Düşük gerçekleşmişmidir

Yaşadığın yer etken maddiyat etken psikolojim iyi değil şu an o etken babası olmadan çocuk ne kadar mutlu bir yaşam geçirir o etken çok zor bi durum yaşamadan bilinmyormuş
Haklisin sende kendince elbette.seni yargılamak istemem.yazilanlari baştan sona okudum.bebek düşmediyse ve sağlıklı bir gebelikse kıyma o cana derim.Rabbim verdiyse bir bildiği vardır,maddiyatı da bence düsünmeyin Allah kullarindan daha iyi bilir ki her canli rizkiyla doğar.

bende başından beri okudum arkadaşa H hican87 katılıyorum

Tabi rabbim en iyisini bilir ne kadar çabalarsak çabalayalım ol deyince olur

Çok geçmiş olsun, lütfen doktora gitmeye devam edin, Allah korusun sağlığınız riske girmesin.

Bu arada yöntem hem sağlığı riske atacak türden hem de yasal değil bu sebeple sizlerden ricam konuda ilaç ismi vb geçmesin, siteyi okuyan yüzlerce ziyaretçi arasında bir kişi bile bunu denemeye kalkarsa üzülürüz.

Zaman bakalım ne gösterecek daha çok yeni biraz zamana bırakıcam ani kararlar vermekte istemyorum rabbim büyük bakalım
Yaşınız kaç bilmiyorum ama milyonlarca insan hamile kalmak için servet harcıyor hem maddi hem manevi (ben de dahil )tabi herkesin imtihanı farklı Rabbim yardımcın olsun kardeşim

Asla yazmıcam ismini . teşekkür ederim

Yaşınız kaç bilmiyorum ama milyonlarca insan hamile kalmak için servet harcıyor hem maddi hem manevi (ben de dahil )tabi herkesin imtihanı farklı Rabbim yardımcın olsun kardeşim

Kesinlikle hep diyorum rabbim önce isteyenlere versin süreç zor eminim. herkesin imtihanı farklı kesinlikle kimse böyle olsun istemez vicdanen bedenen yorgun oluyo insan ama mecburiyet insana başka çare bırakmıyor

yorumları okudum başından beri..
vicdani yönüne değinmiyorum. beni bağlamaz. siz yetişkin bir kadınsınız..
kaldı ki zorla yapılan bir olay sonucunda olduysa bence sizi de bağlamaz vicdani boyutu tamamen hayvani dürtüyle hareket eden eşiniz düşünsün gerisini...
var mı bir gelişme kan tahlili sonuçları çıktı mı?

Haberi yok henüz olsa eziyet etmek adına asla müsade etmiyecektir doğsun da nasıl büyütürsen büyüt mantığı var kendisinde diyorum vicdanen vebali onun boynuna beni buna mecbur bırakan o oldu . bir kaç gün içinde tekrar vericem beta 10 mayıs 171 16 mayıs 800 küsür pazartesiye kadar bekleyip kese oluşursa onu da görmek istyorum en azndan bakalım nasıl bir yol izlicem ebe bir arkadaşım değer düşük ilerlemiş dış gbelik olablr dedi çünkü sürekli sağ kasığıma giren bir ağrı da var onunn haricinde göğüs ağrım sızım vs kalmadı sonuç ferah olur umarım

hamilelik belirtileri bir anda yüksek seviyeye gelip bir anda kesiliyorsa dış gebeliktir diye okumuştum burada bir konuda.
tabi öyle de olmayabilir..
bebek iyice büyüdükten sonra fark edip burada 3 aylık oldu ne yapıcam diye konu açabilirdiniz...
dış gebelikse en azından bir bebeğin hayatı kararmayacak.. bu da zor sizin için ama öyle düşünmekten başka bir çare kalmıyor artık..
hakkınızda hayırlısı olsun..

Geçmiş olsun çok üzüldüm durumunuza feraha ulaşın insallah

Umarım herşey hallolur

Kızlar merhaba yarın doktora gidicem bugün akşama doğru bi sancıyla birlikte 3 cm kdar falan bir tarafı et bir tarafı zar şklinde bir şey düştü pedime ardından birden lvbya oturunca açık kırmızı kan gitti baya baya sancım var şu an lbya gttkçe açık renk kanama da oluyo arada da çok çok küçük pıhtılar düşüyor düşük mü acaba bu

"Bir tarafı et bir tarafı zar" bunu hiç unutma, hayatın boyunca görebileceğin çocuk namına belkide bu tanımladığın şey olacak. Ahh canım nezor ihtihanlar veriyoruz seni okadar iyi anlıyorum ki. Tövbe et yaradana o adamada bidaha asla dönme. Düşürmüşsün belli Allah affetsin seni birdaha bu hatayı nasip etmesin amin.

annelık demek oncelıkle pskolojısı kaldıracak bır gebelık gerektırır ve bebek dunyaya gelınce saglıklı bır zıhın ve ruh lazım kı annelık yapasın
hem sıddet goruyorsun hemde manevıyatın ve gururun ayaklar altına alınmıskı nasıl saglıklı dusunup anne olabılesın bu arkadasımız hamılelık donemı boyunca belkı yıne sıddet gorecektı belkıde canıyla odeyecektı bu sıddetı Allahım korusun evet caresızlıkle yaptın gozu karartıp ama kotu sonucları olabılırdı cok ınce bı cızgı senınkı yanlıs bır adam bunlara sebeb oldu
Bızde ıstıyoruzkı gebelık yasamak cocugumuz olsun evmızın nesesı meyvesı olsun ısterız hamıle kalmayı cok ıstıyoruz arkadaslar!
onunda mutlu evlılıgı olsa boyle dusunmezmıydı bunu yaparmıydı hiç yaşamayan bılrmıyor bırbırının derdını ınsalah kotu bı durum gelısmemıstır senın ıcın saglıgın kotuye gıtmez o adamdan kurtulursun Allah yar ve yardımcın olsun cnm destege cok ıhtıyacın var kendı kıymetını bıl kendını hırplama dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…