Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo maşallah hanımefendiyebizimkinin boynu üzerinde durmuyordu hiç o neden acaba ağzı akıyorduVe de o göğüs ucu yarası aman Allah ım ben mastit olmuştum hayatımda böyle bir acı duymadım yemin edebilirim kendimi duvarlara vurasım geliyordu kolum uyuşuyordu.

Testleri ışık hızıyla geçmişti minik totişko rabbime şükürler olsun bilmiyorum kuzum amniyon sıvısı çıkarıyorlar ilkin biraz sanırım. Benimde göğüs yaraları vardı kuzu tahmin edebiliyorum yüreğim sızlardı böyle , o pompayı görmek bile istemiyorum mamayı üstten damlatırdık kızım memeyi emsin diye, uyanık mama bitince anlardı isyan ederek ııı derdi hemen 1 günlüktü zor dostum zor ama olsun, ne yapalım ana olarak Rabbim in cennetine talibiz inşallah

Çok uyanıkmış bu kız.İlk zamanlar çok zor ama hamd olsun büyüyorlar bebek kokusunu biz de özledik. Hele ki gaz konusu maalesef reflüsü de vardı inş. bu bebeğimin olmaz diye dua ediyorum.Çok eziyetli oluyor çocuklar kusunca içi dışına çıkarcasına insan çok kötü hissediyor kendini.

Boşver canım olma ne olur ne olmaz Allah korusunda

Ya merak ediyorum bulantısız gebelik geçiren yok mu?
Ben birazcık sayılabilirimogurmeler vardı sadece oda sabah aç karna çıkmayan kusmalar .Birde sanırım belki 4 defa kusmusumdur oda ya döner yedim yağlı geldi küstüm yada yağlı yemekler yaptı bİrdaha kusmadim çok rahat ya oyüzden de şişiiyorum

Hayırlı olsun Allah bağışlasin inşallah
Ayy kizsorma ya ne kötü gunler geçirdim meme ucu yarası bebek emmiyor delikler kapalı yara iyilesmiyo pompa yaptıkça yirtiliyot kanıyor bebeğin gazı bitmiyor ne çileler çektim süt cikmadikca gogsum siserdi damarlar dışarı çıkardı yatamazdim üstüne mastit olmustum her gece uyanınca ter icindedim o sezeryeni halimle mecbur duş almak zorundadum ateş yapıyordu eni sonunda dikiş ywrlerinide enfeksiyon yaptim duş almaktan o 1 ay eziyet ti şükür iyileşti uçlar sütüm çoğaldı bebeğim kilo aldı 7 aya kadar sonrası yavaşladı süt yetmedi takviye yaptık

Kızlar ayni ay içinde hem sağ hem sol yumurtadan yumurtlama ihtimali var mı? Kafamda deli sorular var ya bu ay sağ tarafta dedi dr o da en son gittiğimde 3cm kistlesmis dedi ama mucize ya işte acaba diyorum sol taraftan da olma ihtimali var mi sizce
Not: aşırı olumsuz düşüncelere kapalıyım anlayacağınızı biliyorum

Uyku gaz reflü bebekten bebeğe çok değişiyor kuzu inşallah sakin sorunsuz günleriniz olur kuzum, özlenmez mi, saf temiz sabiler kokuları da öyle güzel şeyler olacak inşallah canım, güzel düşün

2 kere yumurtlayan arkadaşlar oluyor canım. Neden olmasın.

Günaydııın bugün yine benim doktor günüm, yumurta boyutundan çok rahim duvarı için heyecan tavan bakalım gidinceye kadar günlük bir bardak taze nar suyu içtim bir faydası olacak mı ay nar suyu da başka tövbe içemem deniz turu yapan teknecilerde anca vardı kıştan hazır ediyorlar maşallah az para istemiyorlar yarım litrelik şişelere

Hadi bakalım güzel haberlerle gel canım saat kaçtaydı randevun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…