Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen iğneden sonra değerlendirdin demi? Bir daha olabilir canım geriden gelen yumurtalar vardı belki. Bir daha değerlendir bence. Gerçi 12 gün oldu diyorsun pozitif sonuç bile alabilirsin.

Sen iğneden sonra değerlendirdin demi? Bir daha olabilir canım geriden gelen yumurtalar vardı belki. Bir daha değerlendir bence. Gerçi 12 gün oldu diyorsun pozitif sonuç bile alabilirsin.
Evet pko var ya geriden gelen yumurta çoktu tabi kuzum onlardan biri heralde boşa gitmesin değerlendireyim ben öncekiler tutmadıysa bu tutar belki

Sabah ilk idrarla bi hcg yap, cumartesiye kadar çatlatma bizi, gebelik olabılır bence, ıgne etkısı gecmıstır. 12 gunde bısey kalmıyor

Sabah ilk idrarla bi hcg yap, cumartesiye kadar çatlatma bizi, gebelik olabılır bence, ıgne etkısı gecmıstır. 12 gunde bısey kalmıyor
Ben de bu fikirdeyim birde iğne etkisi olsa neden silik gidip sonra koyulaşsın ki ama yumurta ihtimali için sen yine de değerlendir PembeAnkaKusu

Ben de bu fikirdeyim birde iğne etkisi olsa neden silik gidip sonra koyulaşsın ki ama yumurta ihtimali için sen yine de değerlendir PembeAnkaKusu

Bencede canım ama yinede hcg testi de yap 12 günden sonra artık çıkabilir varsa
Ama kızlar çok üzülürüm çıkmazsa yumurtlamadır diye düşündüm ben O zaman bugün değerlendireyim yarın yine ovulasyon silikleşmemiş olursa test yapayım silikleşirse yumurtlamadır zaten dimi?

Evet silikleşmezse persembe sabah yapıcaksın söz ver

Aynen yarın da bak bakalım silikleşecek mi yumurtlama ise de birden fazla şansın olacak bu da önemli

Aynen yarın da bak bakalım silikleşecek mi yumurtlama ise de birden fazla şansın olacak bu da önemli
Dimi bu arada duvar da kalınlaşmıştır iyice hayırlısı olsun inşallah yalnız yumurtlamaysa ikimiz aynı anda yumurtlamış olucaz o zaman birlikte benim doğum günümde süpriz yaparız artık

Canim merhaba. Ben duşuğun 48ci gunu son 15 gundur kahverenkli lekelenme oldugu için ultrasona dustum. Düşükden tam 1 ay sonra lekelenme basladi. Ben de az adrt oluyorum galiba dedim. Doktorum adet değildir dedi neyse 15 gun sonra ultrasonda rahim duvari 5 mm, yumurtalarim da gelişmemişdi. Daha adet olmadim. Ultrason ustunden 1 hafta geçti. Yani düşük sonrasi iki aydir adet olmuyorum. Sen ne zaman adrt oldun? Adet yogunluğun nasildi? Rahim duvarin kalinlaşdi mi?

Merhaba. Ben 7-8 ay önce kürtaj oldum 2 günde kanamam durdu sonra kontrolde geç adet oluyorum diye ilk adeti ilaç verdi doktor öyle 34. günde oldum. Bende adet düzensizliği ve pko var ama. Sonraki bir kaç ay kendiliğinden oldum geçen ay bu alıntı yaptığın şey oldu ilk defa. Senin durumun farklı sanırım. Ben ilaçla olduğum için bilemiyorum diğer arkadaşlarım daha iyi bilir

Ben de öbür ay korunmayı bırakacağız diye bugün ani bir kararla aşı oldum. Gebelik olursa cesaret edemem diye. Bir an önce yaptırın kurtulun valla kızlar

Ben de öbür ay korunmayı bırakacağız diye bugün ani bir kararla aşı oldum. Gebelik olursa cesaret edemem diye. Bir an önce yaptırın kurtulun valla kızlar
Benim tam şuan deneme sürecim o yüzden olamam ancak bu ayın sonu negatif olursa yaptırırım nasılsın peki şuan

Yani geçen ay 3 mm olmuşdu ya sonrasinda ne zaman adet oldun acaba? Ben de şu an adet sokturucu kullaniyorum 7ci gunundeyim ilacin daha olmadim.

Yani geçen ay 3 mm olmuşdu ya sonrasinda ne zaman adet oldun acaba? Ben de şu an adet sokturucu kullaniyorum 7ci gunundeyim ilacin daha olmadim.
O bir iki damla gelen leke adet dedi doktorum hiç duvar kalınlaşmadan yumurta çatlamadan adet olmuş oldum. Benim de başıma ilk kez geldi. Sonra tedaviye başladım duvar biraz kalınlaştı yumurtalar da büyüdü çatlatma iğnesi falan kullandım adet olmasam daha iyi bebiş olsun istiyorum

Yalnız seninki farklı bir durum sen yeni kürtaj olmuşsun benim aylar oldu üstüne kaç kere normal adet oldum. Adet söktürücü işe yarar bence merak etme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…