- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Doğrudur ,birşey diyemem .hakkında hayırlısı olsun ..Yaşadığın yer etken maddiyat etken psikolojim iyi değil şu an o etken babası olmadan çocuk ne kadar mutlu bir yaşam geçirir o etken çok zor bi durum yaşamadan bilinmyormuş
Doğrudur ,birşey diyemem .hakkında hayırlısı olsun ..
Haklisin sende kendince elbette.seni yargılamak istemem.yazilanlari baştan sona okudum.bebek düşmediyse ve sağlıklı bir gebelikse kıyma o cana derim.Rabbim verdiyse bir bildiği vardır,maddiyatı da bence düsünmeyin Allah kullarindan daha iyi bilir ki her canli rizkiyla doğar.Yaşadığın yer etken maddiyat etken psikolojim iyi değil şu an o etken babası olmadan çocuk ne kadar mutlu bir yaşam geçirir o etken çok zor bi durum yaşamadan bilinmyormuş
bende başından beri okudum arkadaşa H hican87 katılıyorumHaklisin sende kendince elbette.seni yargılamak istemem.yazilanlari baştan sona okudum.bebek düşmediyse ve sağlıklı bir gebelikse kıyma o cana derim.Rabbim verdiyse bir bildiği vardır,maddiyatı da bence düsünmeyin Allah kullarindan daha iyi bilir ki her canli rizkiyla doğar.
Haklisin sende kendince elbette.seni yargılamak istemem.yazilanlari baştan sona okudum.bebek düşmediyse ve sağlıklı bir gebelikse kıyma o cana derim.Rabbim verdiyse bir bildiği vardır,maddiyatı da bence düsünmeyin Allah kullarindan daha iyi bilir ki her canli rizkiyla doğar.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama milyonlarca insan hamile kalmak için servet harcıyor hem maddi hem manevi (ben de dahil )tabi herkesin imtihanı farklıZaman bakalım ne gösterecek daha çok yeni biraz zamana bırakıcam ani kararlar vermekte istemyorum rabbim büyük bakalım
Çok geçmiş olsun, lütfen doktora gitmeye devam edin, Allah korusun sağlığınız riske girmesin.
Bu arada yöntem hem sağlığı riske atacak türden hem de yasal değil bu sebeple sizlerden ricam konuda ilaç ismi vb geçmesin, siteyi okuyan yüzlerce ziyaretçi arasında bir kişi bile bunu denemeye kalkarsa üzülürüz.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama milyonlarca insan hamile kalmak için servet harcıyor hem maddi hem manevi (ben de dahil )tabi herkesin imtihanı farklıRabbim yardımcın olsun kardeşim
yorumları okudum başından beri..
vicdani yönüne değinmiyorum. beni bağlamaz. siz yetişkin bir kadınsınız..
kaldı ki zorla yapılan bir olay sonucunda olduysa bence sizi de bağlamaz vicdani boyutu tamamen hayvani dürtüyle hareket eden eşiniz düşünsün gerisini...
var mı bir gelişme kan tahlili sonuçları çıktı mı?
Umarım herşey hallolurhamilelik belirtileri bir anda yüksek seviyeye gelip bir anda kesiliyorsa dış gebeliktir diye okumuştum burada bir konuda.
tabi öyle de olmayabilir..
bebek iyice büyüdükten sonra fark edip burada 3 aylık oldu ne yapıcam diye konu açabilirdiniz...
dış gebelikse en azından bir bebeğin hayatı kararmayacak.. bu da zor sizin için ama öyle düşünmekten başka bir çare kalmıyor artık..
hakkınızda hayırlısı olsun..
Aminn inşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun çok üzüldüm durumunuza feraha ulaşın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?