- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Benim gebe kaldığım ay sivilcelerim falan çıkmıştı yok bişey demiştim bu ay.Burcu da öyle adet sancım var galiba adet olacağım demişti ama hamile canım o işler hiç belli olmuyor canımPek umudum yok yine benim artık hissediyorum galibahayırlısı olsun ne diyim İnşallah senin bebiş ya da bebişler geliyor ama çok eminim hem duvar kalınlığı çok iyi hem yumoşların boyutları çok iyi daha ne olsun
Valla çok şükür deneme süreci biter bitmez eşim özgür kalıp aşı olacak şuan tek ona odaklanıyoruz ay çocuk yapıyoruz eyvah olur mu olmaz mı diye hiç üzerinde durmayacağım bu kez yeme içmemi bile kasmadım önceki gibiİçin rahatlamıştır şimdi,herşey yolunda gözüküyor maşallah canım,stressiz bi şekilde devam edin siz inş. Rabbim de dilemesi ile olucaktır.
Aynen bu şekilde devam et kasma kendini demesi kolay biliyorum ama bu işi stres zora sokuyor.Ben eş yönünden bu konuda şanslıyım o hep olumlu düşünür stres yapıpta kendini kasmaz. Sizde dengelemeye çalışın biriniz stresli olursa öteki sakin kalmaya çalışsın.Valla çok şükür deneme süreci biter bitmez eşim özgür kalıp aşı olacak şuan tek ona odaklanıyoruz ay çocuk yapıyoruz eyvah olur mu olmaz mı diye hiç üzerinde durmayacağım bu kez yeme içmemi bile kasmadım önceki gibi
Maşallah canim, bende cuma gidicem heycanla bekliyorumBen de sağlık ocağından geldim kızlar, 64.4 kg olmuşum.Bebeğimin bi kez daha kalp atışını duyduk hamd olsun.Cihazdan kaçıyor kız anca yakalayabildiler kalp atışını..
Olumlu haberle dön inş.Maşallah canim, bende cuma gidicem heycanla bekliyorum
Canım cok iyi ❤rahim kalınlığıda normala dönmüş bak. Hersey yavaş yavaş normale dönüyor. Sırada bebiş haberini almak kaldıValla işim kısa diye ilk beni aldılar şükürbugün 12.gün 22 mm olmuş yumurta bir tane de 18mm var çatlatma vurmayalım zaten bu çatlar dedi bende çok istemiyordum zaten dün ilişki olmuştu artık bir boş bir dolu devam edin dedi, birde özellikle sordum gün aşırıda ya doğru zaman kaçarsa diye doktor da dedi ki sen şimdi özellikle sağına dikkat et ağrı olup akıntı olduğu an ilişki olsun ama sonra acaba zamanı kaçar mı diye arka arkaya olursa spermlerin kuyruğu oluşmaz o da ileri gidemez dedi. Onun için ısrarla gün aşırı olsun dedi. Rahim kalınlığı da 8.3 herşey nasip ama bu ay umutlandım şansın yüksek 2 tane olunca dedi
Ben de sağlık ocağından geldim kızlar, 64.4 kg olmuşum.Bebeğimin bi kez daha kalp atışını duyduk hamd olsun.Cihazdan kaçıyor kız anca yakalayabildiler kalp atışını..
Hadi ins canımValla işim kısa diye ilk beni aldılar şükürbugün 12.gün 22 mm olmuş yumurta bir tane de 18mm var çatlatma vurmayalım zaten bu çatlar dedi bende çok istemiyordum zaten dün ilişki olmuştu artık bir boş bir dolu devam edin dedi, birde özellikle sordum gün aşırıda ya doğru zaman kaçarsa diye doktor da dedi ki sen şimdi özellikle sağına dikkat et ağrı olup akıntı olduğu an ilişki olsun ama sonra acaba zamanı kaçar mı diye arka arkaya olursa spermlerin kuyruğu oluşmaz o da ileri gidemez dedi. Onun için ısrarla gün aşırı olsun dedi. Rahim kalınlığı da 8.3 herşey nasip ama bu ay umutlandım şansın yüksek 2 tane olunca dedi
Oda olabilir cnm ama kizimda kromozom bozukluğu vardi ya ondan belki olmamıştır bulantı, doktorum istediğimiz bisey bulantı diyor hepBüyük ihtimalle senin cinsiyeti farklı olabilir canım.
Bana da dayan dedi cnm ama msj attım valla dayanamadım bebeğe de zararı yokmuş zatenBen de en son ki kontrolde istedim fakat azalacak merak etme dedi.Umarım sana fayda sağlar ilaç.
Cidden öyleymiş hergün bir şey öğreniyoruz işte.Daha küçük annesi korkar kaçar o herkezde öyle oluyor sağa sola kaçarlar kaç kg idin kaç kg aldın şimdi
Hadi ins canımgüzel haberlerini alırız
Yaa şu hoşlanmadığınız bulantının dahi bi hikmeti varmış.Benim bulantımı görünce eşim bu da iyi işaret diyo.Oda olabilir cnm ama kizimda kromozom bozukluğu vardi ya ondan belki olmamıştır bulantı, doktorum istediğimiz bisey bulantı diyor hep
Sorma valla bende anneme, eşime, doktoruma sizlaniyorum kötüyüm diye iyi iyi diyolarYaa şu hoşlanmadığınız bulantının dahi bi hikmeti varmış.Benim bulantımı görünce eşim bu da iyi işaret diyo.Yok canım sanmıyorum benim içimden erkek geçti kuzum Allah gönlüne göre versin inş.
Valla eşimin tek taktığı benim yaşadığım sağlık süreçleriydi onun mantığı şu sen iyi misin evet artık toparlandın mı evet gerisi olur olur gider modunda, her deneme süreci doktor kaç gün deneyin ne zaman başlayın dedi diye sorar tamam tarihler bu mu der modunu kendince ayarlar devam eder, dalga geçer tabi damızlık gibiyim vs diye ama üzerinde durmaz hiç, artık bende sadece test yapma zamanı yaklaşınca heyecan yapacağım istemsiz o kadar diğer süreçler de ay onu ye bunu yap bıraktım çok geriliyorumAynen bu şekilde devam et kasma kendini demesi kolay biliyorum ama bu işi stres zora sokuyor.Ben eş yönünden bu konuda şanslıyım o hep olumlu düşünür stres yapıpta kendini kasmaz. Sizde dengelemeye çalışın biriniz stresli olursa öteki sakin kalmaya çalışsın.
Canım cok iyi ❤rahim kalınlığıda normala dönmüş bak. Hersey yavaş yavaş normale dönüyor. Sırada bebiş haberini almak kaldı❤
Ay hadi inşallah artıkDaha küçük annesi korkar kaçar o herkezde öyle oluyor sağa sola kaçarlar kaç kg idin kaç kg aldın şimdi
Hadi ins canımgüzel haberlerini alırız
Rabbim herkese hayirlisini versin napalim tevekkul edip yine allahtan isteyecegizHoşgeldinböyle bir tecrübe ile bir araya gelmesek daha iyiydi ama nasip inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder Rabbim
HarikaValla işim kısa diye ilk beni aldılar şükürbugün 12.gün 22 mm olmuş yumurta bir tane de 18mm var çatlatma vurmayalım zaten bu çatlar dedi bende çok istemiyordum zaten dün ilişki olmuştu artık bir boş bir dolu devam edin dedi, birde özellikle sordum gün aşırıda ya doğru zaman kaçarsa diye doktor da dedi ki sen şimdi özellikle sağına dikkat et ağrı olup akıntı olduğu an ilişki olsun ama sonra acaba zamanı kaçar mı diye arka arkaya olursa spermlerin kuyruğu oluşmaz o da ileri gidemez dedi. Onun için ısrarla gün aşırı olsun dedi. Rahim kalınlığı da 8.3 herşey nasip ama bu ay umutlandım şansın yüksek 2 tane olunca dedi
İnşallah kuzumBenim gebe kaldığım ay sivilcelerim falan çıkmıştı yok bişey demiştim bu ay.Burcu da öyle adet sancım var galiba adet olacağım demişti ama hamile canım o işler hiç belli olmuyor canım..Allah ım umutlarını yeşertsin inş.
Öyle deme çok heyecanlanıyorumHarikaikiz bile gelebilir o zaman
Neden istemedinÖyle deme çok heyecanlanıyorumçatlatma iğnesine gerek görmedi bende ısrar etmedim yanlış yapmadım değil mi
Ben de aynısını düşündüm de bir şey demeyim dedim bir de zamanı belli oluyor diye de güzelNeden istemedinben catlatma ıgnesını sevıyorum, yumurtayı olgunlastırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?