Canim sen daha dusuk yapmadin mi
"Bir tarafı et bir tarafı zar" bunu hiç unutma, hayatın boyunca görebileceğin çocuk namına belkide bu tanımladığın şey olacak. Ahh canım nezor ihtihanlar veriyoruz seni okadar iyi anlıyorum ki. Tövbe et yaradana o adamada bidaha asla dönme. Düşürmüşsün belli Allah affetsin seni birdaha bu hatayı nasip etmesin amin.
annelık demek oncelıkle pskolojısı kaldıracak bır gebelık gerektırır ve bebek dunyaya gelınce saglıklı bır zıhın ve ruh lazım kı annelık yapasın
hem sıddet goruyorsun hemde manevıyatın ve gururun ayaklar altına alınmıskı nasıl saglıklı dusunup anne olabılesın bu arkadasımız hamılelık donemı boyunca belkı yıne sıddet gorecektı belkıde canıyla odeyecektı bu sıddetı Allahım korusun evet caresızlıkle yaptın gozu karartıp ama kotu sonucları olabılırdı cok ınce bı cızgı senınkı yanlıs bır adam bunlara sebeb oldu
Bızde ıstıyoruzkı gebelık yasamak cocugumuz olsun evmızın nesesı meyvesı olsun ısterız hamıle kalmayı cok ıstıyoruz arkadaslar!
onunda mutlu evlılıgı olsa boyle dusunmezmıydı bunu yaparmıydı hiç yaşamayan bılrmıyor bırbırının derdını ınsalah kotu bı durum gelısmemıstır senın ıcın saglıgın kotuye gıtmez o adamdan kurtulursun Allah yar ve yardımcın olsun cnm destege cok ıhtıyacın var kendı kıymetını bıl kendını hırplama dua et
Canm uzulme daha o adamdan kurtulduguna sevin bence. Bebek sizin için kotu olmus ama olanla olene care yok malesef. Sen yine kendince doğru karari vermissin. Ileride o cocuk dahada ziyan olabilirdi. En azindan kalbi atmadan bitirmissin bu isi. Keske olmasaydi ama dedigim gbi herkesin sinavi baska. Benmde annem yillarca siddet gordu hakaret tehdit. Ve olan bize oldu. Babasiz buyuduk. Baba bile demiyodum zaten ona. Haketmiyodu cnku. Yrn birgn snnde cocugunun bi yani boyle eksik kalacakti belkide. Insallah karsina adam gbi biri cikarda ondan saglikli bi bebegin ve mtlu bi evlilign olur. Allah yardimcin olsn cnim mahkeme isleri zordur biliyorum. Gide gele bikiyosun ama sonunda bitiyo. Sonunu dusun mtlu ol. Hastanye gitmeyide ihmal etme. Durumunu anlat dr lar mtlaka yardmci olur zaten. Gecmis olsunAllah razı olsun o kadar güzel yazmışsın ki anne ne kadar mutluysa ne kadar psikolojik olarak güçlüyse çocuğu da o denli güzel yetiştirir sürekli yastığının altında silahla uyuyan en ufak birşey de ağzımı gözümü kıran cinsel olarak sürekli zorla bir şeyleri yapan bir adama 1 buçuk yıl tahammul edebildim ve ben bu esnada o kanser diye canımı ortaya koydum sırf hastayken terketti demesinler dye dayanabldiğim kadar dayandım ama olmayınca olmuyor Rabbim büyük demek ki bunu da görcektim bu da imtihanıma eklenmiş inşallah bundan sonra rabbim güçlü kılar beni
Allah razı olsun canım. Çok zor bi karar ama ileride çocuğu da bu durumun içine sokmak daha zor rabbim affetsinCanm uzulme daha o adamdan kurtulduguna sevin bence. Bebek sizin için kotu olmus ama olanla olene care yok malesef. Sen yine kendince doğru karari vermissin. Ileride o cocuk dahada ziyan olabilirdi. En azindan kalbi atmadan bitirmissin bu isi. Keske olmasaydi ama dedigim gbi herkesin sinavi baska. Benmde annem yillarca siddet gordu hakaret tehdit. Ve olan bize oldu. Babasiz buyuduk. Baba bile demiyodum zaten ona. Haketmiyodu cnku. Yrn birgn snnde cocugunun bi yani boyle eksik kalacakti belkide. Insallah karsina adam gbi biri cikarda ondan saglikli bi bebegin ve mtlu bi evlilign olur. Allah yardimcin olsn cnim mahkeme isleri zordur biliyorum. Gide gele bikiyosun ama sonunda bitiyo. Sonunu dusun mtlu ol. Hastanye gitmeyide ihmal etme. Durumunu anlat dr lar mtlaka yardmci olur zaten. Gecmis olsun
Çok sağol canım güzel dileklerin için . inşallah sonucu yazıcam . dış gebelikte parça düşer mi ?Konu sahibi arkadaşım inşallah kısa zamanda şu sıkıntıların bitsin gitsin
Kanamalar bence düşükten değil dış gebelikte de kanama çok olur umarım böyle bişey yaşamazsın çok iyi bir doktora git olur mu
Hastaneye doktora git canım en iyi bilgilendirmeyi yapacaktır doktora doğruyu soyle kullandıgın ilacı soyle ona gore bir yol gostersın gecmıs olsun gelısmeleri yazAllah razı olsun o kadar güzel yazmışsın ki anne ne kadar mutluysa ne kadar psikolojik olarak güçlüyse çocuğu da o denli güzel yetiştirir sürekli yastığının altında silahla uyuyan en ufak birşey de ağzımı gözümü kıran cinsel olarak sürekli zorla bir şeyleri yapan bir adama 1 buçuk yıl tahammul edebildim ve ben bu esnada o kanser diye canımı ortaya koydum sırf hastayken terketti demesinler dye dayanabldiğim kadar dayandım ama olmayınca olmuyor Rabbim büyük demek ki bunu da görcektim bu da imtihanıma eklenmiş inşallah bundan sonra rabbim güçlü kılar beni
Hastaneye doktora git canım en iyi bilgilendirmeyi yapacaktır doktora doğruyu soyle kullandıgın ilacı soyle ona gore bir yol gostersın gecmıs olsun gelısmeleri yaz
İçinde hiç parça pıhtısı kalmayınca sıfıtılanıyor. Düşüğüm iki hafta geçti içimde parca kalmış değerim üç gün önce 74 dü. Bugun yine istedi dr düşmüşmü diye. İlaç kullanıyorum parçayı atmak için düzenli bir haftadır. Dr ilaç verir muhtemelen değerin düştüğünü görünce. İçersin çabuk sıfırlanır.Kızlar değerim 479 a düşmüş yavaş yavaş düşer galiba
İnşallah gerek kalmaz canım ultrasondan baktıklarında kese vs görmediler ama yine de belli olmaz tabiİçinde hiç parça pıhtısı kalmayınca sıfıtılanıyor. Düşüğüm iki hafta geçti içimde parca kalmış değerim üç gün önce 74 dü. Bugun yine istedi dr düşmüşmü diye. İlaç kullanıyorum parçayı atmak için düzenli bir haftadır. Dr ilaç verir muhtemelen değerin düştüğünü görünce. İçersin çabuk sıfırlanır.
canım benım cok gecmıs olsun Rabbım yar ve yardımcın olsun senın ıcın dua edıcem aklına kotu seyler getırme yakın zamanda guzel gelısmeler alırsın ınsallahCanim cok cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Su an ben lohusayim. Oglum yogun bakimda. Rabbim sana yardim etsin. Imtihan dunyasi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
sonuclarıda alırsın ınsallah Allahın ıznıyle bulantıların varmı suanİnşallah gerek kalmaz canım ultrasondan baktıklarında kese vs görmediler ama yine de belli olmaz tabi
Cok sagol canim. Allah razi olsun.canım benım cok gecmıs olsun Rabbım yar ve yardımcın olsun senın ıcın dua edıcem aklına kotu seyler getırme yakın zamanda guzel gelısmeler alırsın ınsallah
Yaa kuzum çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun rabbim sağlık sıhhat versin inşallahCanim cok cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Su an ben lohusayim. Oglum yogun bakimda. Rabbim sana yardim etsin. Imtihan dunyasi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
sonuclarıda alırsın ınsallah Allahın ıznıyle bulantıların varmı suan
Çok az belli belirsiz bi bulantı oluyo aarada gece parça düşürmeye devam ettim kanla birlikte rahim temizleniyor galiba. Rabbim hepimize yardım etsimn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?