- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi mitokondri06
-
yok canim benim ilk denemem iki kez asilama yaptirdim zeynep kamilde istanbulda bir kez laporoskopik cikolata kisti ameliyati bir kez histeroskopi oldum histeroskopi de polip alindi cok kucuk uc ad hemen arkasina tup bebek yaptirdim ozelde cunki benim raporumun cikmasina alti ay vardi boyle iste devamini biliyosun
insallah canim daha atlattim saymiyorum bakalim RAB bim hakkimizda hayirlisini versin
insallah canim daha atlattim saymiyorum bakalim RAB bim hakkimizda hayirlisini versin
iyi akşamlar canım
Merhaba.Kizlar benim ilk deneme 29yaşindayim hastanedebeni14cu gün çagardilar ben dayanamadim 10cu gün sagalik hocadan kan testi yaptirdim sonüç0.1çikti. Yaren 14cı gün.hastanede gideyim mi gitmiyim mi karar veremedim. Ama ayin 7sinde normalde adet olacaktim ama olmasim.sizce bişeyi degiştirebilirmi? Lutfen cevap verın
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
var benim. 2 kat yükselmek zorunda değil.Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?
Her zaman iki kat yükselmek zorunda değil canım artış olumlu yönde değerlendiriliyor o sebeple canını hiç sıkma. Bol su iç istirahat et protein ye.Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?
var benim. 2 kat yükselmek zorunda değil.
Her zaman iki kat yükselmek zorunda değil canım artış olumlu yönde değerlendiriliyor o sebeple canını hiç sıkma. Bol su iç istirahat et protein ye.
hiç belli olmaz umudunu yitirme.mrb benimde kan değerim 6.99 çıktı 12 gün sizce yükselirmii;(
inşallah mucize gbi olurdu ama ümidm yokhiç belli olmaz umudunu yitirme.
Niye moralini bozdun ki ????Merhaba kızlar bugün 12. Günüm ve test sonucum 34,91 moralim çok bozuldu yükselirmi yada böle olanlar varmı
Canım benim tüp bebekNiye moralini bozdun ki ????
Bence Harika bir değer benim adete 4 gün kala değerim 21,7 çıkmıştı.
Binlerce şükür oğlum sağlıkla büyüyor inşallah Sağlıkla da doğacak.
bugün testi tekrarla bakalım.Canım benim tüp bebek
Normalde 12. Gün en az 60lard çıkmış herkesin benim normalde. Çok düşük ve çok korkuyorum
Hayırlısı olsun canım benim de aşılama ile oldu gebeliğim 14. Gün 21 çıkmıştı. İnşallah bebişin seninledir.Canım benim tüp bebek
Normalde 12. Gün en az 60lard çıkmış herkesin benim normalde. Çok düşük ve çok korkuyorum
Nasıl iki kat yükselmezse sorun değil mivar benim. 2 kat yükselmek zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?