Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gebe kaldığım ay sivilcelerim falan çıkmıştı yok bişey demiştim bu ay.Burcu da öyle adet sancım var galiba adet olacağım demişti ama hamile canım o işler hiç belli olmuyor canım..Allah ım umutlarını yeşertsin inş.

İçin rahatlamıştır şimdi,herşey yolunda gözüküyor maşallah canım,stressiz bi şekilde devam edin siz inş. Rabbim de dilemesi ile olucaktır.
Valla çok şükür deneme süreci biter bitmez eşim özgür kalıp aşı olacak şuan tek ona odaklanıyoruz ay çocuk yapıyoruz eyvah olur mu olmaz mı diye hiç üzerinde durmayacağım bu kez yeme içmemi bile kasmadım önceki gibi

Aynen bu şekilde devam et kasma kendini demesi kolay biliyorum ama bu işi stres zora sokuyor.Ben eş yönünden bu konuda şanslıyım o hep olumlu düşünür stres yapıpta kendini kasmaz. Sizde dengelemeye çalışın biriniz stresli olursa öteki sakin kalmaya çalışsın.

Canım cok iyi ❤rahim kalınlığıda normala dönmüş bak. Hersey yavaş yavaş normale dönüyor. Sırada bebiş haberini almak kaldı

Ben de sağlık ocağından geldim kızlar, 64.4 kg olmuşum.Bebeğimin bi kez daha kalp atışını duyduk hamd olsun.Cihazdan kaçıyor kız anca yakalayabildiler kalp atışını..
Daha küçük annesi korkar kaçar o herkezde öyle oluyor sağa sola kaçarlar kaç kg idin kaç kg aldın şimdi
Hadi ins canım güzel haberlerini alırız

Daha küçük annesi korkar kaçar o herkezde öyle oluyor sağa sola kaçarlar kaç kg idin kaç kg aldın şimdi

Cidden öyleymiş hergün bir şey öğreniyoruz işte. Cihaza tepki verebiliyolar dedi ebe. 2 kg almışım galiba canım Bulantının etkisidir tabi az alıyorum ben.

Oda olabilir cnm ama kizimda kromozom bozukluğu vardi ya ondan belki olmamıştır bulantı, doktorum istediğimiz bisey bulantı diyor hep
Yaa şu hoşlanmadığınız bulantının dahi bi hikmeti varmış.Benim bulantımı görünce eşim bu da iyi işaret diyo. Yok canım sanmıyorum benim içimden erkek geçti kuzum Allah gönlüne göre versin inş.

Sorma valla bende anneme, eşime, doktoruma sizlaniyorum kötüyüm diye iyi iyi diyolarah cnm sağlıkla alayım da kucağıma cinsiyet hic önemli değil

Valla eşimin tek taktığı benim yaşadığım sağlık süreçleriydi onun mantığı şu sen iyi misin evet artık toparlandın mı evet gerisi olur olur gider modunda, her deneme süreci doktor kaç gün deneyin ne zaman başlayın dedi diye sorar tamam tarihler bu mu der modunu kendince ayarlar devam eder, dalga geçer tabi damızlık gibiyim vs diye ama üzerinde durmaz hiç, artık bende sadece test yapma zamanı yaklaşınca heyecan yapacağım istemsiz o kadar diğer süreçler de ay onu ye bunu yap bıraktım çok geriliyorum

Canım cok iyi ❤rahim kalınlığıda normala dönmüş bak. Hersey yavaş yavaş normale dönüyor. Sırada bebiş haberini almak kaldı

Ay hadi inşallah artık

Harika ikiz bile gelebilir o zaman

İnşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…