Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InsaAllah bebiş yukleniyordur şu an

Merhaba arkadaşlar, dilim döndüğünce size çocuk sahibi olma sürecimi anlatacağım. Umarım doğru yerdir.
Normal yolla çocuk sahibi olamayınca tüp bebek düşündük. 2 deneme de başarısız oldu. Doktorlar ise herhangi bir sorun olmadığını belirtiyordu. Sonra alternatif tıp denedim. Hayıt otu, çörek otu yağı ve keten tohumu yağını bir yıl düzenli kullandım. Hormonlarda değişim başladı. Sonra yağları da bırakıp çocuktan vazgeçtim. İşte o esnada hamile kaldım. Anahtar kelime kesinlikle STRES dir.

Ayy çok heyecanlı cidden canım inş. bebiş geliyordur.

Benim tam şuan deneme sürecim o yüzden olamam ancak bu ayın sonu negatif olursa yaptırırım nasılsın peki şuan
Hımm haklısın evet. Hadi inşallah o zaman iyiyim yaa zaten hapşırma burun akıntısı vardı 2 gündür ama doktor alerjiktir bişey olmaz yapalım aşıyı dedi. Şu anda sadece kolum ağrıyor biraz kaldırırken o kadar. Aşının bi yan etkisi falan olmadı yani. Sinovac vuruldum ben.

Bende adete 6 gün kala son ovulasyon testimi denemek için kullanmıştım bu şekilde çıkmıştı erken gebelik testi yapmıştım hemen silik çizgi çıkmıştı yumurtlama değilse bebiş olabilir güzel haberler olsun inşallah

Allah büyük canım inşallah pozitifsin
Çok teşekkür ederim inşallah kuzum
Yaa öyle mi diyorsun çok sağ ol bakalım akşam işten dönünce birdaha ovulasyon testi yapıcam silikleşmediyse yarın sabah gebelik testi yaparım artık

Çok teşekkür ederim inşallah kuzum

Yaa öyle mi diyorsun çok sağ ol bakalım akşam işten dönünce birdaha ovulasyon testi yapıcam silikleşmediyse yarın sabah gebelik testi yaparım artık
Çok heyecanlı yaaabenim de bugün tam beklediğim gibi oldu sabah sağ tarafımda şiddetli ağrı ile uyandım baya baya belli etti kendini hoş ağrı hala var

Yumoş geliyor yumoş değerlendirdiniz mi bugün mü büyük gün
Dünden önceki günü değerlendirdik iyiki doktoru dinleyip dün değerlendirmemişiz boşa tam sağlıklı sperm olmayacaktı artık bir aksilik olmazsa bugün değerlendirin demişti

Çoook güzel haber kuzum hemde iki yumoş, maşallah, güzel güzel bebiş olurlar inşallahh aminn

Aslında benimde normal doğum oldu bebek kendi
Düştü çok kanamam oldu zaten.Ama yine de bişeyler kalmış olma ihtimali için kürtajada aldılar.Bende bir an önce hamile kalmak istiyorum 2 regl gördükten sonra denemeye başlayacağım.Zaten hemen de hamile kalınmıyor ki

Kuzum sanmıyorum yaa çünkü 2 yumurta vardı senin benim fikrim bu ama, acaba hamile misin yaa senide umutlandırmak istemiyorum boş yere ama, çok arada kaldım yarında yapsana Bi koyu çıkacak mı canım,

Evet canım hemen hamile kalınmıyor ama lütfen üzülme, bak birsürü hamişimiz var burada inşallah tez zamanda hamile kalırsın. Rabbim sabrını artırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…