- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
sen niye kendini başkalarıyla kıyaslıyorsun ve sürekli şikayetçisin birşeylerden?benim neyime mühendislik zar zor bulduğum işte aldığım para max 20k olacak
2 senelik okuyup 1 milyonuncu olan kuzenlerim 55k alıyor şu an tıbbi sektreter olarak
Allahım keşke ben de milyonuncu olasaydım yata yata üni hayatının dibine vura vura okurdum şimdi de mis gibi para alıyor olurdum
berbat bır unının kimya muhendıslıgı bolumu mezunuyum ek gelırlerım harıc 42k alıyorum yas 34 yeterlı mı?45k alan 30+ kaç kişi var ki?
bu parayı kazanamayan koca koca insanların sayısı az değil
maaş 42 aazberbat bır unının kimya muhendıslıgı bolumu mezunuyum ek gelırlerım harıc 42k alıyorum yas 34 yeterlı mı?
sen şuan onu alabılıyor musun vanessa?maaş 42 aaz
Özel sektörde mühendis olarak bir halt beceremeyeceğini anlayan da sağlıkta sağlık diye tutturuyor. Okumasaydın zorla mı okuttular ? Madem çok hevesleniyorsun kır dizini çalış. Ki burda yapılan 'ilerleyen süreçte kazanırsın' desteklemelerini ben mantıklı bulmuyorum sen bu kafayla hiçbir şey yapamazsın zaten.maaş 42 aaz
Bahsettigim arkadas ozel hastanede calisiyor. Kamuyu bilmiyorumKamu personeli olursa alır
Kamuda memur olanlar 45-50 arası alıyor.özellerde asgari ücretin biraz fazlası oluyor sanırımBahsettigim arkadas ozel hastanede calisiyor. Kamuyu bilmiyorum
Hangi hastahane orası istifa edip oraya başvuru yapacağımdabenim neyime mühendislik zar zor bulduğum işte aldığım para max 20k olacak
2 senelik okuyup 1 milyonuncu olan kuzenlerim 55k alıyor şu an tıbbi sektreter olarak
Allahım keşke ben de milyonuncu olasaydım yata yata üni hayatının dibine vura vura okurdum şimdi de mis gibi para alıyor olurdum
Sallama sallama, evimin karsisi hastane alt komsumda tibbi sekreter 20 k maas aliyor. Nobet gunlerinde cift mesai alıyor max 25 k ya cikiyor maasi.
Ayrica zaten yata yata okudun uniyide. Bdv nasil yattigini anlattigin konularla dolu.
Sen de bu kafa varken senden hiçbir şey olmaz kusura bakma, kendini düzeltmek için çaban yok bir kere.benim neyime mühendislik zar zor bulduğum işte aldığım para max 20k olacak
Memur değil misin ne kadar alıyorsunHangi hastahane orası istifa edip oraya başvuru yapacağımda
Onlar veri giriş işçisi sanırım adlarını unuttum. Kamu işçisi olarak geçiyorlar ve evet daha yüksek maaşları.Yanlışım varsa düzeltsinler. Senin komşun memurdur o yüzden öyle para alıyordur. Bir de işçi statüsünde olanlar var onların maaşı gayet iyi. Hatta saatlik fazla mesai ücreti hemşireden doktordan yüksek diye biliyorum.
Daha okulu bitmemiş başka konusunda 2 Senem var yazmıştı.Hayır 4 yıllık bölüm mezunu kişi iki yıllık tıbbi sekreterlik filan okursa atanamıyor arkadaşlar sistem buna müsade etmiyor 4 yıllık bölüm bitirdiği için
Yok memur değilim asgariden 3-5 bin fazla alıyorumMemur değil misin ne kadar alıyorsun
Memur değil misin ne kadar alıyorsun
Memurlar düşük almıyor sağlık bakanlığında çalışan memurlar doktor değilse hemen hemen aynı maaşı alıyor. Mesai saatini geçmiyorsa. Nöbet tutarsa yükselir. Tıbbi sekreterlerde de nöbet var bazı yerlerde. 45-50den aşağı alan yoktur. Benim çalıştığım hastanede acilde çalışan tıbbi sekreterin maaşı 60 bini buluyordurYok memur değilim asgariden 3-5 bin fazla alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?