- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
tıbbi sekreter olduğuna emin misiniz ya da nerede tıbbi sekreter bu insanlar?benim neyime mühendislik zar zor bulduğum işte aldığım para max 20k olacak
2 senelik okuyup 1 milyonuncu olan kuzenlerim 55k alıyor şu an tıbbi sektreter olarak
Allahım keşke ben de milyonuncu olasaydım yata yata üni hayatının dibine vura vura okurdum şimdi de mis gibi para alıyor olurdum
gayet mümkün emin olun en düşüğü 45k alıyortıbbi sekreter olduğuna emin misiniz ya da nerede tıbbi sekreter bu insanlar?
o kadar mümkün gelmedi ki şu maaş
Oku gir atan.muhendisligi bitirmediysen dondur okulu. Lisans mezunu olmaman gerekiyor.benim neyime mühendislik zar zor bulduğum işte aldığım para max 20k olacak
2 senelik okuyup 1 milyonuncu olan kuzenlerim 55k alıyor şu an tıbbi sektreter olarak
Allahım keşke ben de milyonuncu olasaydım yata yata üni hayatının dibine vura vura okurdum şimdi de mis gibi para alıyor olurdum
Her söylenene inanıyorsanız ben de söyleyeyim öyleyse, mühendisim ve 135 bin alıyorum. Artık tanıdıklarınıza söylersiniz mühendisler bu kadar kazanıyor diye.
kamuda 5 kadro varsa tıbbi sekretere 2k kadro varMühendis neden 20k alıyormuş, kamuda 50k en düşük mühendis, kaynak ben.
Özele yeni başlıyorsaniz, hiç bir deneyiminiz yok, iş bilmiyorsunuz asgari ücret minvalinde başlatıyorlar. Eğer gerekli donanıma sahip olursaniz beş sene içerisinde 50k üzerinde alıp kalan hayatınızda memurdan da hep iki kat üç kat fazla alırsınız.
Komsunuz sağlam bir yalan söylemiş. Her ay 2 bin kişinin bordrosu geçiyor elimden. Yalanın daniskasını söylemişSallama sallama, evimin karsisi hastane alt komsumda tibbi sekreter 20 k maas aliyor. Nobet gunlerinde cift mesai alıyor max 25 k ya cikiyor maasi.
Ayrica zaten yata yata okudun uniyide. Bdv nasil yattigini anlattigin konularla dolu.
Soyleyeyim, seni kandirmislar baska hastane bak kendine diyeyim.Komsunuz sağlam bir yalan söylemiş. Her ay 2 bin kişinin bordrosu geçiyor elimden. Yalanın daniskasını söylemiş
:)) olabilir. Yalnız arkadasınız değil siz kandırılmıs oluyorsunuz. Bu arada size ispat yapmak için değil de burada bu konuyu okuyan hayatına yön verebilecek arkadaslar olabilir bu sebepten doğrulugundan emin oldugum bilgiyi düzeltmek için yazdımSoyleyeyim, seni kandirmislar baska hastane bak kendine diyeyim.
Ücret kısmını gayet güzel anlatmıştım oysa.kamuda 5 kadro varsa tıbbi sekretere 2k kadro var
özelde mühendsilere verilen para belli
Kamu personeli olursa alırSallama sallama, evimin karsisi hastane alt komsumda tibbi sekreter 20 k maas aliyor. Nobet gunlerinde cift mesai alıyor max 25 k ya cikiyor maasi.
Ayrica zaten yata yata okudun uniyide. Bdv nasil yattigini anlattigin konularla dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?