- 8 Ocak 2020
- 3.905
- 3.518
- 133
InsaAllah bebiş yukleniyordur şu anO bir iki damla gelen leke adet dedi doktorum hiç duvar kalınlaşmadan yumurta çatlamadan adet olmuş oldum. Benim de başıma ilk kez geldi. Sonra tedaviye başladım duvar biraz kalınlaştı yumurtalar da büyüdü çatlatma iğnesi falan kullandım adet olmasam daha iyi bebiş olsun istiyorum
Çok sağ ol kuzum inşallah hepimizin bebişleri gelsin hayırlısıyla sağlıklaInsaAllah bebiş yukleniyordur şu an
Ayy çok heyecanlı cidden canım inş. bebiş geliyordur.Ama kızlar çok üzülürüm çıkmazsa yumurtlamadır diye düşündüm benO zaman bugün değerlendireyim yarın yine ovulasyon silikleşmemiş olursa test yapayım silikleşirse yumurtlamadır zaten dimi?
İnşallah fıstığım çok sağ olAyy çok heyecanlı cidden canım inş. bebiş geliyordur.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımAma kızlar çok üzülürüm çıkmazsa yumurtlamadır diye düşündüm benO zaman bugün değerlendireyim yarın yine ovulasyon silikleşmemiş olursa test yapayım silikleşirse yumurtlamadır zaten dimi?
Allah büyük canımTamam tamam yapıcam balım gerçi çok korkuyorum
Hımm haklısın evet. Hadi inşallah o zamanBenim tam şuan deneme sürecim o yüzden olamam ancak bu ayın sonu negatif olursa yaptırırım nasılsın peki şuan
Yanlış yazmışım canım18 temmuz??
Bende adete 6 gün kala son ovulasyon testimi denemek için kullanmıştım bu şekilde çıkmıştı erken gebelik testi yapmıştım hemen silik çizgi çıkmıştı yumurtlama değilse bebiş olabilirKızlar bu çatlatma iğnesinden sonra birdaha yumurtlama olur mu? 12.gündeyim. Ovulasyon testlerimi gönderiyorum. En alttaki bugünün diğerleri de dün hariç günde 1er tane yapmıştım dün hem sabah hem akşam yaptım. Değerlendirmem mi lazım bunu? Hala iğne etkisi olur mu ki bikaç gün önce silikti. Çok ağrım da var.
Çok teşekkür ederim inşallah kuzumAllah büyük canıminşallah pozitifsin
Yaa öyle mi diyorsun çok sağ olBende adete 6 gün kala son ovulasyon testimi denemek için kullanmıştım bu şekilde çıkmıştı erken gebelik testi yapmıştım hemen silik çizgi çıkmıştı yumurtlama değilse bebiş olabilirgüzel haberler olsun inşallah
Çok heyecanlı yaaaÇok teşekkür ederim inşallah kuzum
Yaa öyle mi diyorsun çok sağ olbakalım akşam işten dönünce birdaha ovulasyon testi yapıcam silikleşmediyse yarın sabah gebelik testi yaparım artık
Yumoş geliyor yumoş değerlendirdiniz mi bugün mü büyük günÇok heyecanlı yaaabenim de bugün tam beklediğim gibi oldu sabah sağ tarafımda şiddetli ağrı ile uyandım baya baya belli etti kendini hoş ağrı hala var
Dünden önceki günü değerlendirdik iyiki doktoru dinleyip dün değerlendirmemişiz boşa tam sağlıklı sperm olmayacaktı artık bir aksilik olmazsa bugün değerlendirin demiştiYumoş geliyor yumoş değerlendirdiniz mi bugün mü büyük gün
Sor tabi kuzum, titiz olması çok iyiFolik asitimde zencefil var ama pek fayda sağlamıyor ya bide doktorum çok titiz bu konularda sorayım bakalım ne dicek ona göre kullanırim
Çoook güzel haber kuzumValla işim kısa diye ilk beni aldılar şükürbugün 12.gün 22 mm olmuş yumurta bir tane de 18mm var çatlatma vurmayalım zaten bu çatlar dedi bende çok istemiyordum zaten dün ilişki olmuştu artık bir boş bir dolu devam edin dedi, birde özellikle sordum gün aşırıda ya doğru zaman kaçarsa diye doktor da dedi ki sen şimdi özellikle sağına dikkat et ağrı olup akıntı olduğu an ilişki olsun ama sonra acaba zamanı kaçar mı diye arka arkaya olursa spermlerin kuyruğu oluşmaz o da ileri gidemez dedi. Onun için ısrarla gün aşırı olsun dedi. Rahim kalınlığı da 8.3 herşey nasip ama bu ay umutlandım şansın yüksek 2 tane olunca dedi
Aslında benimde normal doğum oldu bebek kendiGeçmiş olsun canımbenimde normal doğum gibi oldu kaybım. 3 ay sonra denemeye başlayabilirsin demişti bana doktorum canım ama kürtaj olmadı benim parça kalmamıştı çünkü, acaba kürtajdan dolayı mı 6 ay dedi sana, yani kürtaj işlemi oradaki dokuya zarar verdiği için mi uzun tuttu süreyi. Bence kontrol ettir kuzu, yani Bi 2 3 ay sonra rahmin durumuna göre hareket et, toparlanmışsa neden olmasın
Kuzum sanmıyorum yaaKızlar bu çatlatma iğnesinden sonra birdaha yumurtlama olur mu? 12.gündeyim. Ovulasyon testlerimi gönderiyorum. En alttaki bugünün diğerleri de dün hariç günde 1er tane yapmıştım dün hem sabah hem akşam yaptım. Değerlendirmem mi lazım bunu? Hala iğne etkisi olur mu ki bikaç gün önce silikti. Çok ağrım da var.
Evet canım hemen hamile kalınmıyor ama lütfen üzülme, bak birsürü hamişimiz var buradaAslında benimde normal doğum oldu bebek kendi
Düştü çok kanamam oldu zaten.Ama yine de bişeyler kalmış olma ihtimali için kürtajada aldılar.Bende bir an önce hamile kalmak istiyorum 2 regl gördükten sonra denemeye başlayacağım.Zaten hemen de hamile kalınmıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?