Sen iğneden sonra değerlendirdin demi? Bir daha olabilir canım geriden gelen yumurtalar vardı belki. Bir daha değerlendir bence. Gerçi 12 gün oldu diyorsun pozitif sonuç bile alabilirsin.Kızlar bu çatlatma iğnesinden sonra birdaha yumurtlama olur mu? 12.gündeyim. Ovulasyon testlerimi gönderiyorum. En alttaki bugünün diğerleri de dün hariç günde 1er tane yapmıştım dün hem sabah hem akşam yaptım. Değerlendirmem mi lazım bunu? Hala iğne etkisi olur mu ki bikaç gün önce silikti. Çok ağrım da var.
Evet pko var ya geriden gelen yumurta çoktu tabi kuzum onlardan biri heralde boşa gitmesin değerlendireyim benSen iğneden sonra değerlendirdin demi? Bir daha olabilir canım geriden gelen yumurtalar vardı belki. Bir daha değerlendir bence. Gerçi 12 gün oldu diyorsun pozitif sonuç bile alabilirsin.
Sabah ilk idrarla bi hcg yap, cumartesiye kadar çatlatma bizi, gebelik olabılır bence, ıgne etkısı gecmıstır. 12 gunde bısey kalmıyorKızlar bu çatlatma iğnesinden sonra birdaha yumurtlama olur mu? 12.gündeyim. Ovulasyon testlerimi gönderiyorum. En alttaki bugünün diğerleri de dün hariç günde 1er tane yapmıştım dün hem sabah hem akşam yaptım. Değerlendirmem mi lazım bunu? Hala iğne etkisi olur mu ki bikaç gün önce silikti. Çok ağrım da var.
Ben de bu fikirdeyimSabah ilk idrarla bi hcg yap, cumartesiye kadar çatlatma bizi, gebelik olabılır bence, ıgne etkısı gecmıstır. 12 gunde bısey kalmıyor
Bencede canımEvet pko var ya geriden gelen yumurta çoktu tabi kuzum onlardan biri heralde boşa gitmesin değerlendireyim benöncekiler tutmadıysa bu tutar belki
Sabah ilk idrarla bi hcg yap, cumartesiye kadar çatlatma bizi, gebelik olabılır bence, ıgne etkısı gecmıstır. 12 gunde bısey kalmıyor
Ben de bu fikirdeyimbirde iğne etkisi olsa neden silik gidip sonra koyulaşsın ki ama yumurta ihtimali için sen yine de değerlendir PembeAnkaKusu
Ama kızlar çok üzülürüm çıkmazsa yumurtlamadır diye düşündüm benBencede canımama yinede hcg testi de yap 12 günden sonra artık çıkabilir varsa
Evet silikleşmezse persembe sabah yapıcaksın söz verAma kızlar çok üzülürüm çıkmazsa yumurtlamadır diye düşündüm benO zaman bugün değerlendireyim yarın yine ovulasyon silikleşmemiş olursa test yapayım silikleşirse yumurtlamadır zaten dimi?
Tamam tamam yapıcam balım gerçi çok korkuyorumEvet silikleşmezse persembe sabah yapıcaksın söz ver
Aynen yarın da bak bakalım silikleşecek mi yumurtlama ise de birden fazla şansın olacak bu da önemliAma kızlar çok üzülürüm çıkmazsa yumurtlamadır diye düşündüm benO zaman bugün değerlendireyim yarın yine ovulasyon silikleşmemiş olursa test yapayım silikleşirse yumurtlamadır zaten dimi?
Silikleşmez inşallahTamam tamam yapıcam balım gerçi çok korkuyorum
Dimi bu arada duvar da kalınlaşmıştır iyice hayırlısı olsun inşallahAynen yarın da bak bakalım silikleşecek mi yumurtlama ise de birden fazla şansın olacak bu da önemli
İnşallah kuzum çok sağ ol valla desteğiniz olmasa napıcamSilikleşmez inşallahsevinelim şöyle
Canim merhaba. Ben duşuğun 48ci gunu son 15 gundur kahverenkli lekelenme oldugu için ultrasona dustum. Düşükden tam 1 ay sonra lekelenme basladi. Ben de az adrt oluyorum galiba dedim. Doktorum adet değildir dedi neyse 15 gun sonra ultrasonda rahim duvari 5 mm, yumurtalarim da gelişmemişdi. Daha adet olmadim. Ultrason ustunden 1 hafta geçti. Yani düşük sonrasi iki aydir adet olmuyorum. Sen ne zaman adrt oldun? Adet yogunluğun nasildi? Rahim duvarin kalinlaşdi mi?Ay sohrab çok saçma şeyler oldu benim yumurta da büyümemiş duvarım da kalınlaşmamış 3mm duvar mı olur ya o ne yumurtalıklarım sürekli ağrıdı ve akıntı oldu nasıl büyümez hiç anlamadım ve o kahvemsi pembemsi akıntılar adetmiş kalınlaşmadığı için adet olamamışsın az da olsa bi kanama olması adet oldun demek bizim için dedi... Her gittiğimde asla beklemediğim bir şeyler oluyor. Kist falan yokmuş minik minik yumurtalarım var yine... Bir aydan fazladır boşuna gün aşırı ilişki olucak diye uğraşıyoruzYapışıklık yoktur dedi ısrarla kalınlık olmadan anlayamayız dedi femara verdi bu hem yumurta için hem duvar için iyiymiş kalınlaşcak ona göre bakcak yoksa rahim filmi isticem ille... 5 gün kullanıcam sonra gün aşırı ilişki dedi ve haftaya cuma kontrole gitcem yine. Prolaktin hariç diğer hormonlara baktırdı ama onu aç karnına ve sabah bakınca doğru sonuç oluyormuş. Haftaya bi gün sağlık ocağına gidip yaptırıcam. İnsülin direncime de baktırayım gitmişken. Gliforu sordum endokrine git onun için dedi o kanıtlanmış bir şey değil herkeste farklı oluyor dedi. Kafam durdu bazı şeyleri unutmuşum artık haftaya cuma gidince söylerim Psikolojim pert ama
Dur bakalım belki de benim hediyem erken gelecekDimi bu arada duvar da kalınlaşmıştır iyice hayırlısı olsun inşallahyalnız yumurtlamaysa ikimiz aynı anda yumurtlamış olucaz o zaman birlikte benim doğum günümde süpriz yaparız artık
Merhaba. Ben 7-8 ay önce kürtaj oldum 2 günde kanamam durdu sonra kontrolde geç adet oluyorum diye ilk adeti ilaç verdi doktor öyle 34. günde oldum. Bende adet düzensizliği ve pko var ama. Sonraki bir kaç ay kendiliğinden oldum geçen ay bu alıntı yaptığın şey oldu ilk defa. Senin durumun farklı sanırım. Ben ilaçla olduğum için bilemiyorum diğer arkadaşlarım daha iyi bilirCanim merhaba. Ben duşuğun 48ci gunu son 15 gundur kahverenkli lekelenme oldugu için ultrasona dustum. Düşükden tam 1 ay sonra lekelenme basladi. Ben de az adrt oluyorum galiba dedim. Doktorum adet değildir dedi neyse 15 gun sonra ultrasonda rahim duvari 5 mm, yumurtalarim da gelişmemişdi. Daha adet olmadim. Ultrason ustunden 1 hafta geçti. Yani düşük sonrasi iki aydir adet olmuyorum. Sen ne zaman adrt oldun? Adet yogunluğun nasildi? Rahim duvarin kalinlaşdi mi?
Bu ay artık ovulasyon zamanı geldi çattı göze alamam ama hamilelik olmazsa ben buna bir bakayım yaş gelmezse hemen aradan çıksın yoksa eğer hamilelik vs araya girerse bende aşı yaptıramam gibi göze alıp ama gebelik olmasa öncesinde ne kadar etkisini bilmesek de olmak istiyordum pıhtılaşma vs olunca
Ben de öbür ay korunmayı bırakacağız diye bugün ani bir kararla aşı oldum. Gebelik olursa cesaret edemem diye. Bir an önce yaptırın kurtulun valla kızlarCumartesi yaparım muhtemelen canım sen ne yapacaksın?
Bilmiyorum valla bizim geçen hafta biri olup geldi 28 gün demişler ona randevu bakıyordu ona göre herkese farklı mı söylüyorlar napıyorlar. Neyse bana çok fark etmez bebiş olursa yaptırmıcam olmazsa yaptırıcam canım.
Benim tam şuan deneme sürecim o yüzden olamam ancak bu ayın sonu negatif olursa yaptırırım nasılsın peki şuanBen de öbür ay korunmayı bırakacağız diye bugün ani bir kararla aşı oldum. Gebelik olursa cesaret edemem diye. Bir an önce yaptırın kurtulun valla kızlar
Yani geçen ay 3 mm olmuşdu ya sonrasinda ne zaman adet oldun acaba? Ben de şu an adet sokturucu kullaniyorum 7ci gunundeyim ilacin daha olmadim.Merhaba. Ben 7-8 ay önce kürtaj oldum 2 günde kanamam durdu sonra kontrolde geç adet oluyorum diye ilk adeti ilaç verdi doktor öyle 34. günde oldum. Bende adet düzensizliği ve pko var ama. Sonraki bir kaç ay kendiliğinden oldum geçen ay bu alıntı yaptığın şey oldu ilk defa. Senin durumun farklı sanırım. Ben ilaçla olduğum için bilemiyorum diğer arkadaşlarım daha iyi bilir
O bir iki damla gelen leke adet dedi doktorum hiç duvar kalınlaşmadan yumurta çatlamadan adet olmuş oldum. Benim de başıma ilk kez geldi. Sonra tedaviye başladım duvar biraz kalınlaştı yumurtalar da büyüdü çatlatma iğnesi falan kullandım adet olmasam daha iyi bebiş olsun istiyorumYani geçen ay 3 mm olmuşdu ya sonrasinda ne zaman adet oldun acaba? Ben de şu an adet sokturucu kullaniyorum 7ci gunundeyim ilacin daha olmadim.
Yalnız seninki farklı bir durum sen yeni kürtaj olmuşsun benim aylar oldu üstüne kaç kere normal adet oldum. Adet söktürücü işe yarar bence merak etme canım.Yani geçen ay 3 mm olmuşdu ya sonrasinda ne zaman adet oldun acaba? Ben de şu an adet sokturucu kullaniyorum 7ci gunundeyim ilacin daha olmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?