- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Oh süper bugüne tam gelişmiş kuyruklu spermlerle bu işi çözersinizDünden önceki günü değerlendirdik iyiki doktoru dinleyip dün değerlendirmemişiz boşa tam sağlıklı sperm olmayacaktı artık bir aksilik olmazsa bugün değerlendirin demişti
Valla ben de pek umutlu değilim hala zaten kuzum. Tek kafamı kurcalayan yumurtlama olunca çok akıntım olur benim o da yokKuzum sanmıyorum yaaçünkü 2 yumurta vardı senin benim fikrim bu ama, acaba hamile misin yaa senide umutlandırmak istemiyorum boş yere ama, çok arada kaldım yarında yapsana Bi koyu çıkacak mı canım,
Tekrar merhaba kızlar en son size bu şekilde durumu anlatmıştım. Fakat ertesi sabah doktoruma kontrole gittik değer 980 den 1300lere çıkmıştı. Düşüş sonrası yükseliş Korkut’u beni . Dış gebelik dedim kesin. Sonrası bir anda bir sürü şey yaşandı psikolojik olarak çok yıprandım hepimiz gibi.Kızlar merhaba umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır
size danışacaklarım var. Sat 12 mayıs bat 8 mayıs 9 mayısta pozitif görünce kan verdim fakat ilk 2 tahlilde sağlıklı artış olmadı ondan sonra ise artışlarım düzeldi çarşamba günü kese görme umuduyla doktora gidecektik. Fakat bugün öğlen birden kanama yaşadım. Hemen acile gittik bir önceki güne yine beta artışı görüldüğü için progestan iğne yapıldı ve hap verildi. Hapı 1 kez içebildim. Adet ağrısından daha fazla ağrım olunca tekrar hastaneye gittik vajinal ultrosonla acildeki asistan baktı içeride kanama çok bu sebeple bir şey göremiyorum dedi. Beta aldılar betam düşüşe geçmiş ve kanamam hala devam ediyordu. Fakat bir ağrım yok şu an. Yarın doktoruma muayeneye gideceğim. Düşük yapıyorsun dedi. Sabahki değerim 1240 akşam 980. Böyle bir durumda kanama da devam ederken gebelik devam etmeyecek bunu anladım. Peki bu değerlerde kendiliğinden düşük oluyor mu yoksa kürtaj mı yapılacak? Yorumlarınızı bekliyorum
Ay hala kuyruklu sperm deyince bir gülesim geliyorOh süper bugüne tam gelişmiş kuyruklu spermlerle bu işi çözersiniz
Valla ben de pek umutlu değilim hala zaten kuzum. Tek kafamı kurcalayan yumurtlama olunca çok akıntım olur benim o da yokGerçi gebelikte de akıntı olması lazım sanırım o da yok… Ağrım var acaba kist mi oluştu dedim bu ilaçlar bazen yapıyormuş ya Akşam işten dönünce bakıcam bakalım ovulasyon hala koyu mu diye koyuysa test yapıcam yarın sabah… Çok sağ ol ama hepiniz ben hamiş olayım istiyorsunuz canlarım benim sen nasılsın az kaldı var mı belirti bir şey?
Dinle dinle bugün tam denk gelir zaten hatta öncekiler yaşıyordur dahaAy hala kuyruklu sperm deyince bir gülesim geliyoreğer bana kalsa ben arada boşluk bırakmazdım ya kaçarsa diye bu kez tam anlamı ile doktoru dinleyeceğım bakalım
Ay inşallah aralarında kaliteli yavrucaklar vardırDinle dinle bugün tam denk gelir zaten hatta öncekiler yaşıyordur daha
Geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin hepimizeTekrar merhaba kızlar en son size bu şekilde durumu anlatmıştım. Fakat ertesi sabah doktoruma kontrole gittik değer 980 den 1300lere çıkmıştı. Düşüş sonrası yükseliş Korkut’u beni . Dış gebelik dedim kesin. Sonrası bir anda bir sürü şey yaşandı psikolojik olarak çok yıprandım hepimiz gibi.
Ultrosonda kontrolüm yapıldı doktor içerisi pıhtılı kan dolu dedi kanamam devam ediyordu. Sağlıklı bir durum gözükmüyor dedi kürtaj yapıp içeriyi temizleyeceğim eğer ki beta düşmezse dış gebelik düşünücez iğne yapıcaz dedi. Neyse kürtaj oldum çok fazla pıhtı çıkmış. 4 saat sonra beta baktılar 790 a düştü. Doktor güzel ama tek düşüş güven vermez dedi 8 saat sonra tekrar baktılar 500 olmuş değerim. Ultrosonda tüplerine de baktım bir odak göremedim değer de 2 kez düştü dış gebelik değil iğne yapmayacağım dedi. Çıkışım yapıldı. Zaten ağrım yoktu sadece kanamam vardı.
Bu sabah son değerin üstünden 28 saat sonra tekrar beta baktırdım 200 çıkmış sonuç. Doktorum artık dış gebeliği çıkar aklından dedi ama hep aklımın bir köşesinde duruyor. Umarım böyle hızlıca düşer değerler.
Doktorum 10 gün sonra kontrole gel dedi antibiyotik ağrı kesici falan verdi. Benim kontrolde doktora sormam gereken sorular neler yardımcı olur musunuz? Üzerinde durmam gereken şeyleri atlamak istemiyorum. Teşekkür ederim şimdiden
Ay maşşallah süper kuzum kızları severizMerhaba kızlar nasılsınız, ben de bugün kontrole gittim. 11+6 olmamız gerekirken 12+4 çıktık. Uzun boylu bir bebek olacak gibi dedi doktorum. Cinsiyeti de gördü ama kesin olması için haftaya söyleyecekmiş. Bacak arası boş dedi. Gruba bir kız daha geliyor galiba
Hiç bilmiyorum canım takip etmemiştim yumurtlamayı. Sanırım beklenenden birkaç gün sonra yumurtladımAy maşşallah süper kuzum kızları severizsenin geç döllenme olmuş muydu vaktinde miydi?
Bir de ona rağmen büyük yani maşşallah bebişe güzel ilerlemişHiç bilmiyorum canım takip etmemiştim yumurtlamayı. Sanırım beklenenden birkaç gün sonra yumurtladım
Sağlıkla gelsin prenses ins cnmMerhaba kızlar nasılsınız, ben de bugün kontrole gittim. 11+6 olmamız gerekirken 12+4 çıktık. Uzun boylu bir bebek olacak gibi dedi doktorum. Cinsiyeti de gördü ama kesin olması için haftaya söyleyecekmiş. Bacak arası boş dedi. Gruba bir kız daha geliyor galiba
Tutuver kuyrukları kacmasınlarAy hala kuyruklu sperm deyince bir gülesim geliyoreğer bana kalsa ben arada boşluk bırakmazdım ya kaçarsa diye bu kez tam anlamı ile doktoru dinleyeceğım bakalım
MaşallahMerhaba kızlar nasılsınız, ben de bugün kontrole gittim. 11+6 olmamız gerekirken 12+4 çıktık. Uzun boylu bir bebek olacak gibi dedi doktorum. Cinsiyeti de gördü ama kesin olması için haftaya söyleyecekmiş. Bacak arası boş dedi. Gruba bir kız daha geliyor galiba
Evet canım ecopirin ve oksapar kullanıyorumBir de ona rağmen büyük yani maşşallah bebişe güzel ilerlemişkan sulandırıcı falan bir şey kullanıyor muydun peki?
Senin bebeğin de hayırlı olsun canım. Kucağınıza almak da nasip olur inşallahSağlıkla gelsin prenses ins cnm
Demek ki onlar da işe yarıyor çok güzel sağlıkla doğsun inşallah kızınEvet canım ecopirin ve oksapar kullanıyorum
Merhaba benim de hormon sonuçlarım sizinkine benziyor. fsh 6,87 lh 12. Doktor iyi dedi ama şimdi bakıyorum da pek de iyi değil sanki. Yumurtalarım da büyümedi zaten klomene tepki vermedi. Siz öğrendiniz mi bu değerler iyi mi kötü müAma benim çok küçük çıkıyor lh/fsh mı yoksa fsh/lh mı? Fsh 6.88 lh 12 çıkmış geçen sefer
Sakın stres olma ağrın var mı benim ciddi ağrı ile olmuştu serum verdiler antibiyotik ve iğne vurmuşlardı sonra bol su iç dediler zaten bol bol su ile atıyor hemenSelam kızlar, dün kan tahlili yaptırmıştım. Sonuçlar da kanda enfeksiyon çıkmış.Korktum açıkçası, ister istemez strese girdim.
Ağrım yok canım. Kanda çıkan enfeksiyonu su içmek önler mi ki?Sakın stres olma ağrın var mı benim ciddi ağrı ile olmuştu serum verdiler antibiyotik ve iğne vurmuşlardı sonra bol su iç dediler zaten bol bol su ile atıyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?