- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Zabıtalar 70bin alıyormuş vanessa, biraz da buna üzülhayatım boyunca tıbbi sekreter laborant olup kpss ile atanmış birininn rahatlığına ulaşmak mümkün değil
Ah sen keşke, tedavi olsanbenim neyime mühendislik zar zor bulduğum işte aldığım para max 20k olacak
2 senelik okuyup 1 milyonuncu olan kuzenlerim 55k alıyor şu an tıbbi sektreter olarak
Allahım keşke ben de milyonuncu olasaydım yata yata üni hayatının dibine vura vura okurdum şimdi de mis gibi para alıyor olurdum
itü ehb ve bilg okuyan tanıdıklarım var üst düzey şirletlerde çalışmalarına rağmen 38 yaşından sonra özel sektörte yükselemeyen biri harvardda okusa gözünün yaşına bakmazlar dedi.
kısaca özel sektör iyi okula kötü okula bakmadan herkesin suyunu çıkartıyor ne odtülüler global şirketlerden atıldı
olusa olurum vallahi,Zabıtalar 70bin alıyormuş vanessa, biraz da buna üzül
Bilgisayar mı okudunuz? İlk zamanlar asgarinin biraz üstüne razı olacaksınız malesef eğer üniversiteyi yata yata bitirdiyseniz... 2-3 yıl kasıp kendinizi geliştirip iyi yere geçmeye çalışacaksınız. Bunun başka yolu yok.itü ehb ve bilg okuyan tanıdıklarım var üst düzey şirletlerde çalışmalarına rağmen 38 yaşından sonra özel sektörte yükselemeyen biri harvardda okusa gözünün yaşına bakmazlar dedi.
kısaca özel sektör iyi okula kötü okula bakmadan herkesin suyunu çıkartıyor ne odtülüler global şirketlerden atıldı
O zaman tekrar sınava girin, kazanın okuyun… eğer mühendislikten mezun olmamışsanız ön lisans kpss ile atanın. Madem istediğiniz bu, yapın o zaman.hayatım boyunca tıbbi sekreter laborant olup kpss ile atanmış birininn rahatlığına ulaşmak mümkün değil
benim neyime mühendislik zar zor bulduğum işte aldığım para max 20k olacak
2 senelik okuyup 1 milyonuncu olan kuzenlerim 55k alıyor şu an tıbbi sektreter olarak
Allahım keşke ben de milyonuncu olasaydım yata yata üni hayatının dibine vura vura okurdum şimdi de mis gibi para alıyor olurdum
Seni tutan ne tam olarak?olusa olurum vallahi,
Mesela laborant olup idrar ve dışkı testi yapmanın nesi rahat? Bir günde kaç bardak sidikle, kaç bokla uğraşacaksın haberin yok. İlginç.hayatım boyunca tıbbi sekreter laborant olup kpss ile atanmış birininn rahatlığına ulaşmak mümkün değil
Laborant da yazmışsın ayrıca.canım tıbbi sekreter diyorum
Koülüsün diye kendini teselli etme şekli mi bu? Bizim gelin, ablası, eniştesi vs. hep Odtü, İTÜ mezunu. Mesela biri Ford’da çalışıyor, endüstri mühendisi. En son yüz bindi maaşı. Koç Holding’in de tüm nimetlerinden faydalanıyorlar. Hafta sonu tatil. Hafta içi üç gün evden çalışıyor. İki gün ofiste. Sırf bu yüzden kilo aldığından bahsediyordu hatta. Hiç öyle bir dünya yok.itü ehb ve bilg okuyan tanıdıklarım var üst düzey şirletlerde çalışmalarına rağmen 38 yaşından sonra özel sektörte yükselemeyen biri harvardda okusa gözünün yaşına bakmazlar dedi.
Zaten hep tanıdıkları varKoülüsün diye kendini teselli etme şekli mi bu? Bizim gelin, ablası, eniştesi vs. hep Odtü, İTÜ mezunu. Mesela biri Ford’da çalışıyor, endüstri mühendisi. En son yüz bindi maaşı. Koç Holding’in de tüm nimetlerinden faydalanıyorlar. Hafta sonu tatil. Hafta içi üç gün evden çalışıyor. İki gün ofiste. Sırf bu yüzden kilo aldığından bahsediyordu hatta. Hiç öyle bir dünya yok.
Koülüsün diye kendini teselli etme şekli mi bu? Bizim gelin, ablası, eniştesi vs. hep Odtü, İTÜ mezunu. Mesela biri Ford’da çalışıyor, endüstri mühendisi. En son yüz bindi maaşı. Koç Holding’in de tüm nimetlerinden faydalanıyorlar. Hafta sonu tatil. Hafta içi üç gün evden çalışıyor. İki gün ofiste. Sırf bu yüzden kilo aldığından bahsediyordu hatta. Hiç öyle bir dünya yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?