Düşük Puanlı Sağlık Bölümü Okusaydım keşke,felaket pişmanım

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
842
1.091
63
benim neyime mühendislik zar zor bulduğum işte aldığım para max 20k olacak
2 senelik okuyup 1 milyonuncu olan kuzenlerim 55k alıyor şu an tıbbi sektreter olarak
Allahım keşke ben de milyonuncu olasaydım yata yata üni hayatının dibine vura vura okurdum şimdi de mis gibi para alıyor olurdum

tıbbi sekreter olduğuna emin misiniz ya da nerede tıbbi sekreter bu insanlar?

o kadar mümkün gelmedi ki şu maaş

Mühendis neden 20k alıyormuş, kamuda 50k en düşük mühendis, kaynak ben.
Özele yeni başlıyorsaniz, hiç bir deneyiminiz yok, iş bilmiyorsunuz asgari ücret minvalinde başlatıyorlar. Eğer gerekli donanıma sahip olursaniz beş sene içerisinde 50k üzerinde alıp sonrasında da memurdan hep iki kat üç kat fazla alırsınız.

Oku gir atan.muhendisligi bitirmediysen dondur okulu. Lisans mezunu olmaman gerekiyor.

kamuda 5 kadro varsa tıbbi sekretere 2k kadro var
özelde mühendsilere verilen para belli

Sallama sallama, evimin karsisi hastane alt komsumda tibbi sekreter 20 k maas aliyor. Nobet gunlerinde cift mesai alıyor max 25 k ya cikiyor maasi.

Ayrica zaten yata yata okudun uniyide. Bdv nasil yattigini anlattigin konularla dolu.
Komsunuz sağlam bir yalan söylemiş. Her ay 2 bin kişinin bordrosu geçiyor elimden. Yalanın daniskasını söylemiş

Vanessa sen 100bin lira da kazansan , 36 beden de olsan şu anki kafanla mutlu olmayacaksın. Çünkü hep şikayet etme peşindesin hayatındaki hiçbir şeye şükür gözüyle bakmıyorsun. Umarım istediklerini elde edersin ama ettiğinde şunu anlayacaksın , mutluluk insanın içinden gelir

Soyleyeyim, seni kandirmislar baska hastane bak kendine diyeyim.
:)) olabilir. Yalnız arkadasınız değil siz kandırılmıs oluyorsunuz. Bu arada size ispat yapmak için değil de burada bu konuyu okuyan hayatına yön verebilecek arkadaslar olabilir bu sebepten doğrulugundan emin oldugum bilgiyi düzeltmek için yazdım

kamuda 5 kadro varsa tıbbi sekretere 2k kadro var
özelde mühendsilere verilen para belli
Ücret kısmını gayet güzel anlatmıştım oysa.
Kadro kısmında da üni okuyan sayısıyla orantılı buluyorum. Mezun olalı 9sene oluyor. Mühendis mezun olupta hiç açıkta kalan , asgari ücret alan kimseyi duymadım.
İlk sene özele gidenler düşük alır sonra kamuyu gecer maaşları. Kamu yüksek gelir yeni mezuna sonra orta direk olarak devam ederler

Sallama sallama, evimin karsisi hastane alt komsumda tibbi sekreter 20 k maas aliyor. Nobet gunlerinde cift mesai alıyor max 25 k ya cikiyor maasi.

Ayrica zaten yata yata okudun uniyide. Bdv nasil yattigini anlattigin konularla dolu.
Kamu personeli olursa alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…