Neden istemedinben catlatma ıgnesını sevıyorum, yumurtayı olgunlastırıyor
Dün ilişki olsun diye söylemişti bugün de çatlamaya az kalmış ya ondan gerek duymadı gün aşırı deneyince tam yarına ideal olur dengesi bozulmasın dedi bana da mantıklı gelince ısrar etmedimBen de aynısını düşündüm de bir şey demeyim dedim bir de zamanı belli oluyor diye de güzel
22 mm oldugu ıcın vermemıs olabılır, ama dedıgın gıbı saatı de bellı oluyor,Ben de aynısını düşündüm de bir şey demeyim dedim bir de zamanı belli oluyor diye de güzel
Aynen 22 mm olmuş zaten dedi birde gün aşırı söylediği tarihlere daha uygun denk gelecek eğer yarın çatlarsa diye bozmayalım dedi bakalım artık22 mm oldugu ıcın vermemıs olabılır, ama dedıgın gıbı saatı de bellı oluyor,
Canım hayırlı olsun çok güzel değerlerin inşallah olur bu ayValla işim kısa diye ilk beni aldılar şükürbugün 12.gün 22 mm olmuş yumurta bir tane de 18mm var çatlatma vurmayalım zaten bu çatlar dedi bende çok istemiyordum zaten dün ilişki olmuştu artık bir boş bir dolu devam edin dedi, birde özellikle sordum gün aşırıda ya doğru zaman kaçarsa diye doktor da dedi ki sen şimdi özellikle sağına dikkat et ağrı olup akıntı olduğu an ilişki olsun ama sonra acaba zamanı kaçar mı diye arka arkaya olursa spermlerin kuyruğu oluşmaz o da ileri gidemez dedi. Onun için ısrarla gün aşırı olsun dedi. Rahim kalınlığı da 8.3 herşey nasip ama bu ay umutlandım şansın yüksek 2 tane olunca dedi
Nasip ne ise o olsun en azından rahim kalınlığı düzeldi en önemlisi o şükürler olsunCanım hayırlı olsun çok güzel değerlerin inşallah olur bu ay
Cuma devlete gidicem 2 aysa bir gidiyorum ona. Salı günü kendi doktoruma gidicem 17 haftalık oluyoruz o gün alttan muayene edecek rahim uzunluğuna filan bakıcak. 20. Haftada da detaylı olur canim öyle demişti hoca.. yaptıracam canim. Sen yaptıracak misin? 1,5 -2 kilo arası almışım değişiyor bu. Sen kaç kg aldinOlumlu haberle dön inş.Senin kilo alımın nasıl? Ve de detaylı ultrasona giricek misin canım giriceksen kaçıncı haftada?
Normal kuzum ara ara ağrır hepTeneffus Zili ilk haftalar kasık ağrısı normal mi bikaç gündür ağrıyor batıyor gibi
HmmTeneffus Zili ilk haftalar kasık ağrısı normal mi bikaç gündür ağrıyor batıyor gibi
2 kilo almışım.Ben de bu ay devlete gidicem girişim kaydım bulunsun istiyorum.Hem iğne kullanıyorum perinatologta bakabilir.Memnun kalırsam ara ara giderim ben de.Detaylıya giricem inş. özellerde bi soruşturdum eşimin tanıdığı bi Dr.un hastanesi varda orada 100tl miş çok uygun geldi fiyatı.Fiyat önemli değil ama uygun oluncada iş doğru mu yapılıyor ben onda takılı kaldım.Cuma devlete gidicem 2 aysa bir gidiyorum ona. Salı günü kendi doktoruma gidicem 17 haftalık oluyoruz o gün alttan muayene edecek rahim uzunluğuna filan bakıcak. 20. Haftada da detaylı olur canim öyle demişti hoca.. yaptıracam canim. Sen yaptıracak misin? 1,5 -2 kilo arası almışım değişiyor bu. Sen kaç kg aldin
18 temmuz??Günaydın bayanlarSohrab bat 18 haziran benide eklermisin listeye
Evet detaylı ankarada da pahalı kuzum 500 civarı. Ben paket aldığım için hocanin fiysti nedir bilmiyorumm.. Evet nolur nolmaz die devlete de kayıt yaptırmakta fayda var canim. 100 tl ye detaylı ank da imkansızdır hocaların normal ücretleri bile pahalı olduğu için2 kilo almışım.Ben de bu ay devlete gidicem girişim kaydım bulunsun istiyorum.Hem iğne kullanıyorum perinatologta bakabilir.Memnun kalırsam ara ara giderim ben de.Detaylıya giricem inş. özellerde bi soruşturdum eşimin tanıdığı bi Dr.un hastanesi varda orada 100tl miş çok uygun geldi fiyatı.Fiyat önemli değil ama uygun oluncada iş doğru mu yapılıyor ben onda takılı kaldım.Ben ilk gebeliğim de 30 TL vermiştim şu an 500 gibi rakamlar görüyorum.
Adana da her fiyattan hastane bulunabiliyo cnm bu yanı iyi.Allah ödeme kolaylığı versin herkese.Evet detaylı ankarada da pahalı kuzum 500 civarı. Ben paket aldığım için hocanin fiysti nedir bilmiyorumm.. Evet nolur nolmaz die devlete de kayıt yaptırmakta fayda var canim. 100 tl ye detaylı ank da imkansızdır hocaların normal ücretleri bile pahalı olduğu içinay ikimizde aynı az kilo almisiz
Ay insan korkuyor ya peki beyaz akıntı normal midir? Progestandan olabilir mi?Normal kuzum ara ara ağrır hep
Alt karın tarafı genelde. İlkinde de vardı galibaHmmşöyle söylim canım benim alt karın ağrım çok fazla olurdu ve de bel ağrısı da yaşardım.Ama çok yazan oluyordu kasık ağrısı yaşayan.İlk gebelikte var mıydı senin?
Benim gebeligimin basından beri kokusuz kaşıntı olmayan akıntı var canim. Ara ara artıyor azalıyor. Progesteron kullanmadım seninki ondanda olabilirAy insan korkuyor ya peki beyaz akıntı normal midir? Progestandan olabilir mi?
Alt karın tarafı genelde. İlkinde de vardı galibaama yinede sorayım dedim
Tamam kuzum sağolBenim gebeligimin basından beri kokusuz kaşıntı olmayan akıntı var canim. Ara ara artıyor azalıyor. Progesteron kullanmadım seninki ondanda olabilir
O zaman çok normal canım.Ay insan korkuyor ya peki beyaz akıntı normal midir? Progestandan olabilir mi?
Alt karın tarafı genelde. İlkinde de vardı galibaama yinede sorayım dedim
Sağol canım kaşıntı yanma yok şükürO zaman çok normal canım.Tabi sor için rahatlar çünkü bizlerde yaşadık. Bu devam eder ileri ki haftalara kadar.Beyaz akıntı normal diye biliyorum kaşıntı yanma yoksa hem progestan yapar hem de hormonlardan dolayıymış.Benim açık sarı akıntım da oluyo bu da normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?