- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Oo maşallah hanımefendiyeYok kuzu doktor muayenede ellerinden tuttu kızım bırakmadı asıldıoo çok güçlü dedi küveze falan gerek kalmadı. süt biraz sallantılı geldi canım ilk 2 ay, sonra tombik birşey oldu bizimki 4. Ayda toparladı, baya emdi, o konuda çok sorun yaşamadık elhamdülillah. Ay bunları konuştukça bebiş isteğim artıyor ama emzirme konusu beni çok zorlamıştı sürekli emzirmek möööö
Dört gözle bekliyorum...PembeAnkaKusu önce versin inşallah müjdeyi diğer günde ben olmazsam inşallah kuzu çünkü 29. Güne sarkabiliyor benim.
Testleri ışık hızıyla geçmişti minik totişkoOo maşallah hanımefendiyebizimkinin boynu üzerinde durmuyordu hiç o neden acaba ağzı akıyordu Ve de o göğüs ucu yarası aman Allah ım ben mastit olmuştum hayatımda böyle bir acı duymadım yemin edebilirim kendimi duvarlara vurasım geliyordu kolum uyuşuyordu.
Çok uyanıkmış bu kız.Testleri ışık hızıyla geçmişti minik totişkorabbime şükürler olsun bilmiyorum kuzum amniyon sıvısı çıkarıyorlar ilkin biraz sanırım. Benimde göğüs yaraları vardı kuzu tahmin edebiliyorum yüreğim sızlardı böyle , o pompayı görmek bile istemiyorum mamayı üstten damlatırdık kızım memeyi emsin diye, uyanık mama bitince anlardı isyan ederek ııı derdi hemen 1 günlüktü zor dostum zor ama olsun, ne yapalım ana olarak Rabbim in cennetine talibiz inşallah
Boşver canım olma ne olur ne olmaz Allah korusundaAynen cnm bencede ya ne bileyim sonuçta yan etkisi de olabilir bebegime goze alamadım acikcasi bide cok güvendiğim yakın çevremde sağlık sektöründe çalışan bi kac kişiden fikir aldım onlar da olma dedi. Doktoruma sadece asi konusunda güvenmiyorum
Ben birazcık sayılabilirimYa merak ediyorum bulantısız gebelik geçiren yok mu?
Hayırlı olsun Allah bağışlasin inşallahİyi akşamlar kızlar bende Şubat sonu Mart başı gibi düşük yapmıştım beni bu gruba moral olsun diyeMammamia2 almıştı
Şimdi tekrar hamileyim şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla
Ayy kizsorma yaOo maşallah hanımefendiyebizimkinin boynu üzerinde durmuyordu hiç o neden acaba ağzı akıyordu Ve de o göğüs ucu yarası aman Allah ım ben mastit olmuştum hayatımda böyle bir acı duymadım yemin edebilirim kendimi duvarlara vurasım geliyordu kolum uyuşuyordu.
Hoşgeldin canımMartta kürtaj oldum bat 3 temmuz katılabilir miyim
Aminnnn inşallah kan pıhtılaşması var bende o yüzden belirtileri takip ediyorum adete 4 gün kala gebelik testi yapıcam inşallah çıkarHoşgeldin canıminşallah bu sonn düşüğün kürtajın olur Rabb'im sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah
Uyku gaz reflü bebekten bebeğe çok değişiyor kuzu inşallah sakin sorunsuz günleriniz olur kuzum, özlenmez mi, saf temiz sabiler kokuları da öyleÇok uyanıkmış bu kız.İlk zamanlar çok zor ama hamd olsun büyüyorlar bebek kokusunu biz de özledik. Hele ki gaz konusu maalesef reflüsü de vardı inş. bu bebeğimin olmaz diye dua ediyorum. Çok eziyetli oluyor çocuklar kusunca içi dışına çıkarcasına insan çok kötü hissediyor kendini.
Tabiki canım, hoşgeldin. Geçmiş olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın, bebiş Nasib etsin sanaMartta kürtaj oldum bat 3 temmuz katılabilir miyim
2 kere yumurtlayan arkadaşlar oluyor canım. Neden olmasın.Kızlar ayni ay içinde hem sağ hem sol yumurtadan yumurtlama ihtimali var mı? Kafamda deli sorular var ya bu ay sağ tarafta dedi dr o da en son gittiğimde 3cm kistlesmis dedi ama mucize ya işte acaba diyorum sol taraftan da olma ihtimali var mi sizce
Not: aşırı olumsuz düşüncelere kapalıyım anlayacağınızı biliyorum
2 kere yumurtlayan arkadaşlar oluyor canım. Neden olmasın.
Allah razi olsun isteyen herkese insAllahTabiki canım, hoşgeldin. Geçmiş olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın, bebiş Nasib etsin sana
Ben kuzum. Şükür hiç bir gebeligimde bulantim olmadi. Sadece sabahları ac kalktıgım için hafif oluyor sonra o da geçiyorYa merak ediyorum bulantısız gebelik geçiren yok mu?
HoşgeldinMartta kürtaj oldum bat 3 temmuz katılabilir miyim
Hadi bakalım güzel haberlerle gel canımGünaydııınbugün yine benim doktor günüm, yumurta boyutundan çok rahim duvarı için heyecan tavan bakalım gidinceye kadar günlük bir bardak taze nar suyu içtim bir faydası olacak mı ay nar suyu da başka tövbe içemem deniz turu yapan teknecilerde anca vardı kıştan hazır ediyorlar maşallah az para istemiyorlar yarım litrelik şişelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?