Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden istemedin ben catlatma ıgnesını sevıyorum, yumurtayı olgunlastırıyor
Ben de aynısını düşündüm de bir şey demeyim dedim bir de zamanı belli oluyor diye de güzel
Dün ilişki olsun diye söylemişti bugün de çatlamaya az kalmış ya ondan gerek duymadı gün aşırı deneyince tam yarına ideal olur dengesi bozulmasın dedi bana da mantıklı gelince ısrar etmedim bugün 22 çünkü muhtemelen yarın çatlar

22 mm oldugu ıcın vermemıs olabılır, ama dedıgın gıbı saatı de bellı oluyor,
Aynen 22 mm olmuş zaten dedi birde gün aşırı söylediği tarihlere daha uygun denk gelecek eğer yarın çatlarsa diye bozmayalım dedi bakalım artık

Canım hayırlı olsun çok güzel değerlerin inşallah olur bu ay

Olumlu haberle dön inş. Senin kilo alımın nasıl? Ve de detaylı ultrasona giricek misin canım giriceksen kaçıncı haftada?
Cuma devlete gidicem 2 aysa bir gidiyorum ona. Salı günü kendi doktoruma gidicem 17 haftalık oluyoruz o gün alttan muayene edecek rahim uzunluğuna filan bakıcak. 20. Haftada da detaylı olur canim öyle demişti hoca.. yaptıracam canim. Sen yaptıracak misin? 1,5 -2 kilo arası almışım değişiyor bu. Sen kaç kg aldin

2 kilo almışım.Ben de bu ay devlete gidicem girişim kaydım bulunsun istiyorum.Hem iğne kullanıyorum perinatologta bakabilir.Memnun kalırsam ara ara giderim ben de.Detaylıya giricem inş. özellerde bi soruşturdum eşimin tanıdığı bi Dr.un hastanesi varda orada 100tl miş çok uygun geldi fiyatı.Fiyat önemli değil ama uygun oluncada iş doğru mu yapılıyor ben onda takılı kaldım.Ben ilk gebeliğim de 30 TL vermiştim şu an 500 gibi rakamlar görüyorum.

Evet detaylı ankarada da pahalı kuzum 500 civarı. Ben paket aldığım için hocanin fiysti nedir bilmiyorumm.. Evet nolur nolmaz die devlete de kayıt yaptırmakta fayda var canim. 100 tl ye detaylı ank da imkansızdır hocaların normal ücretleri bile pahalı olduğu için ay ikimizde aynı az kilo almisiz

Adana da her fiyattan hastane bulunabiliyo cnm bu yanı iyi.Allah ödeme kolaylığı versin herkese.Hayat çook pahalı bebek mamaları raflarda kitli tutuluyor geldiğimiz hale bak.

Normal kuzum ara ara ağrır hep
Ay insan korkuyor ya peki beyaz akıntı normal midir? Progestandan olabilir mi?
Hmm şöyle söylim canım benim alt karın ağrım çok fazla olurdu ve de bel ağrısı da yaşardım.Ama çok yazan oluyordu kasık ağrısı yaşayan.İlk gebelikte var mıydı senin?
Alt karın tarafı genelde. İlkinde de vardı galiba ama yinede sorayım dedim

Benim gebeligimin basından beri kokusuz kaşıntı olmayan akıntı var canim. Ara ara artıyor azalıyor. Progesteron kullanmadım seninki ondanda olabilir

O zaman çok normal canım. Tabi sor için rahatlar çünkü bizlerde yaşadık.Bu devam eder ileri ki haftalara kadar.Beyaz akıntı normal diye biliyorum kaşıntı yanma yoksa hem progestan yapar hem de hormonlardan dolayıymış.Benim açık sarı akıntım da oluyo bu da normalmiş.

Sağol canım kaşıntı yanma yok şükür

Kızlar bu çatlatma iğnesinden sonra birdaha yumurtlama olur mu? 12.gündeyim. Ovulasyon testlerimi gönderiyorum. En alttaki bugünün diğerleri de dün hariç günde 1er tane yapmıştım dün hem sabah hem akşam yaptım. Değerlendirmem mi lazım bunu? Hala iğne etkisi olur mu ki bikaç gün önce silikti. Çok ağrım da var.

Eklentiler

• 5B8F4149-BA7B-4A46-A2AE-758CF06BF04D.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…