- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ne mutlu sana canım maşallah.Ben kuzum. Şükür hiç bir gebeligimde bulantim olmadi. Sadece sabahları ac kalktıgım için hafif oluyor sonra o da geçiyor
10:30 ama ara randevu olarak verdi yoğun olunca kesin baya beklerim baştan söylediler çünkü tabi sorun değil yeter ki herşey düzgün çıksınHadi bakalım güzel haberlerle gel canımsaat kaçtaydı randevun?
Evet kontrol olunca aksayabiliyor ama olsun dediğin gibi inşallah düzgün çıksın herşey
10:30 ama ara randevu olarak verdi yoğun olunca kesin baya beklerim baştan söylediler çünkü tabi sorun değil yeter ki herşey düzgün çıksın
Bünyesel de olabilir bebekde de değişebilir cnm benim kizimda hic yoktu bulantimBence bünyesel kuzum bazı insanların böyle acı ağrı eşikleri çok yüksek oluyor fikrimce. Maşallah zıpkın gibi, 7 cm açılması oluyor birşey hissetmiyorlar. Bulantı ve baş ağrısı bende çok olurdu.
Onu da duydum cok uzun süren de varmış ya. Doktoruma yazdım ilac istedim çünkü hic sağlıklı şeyler yiyemiyorum yaAynen çok şükür iyi ki varlarben de nede olsa geçici bi süreç diyorum kendimi öyle toparlarım hep. Ama benim aşırı oluyor ya ne bilim insanı hayattan soğutuyor bulantı.Ama kiminde geçici kimin de ise 9 aya kadar sürebiliyomuş.
Folik asitimde zencefil var ama pek fayda sağlamıyor ya bide doktorum çok titiz bu konularda sorayım bakalım ne dicek ona göre kullanırimZencefil ve nane çayı iyi gelir kuzum, azıcık kaşığın ucuyla nane çayına Bi çimdik at bal da kat. Bu bana çok iyi gelirdi ama 1 çay bardağından fazla içme şimdilik
Büyük ihtimalle senin cinsiyeti farklı olabilir canım.Bünyesel de olabilir bebekde de değişebilir cnm benim kizimda hic yoktu bulantim
Ben de en son ki kontrolde istedim fakat azalacak merak etme dedi.Onu da duydum cok uzun süren de varmış ya. Doktoruma yazdım ilac istedim çünkü hic sağlıklı şeyler yiyemiyorum ya
Valla işim kısa diye ilk beni aldılar şükürEvet kontrol olunca aksayabiliyor ama olsun dediğin gibi inşallah düzgün çıksın herşey
Allahım yaaaBen de sağlık ocağından geldim kızlar, 64.4 kg olmuşum.Bebeğimin bi kez daha kalp atışını duyduk hamd olsun.Cihazdan kaçıyor kız anca yakalayabildiler kalp atışını..
Aaa o demekki sinovac olmuş bak
Ooo harika kuzum hepsi çok iyi bakalım doğum günü süprizimi bekliyorum o zaman benValla işim kısa diye ilk beni aldılar şükürbugün 12.gün 22 mm olmuş yumurta bir tane de 18mm var çatlatma vurmayalım zaten bu çatlar dedi bende çok istemiyordum zaten dün ilişki olmuştu artık bir boş bir dolu devam edin dedi, birde özellikle sordum gün aşırıda ya doğru zaman kaçarsa diye doktor da dedi ki sen şimdi özellikle sağına dikkat et ağrı olup akıntı olduğu an ilişki olsun ama sonra acaba zamanı kaçar mı diye arka arkaya olursa spermlerin kuyruğu oluşmaz o da ileri gidemez dedi. Onun için ısrarla gün aşırı olsun dedi. Rahim kalınlığı da 8.3 herşey nasip ama bu ay umutlandım şansın yüksek 2 tane olunca dedi
Ayy hadi inşallah senin de süpriz yapmana az kaldıOoo harika kuzum hepsi çok iyi bakalım doğum günü süprizimi bekliyorum o zaman ben
Valla beni de eşim aradı artık bakalım ne olacak ama ola ki tutmadı anında randevu alıp olmam gerek
Pek umudum yok yine benim artık hissediyorum galibaAyy hadi inşallah senin de süpriz yapmana az kaldı
İçin rahatlamıştır şimdi,Valla işim kısa diye ilk beni aldılar şükürbugün 12.gün 22 mm olmuş yumurta bir tane de 18mm var çatlatma vurmayalım zaten bu çatlar dedi bende çok istemiyordum zaten dün ilişki olmuştu artık bir boş bir dolu devam edin dedi, birde özellikle sordum gün aşırıda ya doğru zaman kaçarsa diye doktor da dedi ki sen şimdi özellikle sağına dikkat et ağrı olup akıntı olduğu an ilişki olsun ama sonra acaba zamanı kaçar mı diye arka arkaya olursa spermlerin kuyruğu oluşmaz o da ileri gidemez dedi. Onun için ısrarla gün aşırı olsun dedi. Rahim kalınlığı da 8.3 herşey nasip ama bu ay umutlandım şansın yüksek 2 tane olunca dedi
Öyle deme bak okuyoruz bazen hiç belirti olmuyor çok geç belli oluyor ama seni anlıyorum insanda bi öğrenilmiş çaresizlik gibi oluyor sanki iyi bişey olmayacak gibi geliyor ama artık öyle düşünmemeye çalışalım hiç belli olmazPek umudum yok yine benim artık hissediyorum galibahayırlısı olsun ne diyim İnşallah senin bebiş ya da bebişler geliyor ama çok eminim hem duvar kalınlığı çok iyi hem yumoşların boyutları çok iyi daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?