildi tüp bebeğe senn ilk hamileliğin normal yolla mi olmustuBen dün seval tasdemir le görüşmeye gittim bize lenfosit aşısı uygulaması gerektiğini söyledi ve hemen sonrasında da histereskopi önerdi daha sonrada tuo bebeğe baslayabikirz eşimin morfoloji 1 o yüzden normal yolla çocuk olmasi biraz zor dedi Bakalım çok beğendik doktoru ama nasıl bir süreç izliycez suan kafam çok karışık haftaya da bahcecwiyle on görüşme yapmak istiyorum ve bi kaç yerle daha ona göre karar vericem farklı bişeyler uygulasinlar istyrm cnm ins iyi sonuçlar aliriz sen duydun mu hiç bu asiyi
Anladım cnm benim tuplerimde sıkıntı yok asinda yeni rahim filmi cekildim temiz ama ben normal yolla hamile kalamadim zaten cnm hiç ilk asilama oldum hiç tutmadı sonra tüp bebek yapıldı boş gebelik ve kürtaj sonraki tüp bebekde düşük oldu cnm suan esimde sikinti çıktı morfoloji sınırda galiba ameliyat olacak doktoru nu bekliyoruz bakalimYok hiç duymadım benim tüplerim kapalıydı ilk histerospiki yapıldıktan sonra karar verildi tüp bebeğe senn ilk hamileliğin normal yolla mi olmustu
Canım merhaba bahçeciyi tavsiye ederim kesinlikle merkez arayışındaysan eğer doktorum sabri cavkaytar farklı yerdeki 2 denememden sonra bahçecide ilk denememde gebe kaldım Allaha şükür bahçeci kesinlikle doğru merkezhala karar veremedim ama sanırım ahmet beye devam edicem sen nereyi düşünüyosn araştırmalar nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?